Çok kilon yok canım yaa. Bizim gibi 96 ile başlasaydın çok daha zorlanırdın.Abartılı abartılı yemeyi çok seviyorum. Yerken iyi düşünmek lazımmış. Alırken kepçe kepçe verirken gıdım gıdım veriyor bünye
Benim migrenim oldugu halde çok rahat yaptım kaptanım tavsiye ederim bagırsakları temizliyor resmen hiç acıkmadım sadece süt içtim halde meyvede yiye bilirsin ama ben yemedimO da zor yaa. Ben yapamam valla. Ayran detoxu yapabiliyorum ben sadece. Onda bile migrenim tutuyor bazen.
Hiç sorma canım .Abartılı abartılı yemeyi çok seviyorum. Yerken iyi düşünmek lazımmış. Alırken kepçe kepçe verirken gıdım gıdım veriyor bünye
Kaptan süt sevmiyordu o yüzden beğenmedi sanırımBenim migrenim oldugu halde çok rahat yaptım kaptanım tavsiye ederim bagırsakları temizliyor resmen hiç acıkmadım sadece süt içtim halde meyvede yiye bilirsin ama ben yemedim
Ben Loc diye bi deterjan var onu kovadaki suya 1kapak koyuyorum fırçayla duvarları köpürtüyorum mop diye vileda şeklinde bez var saptı onlada durulayıp kurtuluyorum Çok da temiz ve pratik oluyo kuzum bezle çok zor oluyoOdanı duvarlarını sildim çok yoruldum. Ovala ovala canım çıktı. Siz duvarları nasıl siliyosunuz kızlar varmı kolay formülü olan
Ben Loc diye bi deterjan var onu kovadaki suya 1kapak koyuyorum fırçayla duvarları köpürtüyorum mop diye vileda şeklinde bez var saplı onlada durulayıp kurtuluyorum Çok da temiz ve pratik oluyo kuzum bezle çok zor oluyoOdanı duvarlarını sildim çok yoruldum. Ovala ovala canım çıktı. Siz duvarları nasıl siliyosunuz kızlar varmı kolay formülü olan
Diyette ananas tüketmek çok faydalıymış kuzumListede daha az yazıyordu ananas. Ben acıkmıştım çok. Bu detoksu da belki havam değişir bir değişiklik olsun diye yapmak istedim. Yarın proteinle devam edecektim. Ne zormuş kilo vermek ... ya da ben çok zorlanıyorum. Çok üzüyor bu durum beni
O nasıl bir tavsiye gıııııııııııHerkes 1 er 2 şer kiloluk dumbbellerle hergün kol göğüs bacak çalışsın 1 saat. 1 saatten az olmamak koşuluyla kardiyo yapsın
Kimse çok kaçıramaz diyeti bozamaz herkes çok kilo verir birinci oluruk garanti.
Haa birde manitanız kocanız sankim boznuzlamış gibi kederlenin üzülün 3 kilo garanti
Dukan birasının ben çok faydasını gördüm kuzum içtikçe wc ye çıktım sürekli ödem attım sanırım denemeni tavsiye ederim 15gün iç 1hafta ara tekrar başlaKızlar aranızda dukan birasını deneyen var mıydı?Var mıdır bir faydası acaba?
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır ara ögün yapın aç kalmayın ben hiç sıkılmadım ya hiç bırakmayı düşünmedimOlsun inatla devam edeceğim. Çok sıkıldım ama çok. Sabır işi sabır
Kuşlar olduğundan batıktı duvarlar cifledim. O kadar batık olmasa arapsabunuda çözerdi aslında. Off 2 yaramaz oğlanla çok zor oldu elime ayağıma dolandı durdular. Yawru dragon fırsatını buldumu kovaya sokuyo eliniBen Loc diye bi deterjan var onu kovadaki suya 1kapak koyuyorum fırçayla duvarları köpürtüyorum mop diye vileda şeklinde bez var saptı onlada durulayıp kurtuluyorum Çok da temiz ve pratik oluyo kuzum bezle çok zor oluyo
Cifle boya çıkıyo ya kolay temizliyo ama durulamasıda sıkıntılı oluyo durulanmıyo hemen kuruyuncada iz kalıyo cifinKuşlar olduğundan batıktı duvarlar cifledim. O kadar batık olmasa arapsabunuda çözerdi aslında. Off 2 yaramaz oğlanla çok zor oldu elime ayağıma dolandı durdular. Yawru dragon fırsatını buldumu kovaya sokuyo elini
Sabır işi canım resmen sabır işi. Yine abartmadan yemişsin. Bravo sana.Hiç sorma canım .
Bugün ilk sinir de biraz cipsi yedim önceden onun gibi paketi havada karada 2 kez bitirirdim yerken onu düşündüm .
Şimdi 10 tane yediysem acıdım kendime .
Önceden neler yapmışım.
Doğru canım sabır acıdır meyvesi tatlıdırSabır acıdır meyvesi tatlıdır ara ögün yapın aç kalmayın ben hiç sıkılmadım ya hiç bırakmayı düşünmedim
Kızlar spor tablosuna bi bakın her sayfayı kontrol etmeye çalıştım ama araya kaynayanlar olmuş sanırım...
H hugocuk listeye hiç eklememiş sporlarını...
944 puanlaGulumse24 1. oldu
719 puanlagulenyuzumsunsen 2. oldu tebrik ederim kızlarrrrr
Bu hafta ertesi gün 11 den sonra gelen bildirimler kesinlikle yazılmayacak kızlar.. erkenden ekleyin sporlarınızı.. çok zor oluyor sonra takip etmesi...
Eki Görüntüle 2057782
Tamam.canım bu hafta ekle artık bol bol puan verdim.Kaptanim benim Pazar‘da sporum vardi ama puanlamayi netlesdirmedikdi söyliyim dedim
Spordan çıkıp soluğu nirde alıyor acepTamam.canım bu hafta ekle artık bol bol puan verdim.ama senin onlardan ziyade kardiyo da yapman lazım sanki. Çok anlamadım gerçi onları da o kadar puan için verdiğin kilo az oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?