- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Amin geçmiş olsun canımKızlar hastaneden geldim başım çatlıyodu yemek yedim migren ilacımı aldım kendimi attım yataga uyumuşum 1saat önce uyandım başım geçmiş ama kafam beton gibi komşum ilaç getirdi içtim bi tanede Taylot içtim şükür iyiyim Allah kimseyi saglıktan ayırmasın ya önce saglık
Hi yememis demek kiAdanada ikamet ediyor amayemek yedi mi bilmem.
Yok canim sadece ayağına bir tansiyon cihazı bağlı bir monitör de tansiyon u sürekli olculuyo ve birde serum bağlı. İlaçları veriliyor.enfeksiyonu çıktı önce idrar yolu enfeksiyonu dedi bugunde akcigere attı enfeksiyonu tedavisi ne başladık dediSolunum makinasına bağlı mı annen?
Sen bizim bildiğimiz Adana da yaşıyorsun dimiHi yememis demek ki
İnşallah canım inşallahCanım ben herkesi etiketliyorum öyle biliyorum durumunu tabii ki. İyileşsin anneciğin inşallah da gel eskisi gibi
Canım patronumun babası da yoğun bakımda yatmıştı bu yaz .. o da solunum yolları enfeksiyonu kapmıştı. Tekrar geçmiş olsunYok canim sadece ayağına bir tansiyon cihazı bağlı bir monitör de tansiyon u sürekli olculuyo ve birde serum bağlı. İlaçları veriliyor.enfeksiyonu çıktı önce idrar yolu enfeksiyonu dedi bugunde akcigere attı enfeksiyonu tedavisi ne başladık dedi
Valla anlattiginiza gore siz yanlis biliyorsunuz adanayiSen bizim bildiğimiz Adana da yaşıyorsun dimi
Okul tostu küçüktür tahminimce. 2 ince dilim ekmek gibi düşünürsek menun iyi. Ama bulgur pilavini persembeleri yeme sakın.Bugunki menum
Sabah 7.30
1 haslanmis yumurta
5 dilim domates
1 salatalik
3 zeytin
1 bardak sut
Ara ogun
1 mandalina
Oglen 12.40
Tost (okuldaydim cok acikmistim mecbur kaldim )
Ara ogun
Yogurt
Muz
Aksam 19.00
Haslanmis et
5 kasik bulgur pilavi
Salata
Tursu
Yatmadanda zencefilli balli limonlu su icecegim
Esim hasta ona yaptim bende icerim
Nasil kizlar sizce menum ?
İnşallah. Hadi bakalım..Kızlarrrrrrrr yarın perşembeeee... Artı olan sabit olan varsa yarın detox yapsın. Cuma hiç kimse artı veya sabit gelmeyecek
Benim de bu ay 5 gün sürdü. 2.5,günde geçerdi hep.Bu arada ben bugün Regl olmadım 2aydır gecikiyor diyet bana yaramadı ya valla hiç Sekmez Di 2aydır geçiyo kızlar niye acaba
Ay şaka misiniz yaa. 8-10 gün bir benim mi sürüyor...Benim de bu ay 5 gün sürdü. 2.5,günde geçerdi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?