Günaydın kaptanım benden hiç umut yok saygılarGünaydın canlarımmmm.... Kutsal perşembeye yakışır beslenelim lütfen yarın takımımıza bi derece alalım...
Ben en fazla 103 gördüm son hamileliğimde...93le hamile kalmıştım bundan 9yıl önce 110la doguma gitmiştim
Kaç çocuk var kuzuBen en fazla 103 gördüm son hamileliğimde...
Sadece 4 kişi mi spor yaptı1. Flo: 60 dk yürüyüş= 60 puan
2.gulenyuzumsunsen
side leg lift
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
Leslie =75 dk
50 bridge =10 puan
25 mekik=5 puan
Toplam=110 puan
3.jane_eyre
Leslie 3 mile :45puan
50 squat:10 puan
100 jumping jack:20 puan
100 mekik:20 puan
Toplam:95 puan
4. Cerulean
120 dakika yürüyüş = 120 puan
30 dakika boks = 90 puan
Toplam: 210 puan
Reglden dolayısıysa bişey olmaz bitince fazlasıyla gider.Günaydın kaptanım benden hiç umut yok saygılar
Hala olmadım şuan hastanedeyim geçen haftaki kilom sabit geçen ayda gecikme olmuştu kist vardı bakalım ne diyecek inş ilaç verirse açılırımReglden dolayısıysa bişey olmaz bitince fazlasıyla gider.
Benim dün migrenim tuttu başım çatlıyodu spor yapmadım ve çok halsizdim bugün telafi ederim inş hemde açılırım belki hareket edersemSadece 4 kişi mi spor yaptı
Hayırlısı bakalım bi sorun olmasın da.. Ben de 4 ay falan olmadım 3, sene önceydi sanırım. Bi gittim fsh ve e2 tavan yapmış. Baya uğraşmıştım.Hala olmadım şuan hastanedeyim geçen haftaki kilom sabit geçen ayda gecikme olmuştu kist vardı bakalım ne diyecek inş ilaç verirse açılırım
Bu gün çok yüklenme bence yarın artıya geçersin yapabilirsen yürüyüş yeter.Benim dün migrenim tuttu başım çatlıyodu spor yapmadım ve çok halsizdim bugün telafi ederim inş hemde açılırım belki hareket edersem
Benim hormonlarda sıkıntı yok ama spordan mıdır diyettenmidir nedir bünye kist yapmış doktor öyle söyledi yoksa benim iltihabım bile olmazdı günüm hiç geçmezdi 2aydır böyleyim bakalım hayırlısı kuzumHayırlısı bakalım bi sorun olmasın da.. Ben de 4 ay falan olmadım 3, sene önceydi sanırım. Bi gittim fsh ve e2 tavan yapmış. Baya uğraşmıştım.
Tmm koşu bandında yürüyüş yaparım kaptanımBu gün çok yüklenme bence yarın artıya geçersin yapabilirsen yürüyüş yeter.
3 oğlum var, ellerinden öper.Kaç çocuk var kuzu
Maşallah Allah bagışlasın kuzum benim net paketim bitiyormuş uyarı geldi eve gidince görüşürük öptüm hepiciginizi3 oğlum var, ellerinden öper.
Güzel haberlerle gel inşallahMaşallah Allah bagışlasın kuzum benim net paketim bitiyormuş uyarı geldi eve gidince görüşürük öptüm hepiciginizi
Öyle umuyorum çünkü çok yemedim dün,Reglden dolayısıysa bişey olmaz bitince fazlasıyla gider.
Canım tarçın da reglken kullanınca kanamayı kesiyor belki geciktiriyordurda çok kullanma bakalım şu sıralarÖyle umuyorum çünkü çok yemedim dün,
Keşke Cuma kiloyu bildirdikten hemen sonra olsaydı böyle modum düşmeseydi
Şimdi soğan suyu içtim aç karna,
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Az peynir
1 domates
1 salatalık
Marul maydanoz yedim ...
1,5 lt suyu kaynattım
İçine limon
Maydanoz
Tarçın
Yeşil çay
Yeşil elma kabuğu
Zencefil attım ağzını kapatıp 5 dk demledim.
Akşama kadar onu içeceğim.
Dün 82.3 düm. Bugün 82.8 im
Leslie yapmaya gidiyorum
Canım çok teşekkür ediyorum, farklı bir tarifmiş en kısa zamanda deneyeceğim.Ben sebzeleri doğrayıp haşlıyorum. Blendrda püre yapıyorum. Sonra dereotu baharatlar ekliyorum bolca. Sonra rende dil peyniri ekliyorum. 1 yumurta ve tam buğday unu ilede kıvam veriyorum sonr porsiyonluk buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum sonra çıkart çıkart pişir
Takma kafana canım, regl durumundan o, bende de öyle oldu çünkü.Öyle umuyorum çünkü çok yemedim dün,
Keşke Cuma kiloyu bildirdikten hemen sonra olsaydı böyle modum düşmeseydi
Şimdi soğan suyu içtim aç karna,
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Az peynir
1 domates
1 salatalık
Marul maydanoz yedim ...
1,5 lt suyu kaynattım
İçine limon
Maydanoz
Tarçın
Yeşil çay
Yeşil elma kabuğu
Zencefil attım ağzını kapatıp 5 dk demledim.
Akşama kadar onu içeceğim.
Dün 82.3 düm. Bugün 82.8 im
Leslie yapmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?