Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün çok hastayım kızlar boğazlarım şişmiş heryanım ağrıyo büyüğü okula bırakıp küçüğü uyutunca 1 saat koşacağım iyi gelir diye tahmin ediyorum.

Bu durumda spor yapamazsın. Aksine serin bir şeyler yiyip uyumali ve dinlenmelisin. Hele ki atesin de var. Sakın canım. İntihar gibi olur..
Canım hastayken spor yapınca vücut ağrım geçiyo. Açılıyorum. Akşam yapcaktım eşim otur muhabbet edelim dumbbel çalış dedi akşamda kardiyo yapamadım. 3 gündürkardiyo yapamadım. Ağrı kesici alıp koşup terledimmi inşallah açılırım

Bu arada muhallebimi yedim. Bekledim ya yemek için bir güzel geldi anlatamam. Dün yeseydim bu tadı alamazdim... Yarım kase yedim bu da dip not.
Bende buzluğa yaprak sarma atcam müsait olunca sarıp ama hiç müsait olamıyorum spordan. Off günündede oğlan mantı yaptırtıyor. Benim iştahımda kesildi ameliyattan sonra yaa. Eskisi gibi yiyemiyorum. Azcık yedimmi çok tokluk hissi geliyo bırakıyorum. Eskiden 1 tencere dolma yerken şimdi 5 tane yetiyo. Acaba benim yediklerşm midemi doldurunca safra kesemedemi doluyoduki. O alınınca böyle az yer oldum. Herkes safra kesesi alınınca kilo aldım diyo biz veriyoruz. Eltimde zayıflamış çok. Yiyemiyorum çabuk doyuyorum diyo. Neden bizde böyle olduki

Ne güzel işte herkezin isteyipye yapamadığı şey az yemekle doymak size mucize dokunmuş bacım bende öyle bişey olmadı ablamda geçen hafta oldu inş oda sizin gibi olur 102kilo kendisi

Benden gaza geliyo pazartesi diyete başlıyo salı bırakıyo en fazla 1gün sürüyor diyeti

Bende tülleri attım yıkamaya camları sildim şimdi makina nın bitmesini bekliyorum temizliğe başladım yolları yapıyorlardı bitti şükür bizide tozdan bitirdiler belediye sagolsun

Bende tülleri attım yıkamaya camları sildim şimdi makina nın bitmesini bekliyorum temizliğe başladım yolları yapıyorlardı bitti şükür bizide tozdan bitirdiler belediye sagolsun

İnşallah canım ben çok yediğimden kilo alıyodum insan gibi yesem almazdım. Şimdi diyet yapmasamda kilo veririm eskisi gibi yiyemmiyorym mide kazıntılarım geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…