Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

jane eyre_ canım basen için hareketler yapman lazım... bu gönderdiklerim basen ve bacak için. bi denesene... mesela her hareketi 15 kez yapmaya çalış... yapabilecek misin nasıl olacak bakalım ona göre sana setler hazırlayalım ne dersin... 21 gün dene... farkı görürsün bence anlamadıklarını ben video göndereyim...

23 EKİM SALI SPOR & SU LİSTESİ

1. Cerulean
80 dakika yürüyüş = 80 puan
3 litre su

2. Jane eyre _:30 dk yürüyüş:30 puan
100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
Toplam :60 puan

2 litre su

3.gulenyuzumsunsen 2 lt su
side leg lift
50 sol bacak=10 puan (bu basenlerim için )
50 sağ bacak=10 puan (buuu belim için)
100 squat=20 puan. (Buu malum bölgem için)
100 bridge=20 puan ( buuu simitlerim için)
500 ip atlama=100 puan(kaptanım yemin ederim bu senin için ) @anka_misali daha yeni atladım

Toplam=160 puan

Menüm ;
sabah kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz
Ceviz

Ara öğün
1 kase mercimek çorbası
1 mandalina

İkindi
2 çatal padişah lokumu
Çay

Akşam
1 kase nohut yemeği
2 bardak ayran

Harikasın canım... İp atlamayı hava atmak için yaptın dimi bana sen de simi gibi. Ben atlayamıyom diye hava atıyon dimi
Ben se stepper yapcam az sonra.

Kaptanımm çook çok üzgünüm. Bu aralar okul,dersler,topluluk işleri filan derken hiç vaktim olmuyor aktif olamıyorum. Yakında vizeler de başlıyor eminim yine çok aktif olamayacağım. Mezun olmak istiyorum eğer mümkünse Anka

Ayy canım çok teşekkür ederim,valla ne güzel olur,şu basenlerim erisin artık bıktım vallahi,yalnız bir şey soracağım bu resimdeki gibi dumbellerle yapmak şart mıdır?Bir de sondan bir öncekinin ve touch downın videosunu atabilir misin sana zahmet?

Canım çok sıkkın. Ufacık iyice arttı hastalığı. Bişey yediğim yok sabah 4 çubuk kraker öğlen gibi 1 kase çorba yedim akşam yemedim canım istemedi. 4 hafta oldu ve biz her hafta 2 kere doktora gitmemize rağmen hiç düzelmedik.
Spor filanda yok çok öksürüyo kötü oluyo ağlıyo uyurken yanından ayrılmıyorum bende. Zaten moralimde yok spor yapacak

Canım çok çok geçmiş olsun,yazdın belki kaçırmış olabilirim doktor ne diyor ?

Bence diyet dışındada konular konuşulabilir burda. Başka takımlarda öyle genelde çünkü. Dedikodunun dibine vuruyorlar valla. O yüzden çok yoğun topikleri
Bizde diyet dışında şeylerde derlerimizi sevinçlerimizi paylaşabiliriz. İnsanız neticede

Canım çok çok geçmiş olsun,yazdın belki kaçırmış olabilirim doktor ne diyor ?
Alerjik bronşit diyor ama 4 hafta oldu geçmedi. Tam geçti diyor yolluyor ertesi gün tekrar başlıyor. Daha 19 aylık ufacık. İğne verdi r tane. Bu akşam yaptırttık. Sıkıldım bunaldım 4 haftadır hastalıklatla uğraşıyorum daraldım. Geçen kış böyle üzüntüden sıkuntıdan zona çıkartmış çok kötü günler geçirmiştim. Yatağa düşmüştüm. İnşallah tekrarlamaz.

Ya minik kuşum çok ufakmış,Allahım şifa versin inşallah iğne etkisini gösterir,canım üzmemeye çalış kendini de bak yataklara düştüm diyorsun Allah korusun bırakma kendini,hem kuzuların da sana ihtiyacı var annesi

Herşey Allah tan canım ilk önce sen güçlü durmak zorundasın sen ne kadar bitiksen mutsuzsan çocuklara yansır.
Allah dermansız dert vermesin çok şükür yanındalar geçirmeniz gereken bir dönemmiş başladı ve bitecek senden kötü olanları düşünmelisin .
Yataklara düşecek birşey Yok silkelen ve kendine gel bence.
Evlatlarımız bizim kalbimiz onlara birşey olunca tabiki üzülüyoruz ama Allah acılarını göstermesin daha büyük dert vermesin,sen hemen herşeyden geçiyorsun mesajlarını okuduğuma göre. Tabiki de kahvaltını güzel yapmalı psikolojikmen güçlü olmalısın. Sana birşey olsa yatak döşek yatsan güçten düşsen var mı senin gibi onlara bakacak biri..yok..o zaman durmadan dua et ve dik dur böyle olmaz.

Öğle yemeklerin tam takımı takım ruhu olmamış kaptan menüsü olmuş kaptanım .

Kızlar
Cuma günü kaptan artı görürse bu üç dilim kekin sebebi biziz

Kaldı 3 gün tutun boğazları
Kilodaşlarım... bacılarımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…