Benim de bu ay 5 gün sürdü. 2.5,günde geçerdi hep.Bu arada ben bugün Regl olmadım 2aydır gecikiyor diyet bana yaramadı ya valla hiç Sekmez Di 2aydır geçiyo kızlar niye acaba
Yaa tedirgin olduk bu enfeksiyon lar hayatı risk mi acabaCanım patronumun babası da yoğun bakımda yatmıştı bu yaz .. o da solunum yolları enfeksiyonu kapmıştı. Tekrar geçmiş olsun
8-10 günde kansızlıktan olurum ben sanırımAy şaka misiniz yaa. 8-10 gün bir benim mi sürüyor...
Tedavisine başlamışlardır canım inşallah bişey olmazYaa tedirgin olduk bu enfeksiyon lar hayatı risk mi acaba
3 gün yoğun, 2 gün yarışı, kalan günler damla damla.. offf8-10 günde kansızlıktan olurum ben sanırım
Benim hiç Sekmez Di 28günde olurdum ve 5gün sürer 6.gün banyo günümdü seninkide çok fazlaymış kuzum yaAy şaka misiniz yaa. 8-10 gün bir benim mi sürüyor...
Ay sorma, bitmek bilmiyor resmen..Benim hiç Sekmez Di 28günde olurdum ve 5gün sürer 6.gün banyo günümdü seninkide çok fazlaymış kuzum ya
Aynı bende öyleyim ,misal bugün olmam lazımdı ama herzamnki gibi gelmedi artık canı ne zaman isterse gelir 10 gün sürer ..Ay sorma, bitmek bilmiyor resmen..
Canım bu beslenmeyle hala tatlı krizin var mı. Ben tatlı krizi nedir bilmiyorumAynı bende öyleyim ,misal bugün olmam lazımdı ama herzamnki gibi gelmedi artık canı ne zaman isterse gelir 10 gün sürer ..
en çok kilo vermeme engel olacak diye korkuyorum birde geçince tatlı krizim de artıyor
Aynı devam ediyor diyememEki Görüntüle 2056963 Hayalimdeki beslenme sabah akşam mümkünse her dakika kuruyemiş ve orman meyveleri. Ölürüm bunlara ölürüm
Kuzum çok şükür kendisi devam etse de ağrıları geçti en azından:)hemen yazayım menümü de.jane eyre_ ortim sen ne yedin ne içtin bugün. Adet günleri geçti mi
Ben de varım maalesef 7 gün garanti en azındanAy şaka misiniz yaa. 8-10 gün bir benim mi sürüyor...
Yine iyi canım. Yavaş yavaş daha sen yenisinAynı devam ediyor diyemem
Hafifledi biraz.
Önceden zevkine çikolata yiyordum
Yedikçe de yiyesin geliyordu. Artık yemediğim den sanırım bazen canım istiyor 25 kuruşluk bitterlerden bi kare yiyorum
. Ama şimdi fıstıklı fındıklı kilo kilo versen yerim.ona aşkım ayrı
Ama yemiyorum o ayrı .
Eşimin aldığı fıstıklı çikolata hala mutfak tezgahında duruyor 15 gün oldu sanırım rekor
Canım çok karbonhidrattan gitmiyor musun. Reglken sorun yok kaldırır bünye ama normal zamanda fazla değil miMenüm
Sabah 08:00 peynirli domatesli tam buğday ekmeğine tost
Ara:bir avuç fındık,3 adet kuru kayısı
Öğlen 12:00 Bir kase şehriye çorbası,ton balığı ve bir dilim tam buğday ekmeği
Ara: bir avuç leblebi
Akşam 18:30 4 adet köfte,bir adet haşlanmış patates
2litre su
Sevindim canım daha iyi hissetmeneKuzum çok şükür kendisi devam etse de ağrıları geçti en azından:)hemen yazayım menümü de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?