Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet canım çok küçük ve ilk hastalığı sayılır iğneye doktora alışk değil avazı çıktığı kadar bağırdı bugün.

Sıkılıyorum canımm. Alttaki depodaki kiracı bu hafta çıkacaktı hafftaya taşınacakmış. Bira önce yaptırsaydık yalıtımı iyi olacakktı. Çocuklar düzelmedikçe bisürü sebep arıyorum işte. Ondanm bundanmı diye

Gulumse24 canım bu konularda hiç bir tecrübem yok ne yazsam bilemedim ki. Allah gönlüne göre verir inşallah. Doktor ama gebesin dememiş miydi ilk başlarda
Kuzum gebelik var ama artış yavaş kanda iki katı artması gerekirken artmıyor yavaş ilerliyor muallaktayım yani var ama yok yok ama var ikisi arasında bişey düşün

Bu akşam migrosa gittik. Yarım kilo kuzu saç kavvurma aldım arkadaşlar. Eve gelince ufak ufak bölüp küçüğün hhergün çorbasına ekliyordum. Bölerken koku duydum ve burnumu yaklaştırdımki leş gibi kokuyordu. Eşimede koklattım o da tiksidi. Ve ben o eti koklamasa idim yarın çocuğumunn çorbasına koyaccaktım düşünebiliyormusunnz. Hemen fişinide hazırladım yarın götürüp vereceğim. Bozuk et satıyorlar ve ben bir dahha migrosa gitmeyecceğim. Giden varsa et alırken dikkat etsin bu bizim başıımıza ikinci seferdir geliyor. Her hafta migrosa giderdik ama artık gitmem

Ben de menümü bırakayım. aç gezdim bugün

Sabah 10:00
2 haş yumurta

Öğle 13:00
150 gr ızgara somon

Akşam 17:00
1 kase yoğurt

3 litre su
1:20 saat yürüyüş
Bencede aç gezmişsin bacım ara ögün yap uzun süre açlık yaga sebep olur sürekli az ve sık yersen kas yapar yag yakarsın ama böyle olmaz o yüzden sürekli yemek yemek istiyorsun bünye uzun süre aç kalınca

Kuzum geçmiş olsun bende çok fena öksürüyorum ciğerlerim agzımdan gelecek sanki ben bile dayanamıyorum ufacık çocuk nasıl dayanıyor ya kuzum benim kıyamam

Bana Müsade kızlar net yoktu yeni geldi telde paketimde yoktu akşam giremedim geçmişi ancak bitirdim maşallah devamı gelsin inş hepinizi öpüyorum bana dua edin inş Allaha emanet olun sabah görüşürük

Yok kuzum yapmadım
Yapsana bakalım ne çıkacak.
Ya benim ilk gebeliğimde seninki gibi varmı yokmu belirsiz tuhaf bişey olmuştu. Eşimin yengesi illa beline kupa tutalım bak ertesi günü farketcen dedi bebek hemen tutunur dedi. Hem kupadan nolcakki zararsız dedi. Bende kabul ettim yaptı. Ertesi gün sağ kasık ağrım başladı. Tekrar jinekoloğa gittimki hamileyim değerler fırlamış.

3 tane kendi kuruttugumuz incirden yedim yumurta koydum ocağa bekliyorum. Belim ağrıyor. İlaç içtim. 29 Ekim kutlaması için ponpon yaptım, rafya getirmiş ortancanin öğretmeni. Yarısı bitti ama belim de bittii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…