Ben de şu iki haftadır aynı durumdayım canım,dikkat ediyorum aslında ama artılara çıktığım zaman sinirim bozuluyor ,yeme isteği oluyor hadi onu engelledim diyelim spor da yapıyorm ama basenlerim olduğu gibi duruyor İnan pantolonlarım o kadar kötü duruyor ki diyorum o zaman yaptığım spor ne işe yarıyor yani ne yapacağım bilemiyorum
Harikasın canım... İp atlamayı hava atmak için yaptın dimi bana sen de simi gibi. Ben atlayamıyom diye hava atıyon dimi23 EKİM SALI SPOR & SU LİSTESİ
1. Cerulean
80 dakika yürüyüş = 80 puan
3 litre su
2. Jane eyre _:30 dk yürüyüş:30 puan
100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
Toplam :60 puan
2 litre su
3.gulenyuzumsunsen 2 lt su
side leg lift
50 sol bacak=10 puan (bu basenlerim için )
50 sağ bacak=10 puan (buuu belim için)
100 squat=20 puan. (Buu malum bölgem için)
100 bridge=20 puan ( buuu simitlerim için)
500 ip atlama=100 puan(kaptanım yemin ederim bu senin için ) @anka_misalidaha yeni atladım
Toplam=160 puan
Ara öğüne bak çorbaMenüm ;
sabah kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz
Ceviz
Ara öğün
1 kase mercimek çorbası
1 mandalina
İkindi
2 çatal padişah lokumu
Çay
Akşam
1 kase nohut yemeği
2 bardak ayran
Oh bence güzel valla listeSabah 10:00 2 yumurtaya menemen,bir dilim tam buğday ekmeği
13:00 Bir dilim çikolatalı kek,bir avuç fındık
Akşam 17:30 şehriyeli tavuk çorbası bir kase,2 adet köfte
Bak gülme giderim haAra öğüne bak çorba
Yok valla senin moralin bozuk Gül diyeHarikasın canım... İp atlamayı hava atmak için yaptın dimi bana sen de simi gibi. Ben atlayamıyom diye hava atıyon dimi
Ben se stepper yapcam az sonra.
Ayy canım çok teşekkür ederim,valla ne güzel olur,şu basenlerim erisin artık bıktım vallahi,yalnız bir şey soracağım bu resimdeki gibi dumbellerle yapmak şart mıdır?Bir de sondan bir öncekinin ve touch downın videosunu atabilir misin sana zahmet?jane eyre_ canım basen için hareketler yapman lazım... bu gönderdiklerim basen ve bacak için. bi denesene... mesela her hareketi 15 kez yapmaya çalış... yapabilecek misin nasıl olacak bakalım ona göre sana setler hazırlayalım ne dersin... 21 gün dene... farkı görürsün bence anlamadıklarını ben video göndereyim...
Evet bugün öyle oldu ama iyi de oldu canım,bitteri çok severim öyle yapayım olmadı bir parça en azından tatlı isteğini alır.Erken kapatmışsın canım afiyet olsun. Çikolatalı kek yerine bitter kahve ikilisini deneyebilirsin. Benim favorim
Canım çok çok geçmiş olsun,yazdın belki kaçırmış olabilirim doktor ne diyor ?Canım çok sıkkın. Ufacık iyice arttı hastalığı. Bişey yediğim yok sabah 4 çubuk kraker öğlen gibi 1 kase çorba yedim akşam yemedim canım istemedi. 4 hafta oldu ve biz her hafta 2 kere doktora gitmemize rağmen hiç düzelmedik.
Spor filanda yok çok öksürüyo kötü oluyo ağlıyo uyurken yanından ayrılmıyorum bende. Zaten moralimde yok spor yapacak
Evet canım bugün bayağı az yemişsin ama acıkmadıysan sıkıntı Yok ne güzel.Ben de menümü bırakayım. aç gezdim bugün
Sabah 10:00
2 haş yumurta
Öğle 13:00
150 gr ızgara somon
Akşam 17:00
1 kase yoğurt
3 litre su
1:20 saat yürüyüş
Alerjik bronşit diyor ama 4 hafta oldu geçmedi. Tam geçti diyor yolluyor ertesi gün tekrar başlıyor. Daha 19 aylık ufacık. İğne verdi r tane. Bu akşam yaptırttık. Sıkıldım bunaldım 4 haftadır hastalıklatla uğraşıyorum daraldım. Geçen kış böyle üzüntüden sıkuntıdan zona çıkartmış çok kötü günler geçirmiştim. Yatağa düşmüştüm. İnşallah tekrarlamaz.Canım çok çok geçmiş olsun,yazdın belki kaçırmış olabilirim doktor ne diyor ?
Herşey Allah tan canım ilk önce sen güçlü durmak zorundasın sen ne kadar bitiksen mutsuzsan çocuklara yansır.Alerjik bronşit diyor ama 4 hafta oldu geçmedi. Tam geçti diyor yolluyor ertesi gün tekrar başlıyor. Daha 19 aylık ufacık. İğne verdi r tane. Bu akşam yaptırttık. Sıkıldım bunaldım 4 haftadır hastalıklatla uğraşıyorum daraldım. Geçen kış böyle üzüntüden sıkuntıdan zona çıkartmış çok kötü günler geçirmiştim. Yatağa düşmüştüm. İnşallah tekrarlamaz.
Öğle yemeklerin tam takımı takım ruhu olmamış kaptan menüsü olmuş kaptanım .Ben de menü yazayım.
Sabah 8:00
1 dilim peynir çeyrek soğan 1 yumurta 1 domates 1 salatalık ile salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11:00 15 badem 1 mandalina
Öğle 14:00 Patatesli yumurta 3 dilim kek. ( hiç olmadı biliyorum.
Ara: 1 çay bardağı leblebi
Akşam18:00 8 kaşık barbunya 1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor şimdilik yok.( gunduz başladım ama bebek durmadı bıraktım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?