Yulaf meyve veya yoğurt meyve ye canım sabahları alternatifCanım yağda yumurta severim de işte o da hep olmuyor ay bilmiyorum doğru düzgün sebze sevmem, yumurta sevmem sonra ne yesem diye dolaşıyorum.
Diyetisyen listeni yazabilirmisin yavruşkomValla yaaa.. Ama açtım napayım alışmışım Karatay kahvaltısına diyetisyeninki az geldi
Ben boşuna mı diyorum balıkçı güzeli diye, kızımız yine balık yemiş
İşin zor yarın aç karnına bisürü kan alır tahlil yaparlar öğleden sonra tahlilleri alırsın o tahlillerde bişeycik çıkmaz turp gibisindir ondan sonra diyetisyenle müşerref olursunBilmem diyetisyene sıra alıcam dedim dahiliye ye gitmen gerek önce dedi 2sene öncede gitmiştim ama başka hastaneye o zaman endokrine göndermişlerdi evet
Diyetisyene direkt gidilmiyor devlette. Dahiliye tahlil isteyip sevk edecek. Canım çekti yaa. Ben de gideyim bi.
Anam şimdi ben boşu boşunamı geldim bide sabah gelicem tahlil ver geri git gel sonuçları alllll ooooİşin zor yarın aç karnına bisürü kan alır tahlil yaparlar öğleden sonra tahlilleri alırsın o tahlillerde bişeycik çıkmaz turp gibisindir ondan sonra diyetisyenle müşerref olursun
Bazı hastaneler 15:00 e kadar alıyor ama açlık kan şekeri istediyse evet, yarın sabah aç gideceksin bir de..Anam şimdi ben boşu boşunamı geldim bide sabah gelicem tahlil ver geri git gel sonuçları alllll oooo
Oyy yawrum sen yiyosun isteyince ben napayım öğlen kapuskanın yanına mercimek çorbasıda ekledim hastayım diye yedim fazla geldi 6 kaşık kapuskayla 1 kepçe mercimekti zaten. Bende içeyim diye zorlayınca kustum. Bende sucuğu özledim 1 dilim ancak yiyebiliyorum ağır geliyo içim almıyo. Kebaplar iskenderler pideler hepsine veda ettimBizde bayıla bayıla yemiyoz kuzum valla haşlama yumurta yerine sucuklu yumurta olsa ekmegi bansak diyoz ama bi hayaller bide hayatlar var napakkkk
Keşke benim olsa o migdeOyy yawrum sen yiyosun isteyince ben napayım öğlen kapuskanın yanına mercimek çorbasıda ekledim hastayım diye yedim fazla geldi 6 kaşık kapuskayla 1 kepçe mercimekti zaten. Bende içeyim diye zorlayınca kustum. Bende sucuğu özledim 1 dilim ancak yiyebiliyorum ağır geliyo içim almıyo. Kebaplar iskenderler pideler hepsine veda ettim. Valla acaba mideminde bir kısmı alındı diye şüpeleniyorum artık. Kebabı lavaşa sarıp gömüp künefeyi havada yutan üzerinede ne içsem diye düşünen ben değil 1 porsiyon parmak kadarla doydum şiştim diyorum. İyi bişeymi bence hayır. Ayda 1 veya 2 gün serbest yapcam diyorum o gün gelincede yiyemiyorum valla benim ufacık bile kebabı benden daha çok yiyo.
haşlanmışyumurta lor bunları yiyemem ben dedim ya yeme konusunda küt ümdür ne yiyebiliyosam o mesela nesfiti de dikkat ettiysen yoğurtla yiom çünkü süt ü de sevmemSabah kalkınca 2 yumurta koy ocağa, sen giyinip kizi hazırlayan kadar haşlanır. 1 dilim ekmek, akşamdan da kaba koyduğun loru al firla evden. Nesfit de neymiş. . Şahsen beni hiç tok tutmaz. İş yerinde de bir çay alırsın.
Hele bir diyetisyenle tanış listeni al bence daha iyi olur heray kontrole gidersin listeni değiştirir ben daha önce 6 ayda 86 kilodan 65 e düşmüştüm diyetisyene giderek. Şimdi gitmiyorum ara sırq uğruyorum çünküm özel olmuş çok pahalı 200 tl her ay kontrol ücreti. Ama kilo veremeseydim giderdim. Değişik bişeyler yapmış alengirli filan yok bilmem neli terapi ile tatlı şeker çikolata yeme bağımlılığına son filan diye reklam yapıyodu.Anam şimdi ben boşu boşunamı geldim bide sabah gelicem tahlil ver geri git gel sonuçları alllll oooo
İyi de işte normalde kaç aydır ara öğün yapmıyordum öğle yemeği de yemiyordum. Karatay kahvaltısı akşama kadar yetiyordu. Şimdi kahvaltı az olunca ara öğün de yaptım öğle de yedim. Hem de iyi yedim.İşte çok acıkıp yemege saldırmamak için ara ögün şart ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse dinlemiyyyyyy beniiii
Anneminde saçı sarıGeçen gün saçımı sarıya boyadım şimdi hastayım yüzümde sapsarı iyice kalorifer böceğine döndüm sapsarı aniden aynaya bakınca korkuyorum kendimden
Bu Karatayın kahvaltısını merak ettim bi kuş sütü eksik olsa gerek gaptanım akşama kadar yettiğine göreİyi de işte normalde kaç aydır ara öğün yapmıyordum öğle yemeği de yemiyordum. Karatay kahvaltısı akşama kadar yetiyordu. Şimdi kahvaltı az olunca ara öğün de yaptım öğle de yedim. Hem de iyi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?