Allahım herkeze böyle merhametli ni kaptan nasip etsinPazartesi kontrol tartısından geçemeyenlerle yapalım demiştim ama yok daha çok genciz
İnşallah valla bugünün en güzel şeyi bu olduO
Ohhh gözün aydın
gelsin eksiler şimdiiii
Allahım herkeze böyle merhametli ni kaptan nasip etsin
Demekki ondan da gerginmişsin sen çocuklara da yansımış.İnşallah valla bugünün en güzel şeyi bu oldu
Ayy hiç sorma canımDemekki ondan da gerginmişsin sen çocuklara da yansımış.
1günlük süt detoksu yapın kaptanım yeşil çaylı süt 2kiloya kadar verenler var 1günde
Şu an şimşekler çaktıbeynimde ampul yandı..
Pazartesi 0.30 un altında kalanlar detox yapsın. Tabii daha hayatta kalınacak bi detoxbi araştırayım bakalım yapılabilir bi detox bulalım
O da zor yaa. Ben yapamam valla. Ayran detoxu yapabiliyorum ben sadece. Onda bile migrenim tutuyor bazen.1günlük süt detoksu yapın kaptanım yeşil çaylı süt 2kiloya kadar verenler var 1günde
Gulumse yapıyordu. Ben de yapacağım da bir dahaki kontrole kadar yeşil çay ve soda içme dedi doktor. Sadece rezene iç dedi. Kontrolden sonra deneyeceğim.Kızlar aranızda dukan birasını deneyen var mıydı?Var mıdır bir faydası acaba?
Herkes 1 er 2 şer kiloluk dumbbellerle hergün kol göğüs bacak çalışsın 1 saat. 1 saatten az olmamak koşuluyla kardiyo yapsınkızlar yarından itibaren spor listesine suyu da ekleyelim.. ayrı listelerde zor oluyor... bu hafta şunu da yapalım diye fikri olan varsa soylesin... onu da yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?