Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O da zor yaa. Ben yapamam valla. Ayran detoxu yapabiliyorum ben sadece. Onda bile migrenim tutuyor bazen.
Benim migrenim oldugu halde çok rahat yaptım kaptanım tavsiye ederim bagırsakları temizliyor resmen hiç acıkmadım sadece süt içtim halde meyvede yiye bilirsin ama ben yemedim

Abartılı abartılı yemeyi çok seviyorum. Yerken iyi düşünmek lazımmış. Alırken kepçe kepçe verirken gıdım gıdım veriyor bünye
Hiç sorma canım .
Bugün ilk sinir de biraz cipsi yedim önceden onun gibi paketi havada karada 2 kez bitirirdim yerken onu düşündüm .
Şimdi 10 tane yediysem acıdım kendime .
Önceden neler yapmışım.

Odanı duvarlarını sildim çok yoruldum. Ovala ovala canım çıktı. Siz duvarları nasıl siliyosunuz kızlar varmı kolay formülü olan
Ben Loc diye bi deterjan var onu kovadaki suya 1kapak koyuyorum fırçayla duvarları köpürtüyorum mop diye vileda şeklinde bez var saptı onlada durulayıp kurtuluyorum Çok da temiz ve pratik oluyo kuzum bezle çok zor oluyo

Odanı duvarlarını sildim çok yoruldum. Ovala ovala canım çıktı. Siz duvarları nasıl siliyosunuz kızlar varmı kolay formülü olan
Ben Loc diye bi deterjan var onu kovadaki suya 1kapak koyuyorum fırçayla duvarları köpürtüyorum mop diye vileda şeklinde bez var saplı onlada durulayıp kurtuluyorum Çok da temiz ve pratik oluyo kuzum bezle çok zor oluyo

Diyette ananas tüketmek çok faydalıymış kuzum

O nasıl bir tavsiye gııııııııııı
Gece adamı öldürtecek bana durduk yere

Kuşlar olduğundan batıktı duvarlar cifledim. O kadar batık olmasa arapsabunuda çözerdi aslında. Off 2 yaramaz oğlanla çok zor oldu elime ayağıma dolandı durdular. Yawru dragon fırsatını buldumu kovaya sokuyo elini

Cifle boya çıkıyo ya kolay temizliyo ama durulamasıda sıkıntılı oluyo durulanmıyo hemen kuruyuncada iz kalıyo cifin

Hiç sorma canım .
Bugün ilk sinir de biraz cipsi yedim önceden onun gibi paketi havada karada 2 kez bitirirdim yerken onu düşündüm .
Şimdi 10 tane yediysem acıdım kendime .
Önceden neler yapmışım.
Sabır işi canım resmen sabır işi. Yine abartmadan yemişsin. Bravo sana. Ben de akşam akşam yemeye dalayım dedim kiloları böyle böyle almıştım. Ama dalmadım çok şükür.

Bu ananas ben de alerji ve sinir yaptı. Ağzımın kenarı yara olmuş gibi oldu. Evdeki seslere de dayanamıyorum şu an. Kulak tıkacım nirdeee

Kaptanim benim Pazar‘da sporum vardi ama puanlamayi netlesdirmedikdi söyliyim dedim

Kaptanim benim Pazar‘da sporum vardi ama puanlamayi netlesdirmedikdi söyliyim dedim
Tamam.canım bu hafta ekle artık bol bol puan verdim. ama senin onlardan ziyade kardiyo da yapman lazım sanki. Çok anlamadım gerçi onları da o kadar puan için verdiğin kilo az oldu.

Tamam.canım bu hafta ekle artık bol bol puan verdim. ama senin onlardan ziyade kardiyo da yapman lazım sanki. Çok anlamadım gerçi onları da o kadar puan için verdiğin kilo az oldu.
Spordan çıkıp soluğu nirde alıyor acep
Bende dün listede ona takıldım aslında spor salonuna gidiyo ama kilolar yerinde sayıyor bu işte bir iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…