- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Tamam canımCanım tarçın da reglken kullanınca kanamayı kesiyor belki geciktiriyordurda çok kullanma bakalım şu sıralar
tamam regl den oldu böyle ama ,benim asıl sorunum ne zaman olacağım da belli değil .hayatım boyunca hapla oldum artık nefret ediyorum o haptanTakma kafana canım, regl durumundan o, bende de öyle oldu çünkü.
Anladım canım. Her bünye farklı. Benim kasım fazla tartıda kilom hep fazla çıkar mesela. Ama bu hafta karnitin almadım hastaydımda sporda yapamadım mesela kilo sanki çok gitmiş gibi oldu.78 kilo olmuşum sabah tartıldım ama eminimki sporsuzumya gidenin çoğu bu hafta kastırEvet emziriyorum canım.
Ben ilk diyetisyene gittiğimde %38 di yağ oranım. Şimdi %27 olmuş.
Kas oranım artmış biraz. Sorun yok aslında... Baya araştırdım ben de %25 ideal diyorlar..
Zaten şu an bana alt 38 oluyor . Ustte de göbek çıkıyor biraz. Yabi kapalı olmasam 38 giyer çıkarım. Benim hedefim
Başladın mı o uzaktaki yere.canIm ben anca yollarda okuyabiliyorum burayI
in bin derken yazamIyorum
yoksa niye demeyim gapten
günaydIns
Afiyet olsun canım.Yürüyüşümü yaptım, 1 saat. Kahvaltımı hazırladım. Tavuklara da baktım bu arada. Bana afiyet olsun.Eki Görüntüle 2057086
Boşver temizliği vur kafayı yat. Benim bebek uyusa hemen yatcamselam kızlar.sabahın 6 sından beri uyanığım oğlan grip oldu.şimdi o yattı evi temizlicem.sizde n var ne yok
Başladın mı o uzaktaki yere.
Geçmiş olsun canım. Güzel haber bu. SevindimGeldim eve tahlil verdim her iki taraftada sonuçlar ögleden sonra çıkacak kist yok olmuş şükür
Canım 1,5 yıl boyunca günde 3,5-4 saat yol çektim.yok daha baslamadim ama burda da yolum kisa sayilmaz
orasi olursa kabus gibi olacak kaptan
böyle yetisemiyorum
günde iki-üc saat yolda ölürüm herhal
Ben bu sehre yeni tasindim daha yedi yil onun borcunu ödeyecem tasinamam yaniCanım 1,5 yıl boyunca günde 3,5-4 saat yol çektim.temmuzda taşındım iş yetinin yakınlarına. Son evrelerde artık gece uyanıp ağlıyordum dayanamıyorum ben diye . daha önce niye taşınmadıysam. Nitekim bu dönemde kilo aldım. İşten akşam gelip dalıyorum yemeğe. Sonra da oturup ağlıyordum Travma resmen.
Sagol kuzum tşk ederimGeçmiş olsun canım. Güzel haber bu. Sevindim
18kilo tebrik ederim valla helal olsun darısı başıma inş bacımKaptan ben yarın erken gelemem belki diye kilomu şimdiden yazdım 78 olmuşum. Bu topiğe 83 ile başladım. İlk başlangıç kilomda 96. İstersen sokma listeye farketmez 2 çocukla yetişemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?