Çok zor canım Allah kurtarsındr beklediğimiz bir durumdu falan demiş.annem uyanınca bağarıyormuş çıkarın beni diye dr da uyutuyor muş bu yüzden.tansiyonu birden 20 ye fırlamış uyuduğu sıra oda beyne vurmuş canım
Valla canım, tapu senin üstüne değilse evi sana vermiş olmuyor pek. Kullanım hakkını sana vermiş oluyor. Allah gönlüne göre verir inşallah, arayı bulursunuz yine de.Babamın 4 dairesi var kira alıyor ayrıca çalışıyo köyde tarlaları dolu maddi durumu iyi ben tek çocuğum başka kardeşim yok isterim o yüzden kirayı. Ama babam burdan çıkmayalım istiyo bize yakın ev aldı küçük bir ev ve seneye taşıncam diyo ve taşınamayalım diye kirayi vermem diyo. Burda oturmaya bizi mecbur bırakmaya çalışıyor. bu evde 5 senedir oturuyoruz bana verdi evi bi ara sarıp ara kat almak istedim ama ev fiyatları 500 bine dayandı burda. Zarar etmemek içim birde evin konumu çok iyi nezih mahalle bahçeli kocaman balkonları var pazara çarşıya kordona hep yürüme mesafesinde tek sıkıntı zemin kat yüksek giriş o kadarda güneş almıyo değil aydınlık yine çift cepe. Alt boş soğuk geliyo çocuklarda hep yerde yer soğuk o yüzdenmi diye deneyeceğiz. Olmazsa kiraya veririz.
Solunum makinasına bağlı mı annen?napıyorsunuz kızlar?evi şöyle bir toparladım.abim aradı biraz önce ciğerlerine enfeksiyon atmış annemin.her yoğunbakımda yatan hastadamı oluyor bilmiyorum ama canımız sıkıldı yine.Rabbim bize bağışlasın annemi
Bilmiyorum canım. 15 gün bi deneyip karar vereyim dedim ama açımSen şimdi karatayı bırakıp normal diyetisyen listesine geçecenmi canım. Kız yazsana şu listeyi çok merak ettim
Canım ben herkesi etiketliyorum öyle biliyorum durumunu tabii ki. İyileşsin anneciğin inşallah da gel eskisi gibicanım ben gün içinde pek aktif olamıyorum annemden dolayı biliyorsun.idare edin beni
Bence de çok yanlış. Otururken iyi kirayı vermiyor diye küsün. Çok ayıp gerçekten.Dün akşam yönetici geldi altınızdaki depo boşalsın anahtarı vercez çağırın adamlarınızı yapsınlar dedi. Ayın başını bulmaz adamların taşınması dedi. Altı yaptırabileceğiz. Eşimle konuştuk o da fayda etmezse yaza taşınacağız burasını kiraya vereceğiz kendimizde kirada güneş alan ara kat bir daireye çıkcaz. Eğerki babam evin kirasını bize vermezse ona küseceğiz kirayı verene kadar konuşmagacağız
Tam 3 haftadır çocuklar hasta bende öyle. Yoruldum bıktım. Çocuklarım hasta olması beni dahada üzüyo. Altı yalıtım yaptırmak son çare. Bugünde kuşları vercez dedemize. Büyük oğlan gece öksürükten uyuyamıyo. Dün gece odadan peluş battaniyeyi çıkartım odanın kapısıda açık kalınca ancak öyle öksürüğü kesildi.
Bence de çok yanlış. Otururken iyi kirayı vermiyor diye küsün. Çok ayıp gerçekten.Dün akşam yönetici geldi altınızdaki depo boşalsın anahtarı vercez çağırın adamlarınızı yapsınlar dedi. Ayın başını bulmaz adamların taşınması dedi. Altı yaptırabileceğiz. Eşimle konuştuk o da fayda etmezse yaza taşınacağız burasını kiraya vereceğiz kendimizde kirada güneş alan ara kat bir daireye çıkcaz. Eğerki babam evin kirasını bize vermezse ona küseceğiz kirayı verene kadar konuşmagacağız
Tam 3 haftadır çocuklar hasta bende öyle. Yoruldum bıktım. Çocuklarım hasta olması beni dahada üzüyo. Altı yalıtım yaptırmak son çare. Bugünde kuşları vercez dedemize. Büyük oğlan gece öksürükten uyuyamıyo. Dün gece odadan peluş battaniyeyi çıkartım odanın kapısıda açık kalınca ancak öyle öksürüğü kesildi.
Canim bizde adanaliyiz bizim yemekler sizinkileri doverCanım biz antepliyiz bizim evde geçen pazartesi lahmacun vardı. İçli köfteyi çiğ köfteyi dolmayı sık yaparız. Tatlı mutlaka olur. Daha sayayım mı
Adana yemekleri Antep'ten (ç)alıntı kiCanim bizde adanaliyiz bizim yemekler sizinkileri dover)
Ortalık mı karıştırıyon senAdana yemekleri Antep'ten (ç)alıntı ki
Nasil calinti anacim onlarinkide guzeldeAdana yemekleri Antep'ten (ç)alıntı ki
Adanada ikamet ediyor amaNasil calinti anacim onlarinkide guzelde
Adana bambaska
Sen hic adanaya gelipte yemek yemedin heralde
O da bişey mi ben 6 öğün yedim bu gün.Ya 3 öğün yiyince kendimi suçlu hissediyorum. Öğlen iyi yedim aslında, akşam yemezsem gece acikacagim. Suan pek aç hissetmiyorum. Ne yapsam bilemedim.
Akdeniz mutfağı candırBurası Adana olsa ne yazar. Yemekleri ben yapıyorum ve belli başlı yemekler hariç Akdeniz mutfağı hakim bizim evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?