Boşuna 900 gr vermemiş kaptanım tartısının öncesi sonrasını bile paylaştı1. Gun açlıktan ölmez miyiz?
Listede somon var ama o kız tavugun göğsünü haşlayıp yemişti
Bende öyle düşünüyorum çünkü şok diyetlerin ardından hep öyle oluyorŞimdi ben bişi sormak istiyorum
Gülümsenin paylaştığı bu listeyi uyguladık bitince normal yeme düzenine geçince kilo almıycakmıyız
O yüzden ne gerek var ki böyle şeylereBende öyle düşünüyorum çünkü şok diyetlerin ardından hep öyle oluyor
Gözün aydın olsun kurtuldun kuzumSoğan suları işe yaradı
Regl oldum
Kaptanım istedi bende verdim cane önce kaptanım denesin 5.gün haber Alamazsanız kimse yapmasın eger gelirse topige hala yaşıyor demekO yüzden ne gerek var ki böyle şeylere
Kaptanım istedi bende verdim cane önce kaptanım denesin 5.gün haber Alamazsanız kimse yapmasın eger gelirse topige hala yaşıyor demek
Tartı gününden sonra oldugu için ödül olsun kuzum cumaya daha çok var afiyet olsunBugün menü yazmayın kızlar. Sabah 1/3 ekmek yedim, 1 haşlanmış yumurta ve 2 YK kadar bal...
16:00
3 incir
18.00
3 YK makarna
Yarım bardak kola
2 YK bidon inek peyniri
Az ama hep karbon ağırlıklı. Valla sabah uzun aradan sonra ilk kez eşimle aynı sofrada yedim, birbirimize bakalım bakalım yiyince biraz çok oldu. Yarın tam tekmil dönüyorum normal beslenmeme
Valla aynenGözün aydın olsun kurtuldun kuzum
Kaptanım istedi bende verdim cane önce kaptanım denesin 5.gün haber Alamazsanız kimse yapmasın eger gelirse topige hala yaşıyor demek
Ohhh gözün aydınSoğan suları işe yaradı
Regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?