Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bilmiyorum canım. 15 gün bi deneyip karar vereyim dedim ama açım
Canım emziriyomuydun sen. Ona göremi verdi listeni.
Karataydda yağ oranı yüksek ceviz olsun peynir olsun çok miktarıya ondan tok tutuyo şimdi normal liste zorlar ama alışırsın biraz zaman lazım
Karatay yapıp kilo veren çok canım ama tahlil yaptıranlarda yağ oranı triglesit filan yüksek kolestrol yüksek gerçi kendi kolestrol yok diyor ama.
Yorumsuz...
Ama bence sana uygun değil baksana tartıda çok kilo versende yağ oranın kilona göre yüksek çıktı.
İdeal %20 ile %25. Sağlıklı sayılıyor. Ama görüntü olarak %20 ve altı süper oluyor. Sen çok kilo vermişsin şimdiye yağ oranın %20 lerde olmalıydı. Demekki çok kas kaybetmişsin bence diyetisyeninkine devam et

Canım çok karbonhidrattan gitmiyor musun. Reglken sorun yok kaldırır bünye ama normal zamanda fazla değil mi
Canım doğru diyorsun da valla ben beslenmeyi bilmiyorum galiba bir de kötü ama çocukluktan beri sebze yiyemiyorum ,yani şöyle diyim soğan,sarımsak,maydanoz,dere otu,pırasa,karnabahar vs yiyemiyorum ciddi anlamda midem almıyor ,bu defa yiyecek çok az şey kalıyor

Fırın poşetinde denedin mi hiç sebzeyi canım? Mantar, k lahana salatayla aran nasıl? Patlıcan yemekleri de güzel oluyor. Patlıcan kebabı musakka vs

Sebze köftesi yapsan canım o zaman tadını anlamazsın bence. Hiç öyle denedinmi. Ben geçen boş zamanımda yapıp buzluğa attım çıkarıp yağsız tavada önlü arkalı cızbız

Fırın poşetinde denedin mi hiç sebzeyi canım? Mantar, k lahana salatayla aran nasıl? Patlıcan yemekleri de güzel oluyor. Patlıcan kebabı musakka vs
Lahananın kokusuna bile dayanamıyorum ama patlıcanı en azından yiyebiliyorum bir de öyle deneyeyim ,belki de bu beslenme sebebiyle ağır kilo veriyorum

A canım hiç denemedim ,nasıl yapılıyor ki ,valla tarifine hiç hayır demem :)
Ben sebzeleri doğrayıp haşlıyorum. Blendrda püre yapıyorum. Sonra dereotu baharatlar ekliyorum bolca. Sonra rende dil peyniri ekliyorum. 1 yumurta ve tam buğday unu ilede kıvam veriyorum sonr porsiyonluk buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum sonra çıkart çıkart pişir

Evet emziriyorum canım.
Ben ilk diyetisyene gittiğimde %38 di yağ oranım. Şimdi %27 olmuş.
Kas oranım artmış biraz. Sorun yok aslında... Baya araştırdım ben de %25 ideal diyorlar..
Zaten şu an bana alt 38 oluyor . Ustte de göbek çıkıyor biraz. Yabi kapalı olmasam 38 giyer çıkarım. Benim hedefim

Kadın doguma geldim hala Regl olmadım geçen ayda geç oldum kist var demişti bakalım yinemi var kafayı yiycem burdan sıra alıp kan vermeye başka hastaneye gidicem tekrar gelip burda muayene olucam allah yardımcım olsun kadın olmak ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…