Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anladım canım. Her bünye farklı. Benim kasım fazla tartıda kilom hep fazla çıkar mesela. Ama bu hafta karnitin almadım hastaydımda sporda yapamadım mesela kilo sanki çok gitmiş gibi oldu.78 kilo olmuşum sabah tartıldım ama eminimki sporsuzumya gidenin çoğu bu hafta kastır

Selam kızlar nasılsınız. Ben sabah erkenden kalktım 5 kilo sütten muhallebi yaptım. Akşamdan hazırladığım gözlemeleri pişiriyorum şimdi. Bu hafta çocuklara üzüldüm hastaydım sporda yapamadım hastalıkta olunca 78 kilo olmuşum tartıda

selam kızlar.sabahın 6 sından beri uyanığım oğlan grip oldu.şimdi o yattı evi temizlicem.sizde n var ne yok

Kızlar sabah 200 gr erik kurusu yedim. Korkumdan şimdiye kadar bit şey yemedim. Akşama kadar bir şey yemiycem. Çok yiyorum ben ya. Uzun zamandır meyve orucundaydım bu hafta içine düştüm meyvenin resmen

yok daha baslamadim ama burda da yolum kisa sayilmaz
orasi olursa kabus gibi olacak kaptan
böyle yetisemiyorum
günde iki-üc saat yolda ölürüm herhal
Canım 1,5 yıl boyunca günde 3,5-4 saat yol çektim. temmuzda taşındım iş yetinin yakınlarına. Son evrelerde artık gece uyanıp ağlıyordum dayanamıyorum ben diye . daha önce niye taşınmadıysam. Nitekim bu dönemde kilo aldım. İşten akşam gelip dalıyorum yemeğe. Sonra da oturup ağlıyordum Travma resmen.

Ben bu sehre yeni tasindim daha yedi yil onun borcunu ödeyecem tasinamam yani
Bir de proje bazli calisiyorum bitince baska yere gönderiyorlar

Kadının biri instegramda 5günlük detoks yapıyo bende pazartesi başlıycam baya kilo verdiriyo dünden bugüne 900gr vermiş denemeye deger bence yapsakmı hep beraber kızlar

Kaptan ben yarın erken gelemem belki diye kilomu şimdiden yazdım 78 olmuşum. Bu topiğe 83 ile başladım. İlk başlangıç kilomda 96. İstersen sokma listeye farketmez 2 çocukla yetişemiyorum ben

Kaptan ben yarın erken gelemem belki diye kilomu şimdiden yazdım 78 olmuşum. Bu topiğe 83 ile başladım. İlk başlangıç kilomda 96. İstersen sokma listeye farketmez 2 çocukla yetişemiyorum ben
18kilo tebrik ederim valla helal olsun darısı başıma inş bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…