Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şu an şimşekler çaktı beynimde ampul yandı..
Pazartesi 0.30 un altında kalanlar detox yapsın. Tabii daha hayatta kalınacak bi detox bi araştırayım bakalım yapılabilir bi detox bulalım
1günlük süt detoksu yapın kaptanım yeşil çaylı süt 2kiloya kadar verenler var 1günde

Menüm

Sabah 07:30 peynirli domatesli tam buğday ekmeğine tost

Ara 10:0. Probiyotik yoğurt ,bir avuç fındık

Öğle 12.30 :bir kase ezogelin çorba,yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara 15:00 Bir adet elma,2 adet cezerye

Akşam 18:30 4yk kuru fasulye,2 yk pilav,bir kase yoğurt

2lt su

20 Ekim Cuma spor listesi

H hugocuk
60 dakika koşu: 180 puan

gulenyuzumsunsen
15 dk leslie=15 puan
50 squat =10 puan
500 ip atlama =100puan
Toplam=125[/QUOTE]

Anka
45 dakika lesli sansone : 45 puan[/QUOTE]

Jane eyre_
Leslie 3 mile :45puan
150 mekik :30 puan
50 squat:10 puan
50 bridge:10 puan
Toplam :95 puan

kızlar yarından itibaren spor listesine suyu da ekleyelim.. ayrı listelerde zor oluyor... bu hafta şunu da yapalım diye fikri olan varsa soylesin... onu da yapalım...
Herkes 1 er 2 şer kiloluk dumbbellerle hergün kol göğüs bacak çalışsın 1 saat. 1 saatten az olmamak koşuluyla kardiyo yapsın
Kimse çok kaçıramaz diyeti bozamaz herkes çok kilo verir birinci oluruk garanti.
Haa birde manitanız kocanız sankim boznuzlamış gibi kederlenin üzülün 3 kilo garanti

Menüm
Sabah:şekersiz çay. 1 yumurtadan rokalı yeşilsoğanlı omlet. 2 dilim hellim peyniri. 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
Ara:yok
Öğlen:yağı süzülmüş ton balığı
Közlenmiş biber patlıcan salatası
Ara:6 badem. 1 elma 1 kupa sade filtre
Akşam:6 kaşık pırasa. Yoğurtlu turp. 1 lokmada ev poğaçası
Ballı sirkeli su. Çörekotu yağı.

Detoks veya saf protein günü yapınca kilo veriyorum ama sonra kendi diyetime dönünce tam 1 hafta gram gitmiyo. O zaman aynı hesaba geliyo. Bana yaramıyo yapmıyorum

Kızlar bugün ananas yoğurt detoksu yapıyorum. Ananası biraz fazla yedim sanırım. Şu an tartı pis artı gösteriyor. Şu kiloları vereceğim diye alnımın damarı çatladı resmen. Ne zormuş Allahım kilo vermek. Ben daha çözemedim olayı. Sinir oluyorum resmen

Listede daha az yazıyordu ananas. Ben acıkmıştım çok. Bu detoksu da belki havam değişir bir değişiklik olsun diye yapmak istedim. Yarın proteinle devam edecektim. Ne zormuş kilo vermek ... ya da ben çok zorlanıyorum. Çok üzüyor bu durum beni

Abartılı abartılı yemeyi çok seviyorum. Yerken iyi düşünmek lazımmış. Alırken kepçe kepçe verirken gıdım gıdım veriyor bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…