Bende boyatmıştım ruslara döndüm tekrara boyattım sarı saç makyaj gerektirir dedi kuaför bende hiç kullanmamAnneminde saçı sarıçok yakışıyor ona teni de açık. Sana da yakışmıştır eminim
Yok canım benim daha duruyorSenindemi safra kesen alındı canım
Bende merak ettim neler varki acepBu Karatayın kahvaltısını merak ettim bi kuş sütü eksik olsa gerek gaptanım akşama kadar yettiğine göre
2 yumurta 15-20 zeytin 7 ceviz sınırsız domates salatalık dereotu maydanoz vb. 1 avuç içi peynir.Bu Karatayın kahvaltısını merak ettim bi kuş sütü eksik olsa gerek gaptanım akşama kadar yettiğine göre
Benim gerekmiyo kendimde sarıyım ama şimdi dahada belirginleştıBende boyatmıştım ruslara döndüm tekrara boyattım sarı saç makyaj gerektirir dedi kuaför bende hiç kullanmam
Zeytin niye öyle azmış hayatta yiyemem2 yumurta 15-20 zeytin 7 ceviz sınırsız domates salatalık dereotu maydanoz vb. 1 avuç içi peynir.
İdeali o kaptanım benim menüm öyle sabahlarıDiyetisyenin
1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 yumurta yeşillik
canım ben gün içinde pek aktif olamıyorum annemden dolayı biliyorsun.idare edin beniGünaydın canlarımmmm.... Çarşamba gününe hedeflerimizi hatırlayarak başlayalım dedim...
Anka 57,8 =>0,6 kg vermek
florence_N 73,7 =>0,8 kg vemek
@kelekkarpuz 68,7 => 0,7 kg vermek
@simeranya7 96,7 => 1 kg vermek
asya_01 68,3 => 0,7 kg vermek
@hergaf 109,8 => 1,2 kg vermek
@zeynepbbb 60,4 =>0,7 kg vermek
C cerulean 59,7 =>0,6 kg vermek
@jane eyre_ 58,6 => 0,6 kg vermek
@gulenyuzumsunsen 82,1 0,9 kg vermek
H hugocuk 79,8 0,9 kg vermek
Gulumse24 88,3 0,9 kg vermek
grip belirtisi canım.ıhlamur falan içebilsen keşkeBanada üşüme titreme geliyo. Başımda ağrıyo
Genelde oluuyor canım Allah anneni size bağışlasın. Peki tansiyon problemindenmi böyle oldu tnapıyorsunuz kızlar?evi şöyle bir toparladım.abim aradı biraz önce ciğerlerine enfeksiyon atmış annemin.her yoğunbakımda yatan hastadamı oluyor bilmiyorum ama canımız sıkıldı yine.Rabbim bize bağışlasın annemi
Eskiler boşuna dememiş güneş görmeyen eve doktor girer diye. Hele ki alerjik çocukların odaları mutlaka güneş görmeli. Ben çareyi taşınmakta buldum. Bence yalitimi yaptırmayın o direkt taşının. Bu arada baban niye kirayı size versin ki. Ev babanın. Oturmuyorsan çıkar kendine ev bulursun. Yanlış düşünüyorsunuz bence..Dün akşam yönetici geldi altınızdaki depo boşalsın anahtarı vercez çağırın adamlarınızı yapsınlar dedi. Ayın başını bulmaz adamların taşınması dedi. Altı yaptırabileceğiz. Eşimle konuştuk o da fayda etmezse yaza taşınacağız burasını kiraya vereceğiz kendimizde kirada güneş alan ara kat bir daireye çıkcaz. Eğerki babam evin kirasını bize vermezse ona küseceğiz kirayı verene kadar konuşmagacağız
Tam 3 haftadır çocuklar hasta bende öyle. Yoruldum bıktım. Çocuklarım hasta olması beni dahada üzüyo. Altı yalıtım yaptırmak son çare. Bugünde kuşları vercez dedemize. Büyük oğlan gece öksürükten uyuyamıyo. Dün gece odadan peluş battaniyeyi çıkartım odanın kapısıda açık kalınca ancak öyle öksürüğü kesildi.
dr beklediğimiz bir durumdu falan demiş.annem uyanınca bağarıyormuş çıkarın beni diye dr da uyutuyor muş bu yüzden.tansiyonu birden 20 ye fırlamış uyuduğu sıra oda beyne vurmuş canımGenelde oluuyor canım Allah anneni size bağışlasın. Peki tansiyon problemindenmi böyle oldu t
Sen şimdi karatayı bırakıp normal diyetisyen listesine geçecenmi canım. Kız yazsana şu listeyi çok merak ettim2 yumurta 15-20 zeytin 7 ceviz sınırsız domates salatalık dereotu maydanoz vb. 1 avuç içi peynir.
Babamın 4 dairesi var kira alıyor ayrıca çalışıyo köyde tarlaları dolu maddi durumu iyi ben tek çocuğum başka kardeşim yok isterim o yüzden kirayı. Ama babam burdan çıkmayalım istiyo bize yakın ev aldı küçük bir ev ve seneye taşıncam diyo ve taşınamayalım diye kirayi vermem diyo. Burda oturmaya bizi mecbur bırakmaya çalışıyor. bu evde 5 senedir oturuyoruz bana verdi evi bi ara sarıp ara kat almak istedim ama ev fiyatları 500 bine dayandı burda. Zarar etmemek içim birde evin konumu çok iyi nezih mahalle bahçeli kocaman balkonları var pazara çarşıya kordona hep yürüme mesafesinde tek sıkıntı zemin kat yüksek giriş o kadarda güneş almıyo değil aydınlık yine çift cepe. Alt boş soğuk geliyo çocuklarda hep yerde yer soğuk o yüzdenmi diye deneyeceğiz. Olmazsa kiraya veririz.Eskiler boşuna dememiş güneş görmeyen eve doktor girer diye. Hele ki alerjik çocukların odaları mutlaka güneş görmeli. Ben çareyi taşınmakta buldum. Bence yalitimi yaptırmayın o direkt taşının. Bu arada baban niye kirayı size versin ki. Ev babanın. Oturmuyorsan çıkar kendine ev bulursun. Yanlış düşünüyorsunuz bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?