Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

H hugocuk tebrik ederim kuzum darısı 1.cilige inş

Bişey var kilo vermesini engelleyen. Bi de duzensiz yiyince meto ölmüş
Az ve sık yemek önemli bende ilk diyete başladıgım zamanlarda acıkana kadar yemiyordum sonra yiyordum ama doymuyodum çünkü porsiyonum küçüktü şimdi az ve sık yiyorum acıkmadan ya ben ne güzel diyet yapıyodum ilk hedefimede az kalmıştı nerden geldi şimdi bu cimcime yaa

Günaydın bu arada balıklama daldım 2. Oldugumuz için çok sevindim hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar başarılarınızın devamını diliyorum
Kendimi okul müdürü zandım bi an

Önceki hamilelikler nasıl geçmişti. Çok kilo aldın mı. Ben hamileliğimde normal kilo alırım ama doğumdan sonra uçarım ilk hamilelikte 12 aldım 4.140 çocuk doğdu eşiy suyuydu derken 52 ye duştum 40 çıkmadan. İkinci bebeğim erken doğdu 6 kilo falan almıştım tam hatırlamıyorum yine 52 ye düştüm 40 çıkmadan sonra benim kanamam durmadı. Kortizon ilaç hormon derken 18 ayda 68 e çıktım. Sonra diyet maceralarıma başladım işte hugocuğumla. Sene 2010 falandı. ver al ver al. 3. De de 8 kilo aldım. Verdim yine kanamam durmadı 75 e çıktım. 66 ile hamile kalmıştım. Yine düştüm diyet topiklerine

17kilo almıştım 93le hamile kaldım 110la doguma gitmiştim 40gün sonra 89 düşmüştüm

Günaydın kızlar. 2. Olmuşuz çok sevindim ben bu hafta çok kötüydüm ama. spor puanında kıl payı 250'yi geçmişim.Çook yoğun bir haftaydı. Arkadaşımla ev aradık kaç gün,sonra tuttuk temizlik felan derken inanılmaz yorucuydu. Daha tam olarak taşınamadık bir de. Her şeyimi bir düzene oturtayım daha sık yazıcam. Diyeti de bu hafta çok boşladım bu düzensizlikten. Ona da sıkı bır şekilde devam edicem .

Tamam.canım bu hafta ekle artık bol bol puan verdim. ama senin onlardan ziyade kardiyo da yapman lazım sanki. Çok anlamadım gerçi onları da o kadar puan için verdiğin kilo az oldu.

o aletler zaten kardiyo degil mi yau daha neyin kardiyosunu yapicam kine egitmen en az 48 saat ara ile yapmami tavsiye etti kaslar ancak yakiyormus izah etti uzun uzun aralarda spor izni yok

Spordan çıkıp soluğu nirde alıyor acep
Bende dün listede ona takıldım aslında spor salonuna gidiyo ama kilolar yerinde sayıyor bu işte bir iş var

canim ben ilk geldigimde acikladim mi bilmiyorum kilolari kullandigim ilaclarla aldim.
12 yil öncesinde 60 kiloydum. Kronik ürtiker ile kortizon tedavileri gördüm. Ayrica bipolarim ben. Ölene dek psikofarmatika kullanmak zorundayim. Dogru ilaci bulana kadar kullandigim bazi ilaclar birkac ayda bile bana 20 kilo olarak geri döndü. Guatr alt fonksiyonumda var. Metabolizma sifirin altinda yani. Doktorum da bu sartlarda yavasda olsa kilo verebilmeme takdirle bakiyor. Kosullarimiz ayni degil yani..Yediklerim vakitsizlikten kimi zaman düzensiz gözüksede dolu dolu bir tabak yedigim görülmemistir 200 grami gecmez cogu zaman. Çikolata cennetindeyim ama çogunun tadini bilmem. Disarda yemek yaninda çok mecbur kalmadikca ya da ayda yilda bir özlemedikce kola, asitli icecekler icmem. Sütlü tatlilar disinda yine disarda olursam ve nadiren tatli yerim. Hamur isi arada bir çocuklarimi biraraya getirebildigimde yapiyorum yoksa komsudan nasip oluyor kimi zaman özene bezene hamur isleri yapmam ama çok severim. Yani esasinda çok dikkatliyim ve diyetisyenimde bunu biliyor. Ancak 12 yildir kullandigim ilaclar ve su an kullanmakta olduklarimla ancak bu kadar olabiliyor canim..

hepinize günaydin

Canım çok geçmiş olsun işin zor. Sence yine de karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin hiç mi etkeni yok? Çok menü paylaşmadın ama menüler simitli aşureli falan dı. Yanlış anlama beni Allah yardımcın olsun. Kilo yapan ilaçlara kilo vermek zor.

Kızlar dünkü menüm geliyor

Sabah öğle akşam
Ananas yoğurt

Su 1,5 litre
Spor 60 dakika yürüyüş
Ananası çok kaçırdım +100 gr gösterdi tartı bugün
Bu detoksla -600 gr/700 gr verenler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…