- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kolay gelsin canım ..Kadın doguma geldim hala Regl olmadım geçen ayda geç oldum kist var demişti bakalım yinemi var kafayı yiycem burdan sıra alıp kan vermeye başka hastaneye gidicem tekrar gelip burda muayene olucam allah yardımcım olsun kadın olmak ne zor ya
Sagol kuzumKolay gelsin canım ..
GünaydınGünaydın kızlaar
GünaydınGünaydınnnnnnnnn sabah şekerlerimmmm
Minimum karbonhidrat ve detox suyu iyi gelirŞu an dünkü tartımdan 500 gr fazla çıktım .
İlk defa böyle oldu . Adet günüm dün diyordum başıma belayı açtı ilk günden .
Canım çok sıkıldı kızlar
Sağol canımMinimum karbonhidrat ve detox suyu iyi gelir
Sıkma canını bende Regl olmadım ve geçen haftamla aynıyım almadımda vermedimde sabitim kuzum yapacak bişey yok bizi suçumuz degil adete yakın 2kilo fark oldugunu duymuştum o zamanlarda tartılmayın diyorlar bunada şükürŞu an dünkü tartımdan 500 gr fazla çıktım .
İlk defa böyle oldu . Adet günüm dün diyordum başıma belayı açtı ilk günden .
Canım çok sıkıldı kızlar
Bende balık istiyorum ya kaç gündür aklımda bacı akşama bizide sesle ne olur ki yemegeBen de evi toparladım. Eşim balığa gidiyor, hazırlığına yardım ettim, inşallah balık var akşam yemeğine. İlk defa serpme atmayı deneyecek. Dua edin kızlarHiç ümidim yok ama, neyse..Ufaklığı doyuruyorum, yürüyüşe geçeceğim, tartıda güzel bir rakama gördüm, Allah'ın izniyle 200 Gr daha - ye düşerim bugün. Allah hepimizin sabrını artırsın bugün.
Olur canım. Acemiler bir yakalasin da.. Menekse'nin balığı da yenir mi bilemedim ama olsun göl ve denizden babam çıksa yerim modundayim.Bende balık istiyorum ya kaç gündür aklımda bacı akşama bizide sesle ne olur ki yemege
Bende kurban bayramında kilo almıştım baklava degil ama ben kadayıf çok yemiştim 94le Bayrama gittim 96la geri geldimMümkünse ekmeksiz olsun öğünler, kahvaltı hariç. Ben lor, domates salatalık ve 2 haşlanmış yumurta yiyeceğim ama öncesinde yürüyüş yapayım da zaman geçsin hem 1 lt su içiyorum yürürken o da iyi oluyor. Bakalım olursa 2 öğün yapacağım bugün. Belki akşam yemeği zamanı meyve ve yoğurt yiyebilirim dayanamazsam.
Dün elime ölçü listem geçti. 17 temmuzda 77.5 kiloymusum. Ramazan ve Kurban ve memlekete gittiğimde yaptığım oküzlükler çok kötü olmuş. Hep aldığımı vermeye uğraşmışım. 3 ayda 2 kilo vermişim. Arada aldığım 5 kilo ile beraber. Aptal kafam, 65i görmüştüm şimdi... 8 dilim baklava yersen 1 günde böyle olursun işte... Çok pişmanım....
Yenir yenir hele bizim gibi aç kurtların önüne gelecekse yag gibi yenirOlur canım. Acemiler bir yakalasin da.. Menekse'nin balığı da yenir mi bilemedim ama olsun göl ve denizden babam çıksa yerim modundayim.
Orası kesin. Maşallah yeme kapasitemiz muhteşem, başlangıç kilolarımız fısıldıyor gerçeğiYenir yenir hele bizim gibi aç kurtların önüne gelecekse yag gibi yenir
Sen yine iyisin başlangıç benim geçen haftalardaki kilom ben 105kiloya çıktığımı biliyorumOrası kesin. Maşallah yeme kapasitemiz muhteşem, başlangıç kilolarımız fısıldıyor gerçeği
Haydi bakalım, inşallah....Günaydın canlarımmmm.... Kutsal perşembeye yakışır beslenelim lütfen yarın takımımıza bi derece alalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?