- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Evet canım çok küçük ve ilk hastalığı sayılır iğneye doktora alışk değil avazı çıktığı kadar bağırdı bugün.Ya minik kuşum çok ufakmış,Allahım şifa versin inşallah iğne etkisini gösterir,canım üzmemeye çalış kendini de bak yataklara düştüm diyorsun Allah korusun bırakma kendini,hem kuzuların da sana ihtiyacı var annesi
Sıkılıyorum canımm. Alttaki depodaki kiracı bu hafta çıkacaktı hafftaya taşınacakmış. Bira önce yaptırsaydık yalıtımı iyi olacakktı. Çocuklar düzelmedikçe bisürü sebep arıyorum işte. Ondanm bundanmı diyeHerşey Allah tan canım ilk önce sen güçlü durmak zorundasın sen ne kadar bitiksen mutsuzsan çocuklara yansır.
Allah dermansız dert vermesin çok şükür yanındalar geçirmeniz gereken bir dönemmiş başladı ve bitecek senden kötü olanları düşünmelisin .
Yataklara düşecek birşey Yok silkelen ve kendine gel bence.
Evlatlarımız bizim kalbimiz onlara birşey olunca tabiki üzülüyoruz ama Allah acılarını göstermesin daha büyük dert vermesin,sen hemen herşeyden geçiyorsun mesajlarını okuduğuma göre. Tabiki de kahvaltını güzel yapmalı psikolojikmen güçlü olmalısın. Sana birşey olsa yatak döşek yatsan güçten düşsen var mı senin gibi onlara bakacak biri..yok..o zaman durmadan dua et ve dik dur böyle olmaz.
Kuzum gebelik var ama artış yavaş kanda iki katı artması gerekirken artmıyor yavaş ilerliyor muallaktayım yani var ama yok yok ama var ikisi arasında bişey düşünGulumse24 canım bu konularda hiç bir tecrübem yok ne yazsam bilemedim ki. Allah gönlüne göre verir inşallah. Doktor ama gebesin dememiş miydi ilk başlarda
Bencede aç gezmişsin bacım ara ögün yap uzun süre açlık yaga sebep olur sürekli az ve sık yersen kas yapar yag yakarsın ama böyle olmaz o yüzden sürekli yemek yemek istiyorsun bünye uzun süre aç kalıncaBen de menümü bırakayım. aç gezdim bugün
Sabah 10:00
2 haş yumurta
Öğle 13:00
150 gr ızgara somon
Akşam 17:00
1 kase yoğurt
3 litre su
1:20 saat yürüyüş
Eczanedeki gebelik testinden yaptınnmı canımKuzum gebelik var ama artış yavaş kanda iki katı artması gerekirken artmıyor yavaş ilerliyor muallaktayım yani var ama yok yok ama var ikisi arasında bişey düşün
Kuzum geçmiş olsun bende çok fena öksürüyorum ciğerlerim agzımdan gelecek sanki ben bile dayanamıyorum ufacık çocuk nasıl dayanıyor ya kuzum benim kıyamamCanım çok sıkkın. Ufacık iyice arttı hastalığı. Bişey yediğim yok sabah 4 çubuk kraker öğlen gibi 1 kase çorba yedim akşam yemedim canım istemedi. 4 hafta oldu ve biz her hafta 2 kere doktora gitmemize rağmen hiç düzelmedik.
Spor filanda yok çok öksürüyo kötü oluyo ağlıyo uyurken yanından ayrılmıyorum bende. Zaten moralimde yok spor yapacak
Yok kuzum yapmadımEczanedeki gebelik testinden yaptınnmı canım
Kanda pozitif çıkan ondada çıkar yapsam nolcakkiEczanedeki gebelik testinden yaptınnmı canım
Yapsana bakalım ne çıkacak.Yok kuzum yapmadım
Sana da canım. Kimse yok bu sabah...Hayırlı sabahlar kızlaaaar
Tam hastalık zamanı. Benimkiler de öksürüyor vs ama daha ateşlenen olmadı. Diken üzerinde bekliyorum..Günaydın canlarımmmm. Ben hastaneye geldim eve gidince bakıcamOğlan gece hiç uyumadı. Biraz da ateşi var bi gösterelim dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?