Geçen sene biz de yaptık iki tane.. Ben yarım saatte yaparım diye son güne bırakmıştım aman Allahım hiç abartmıyorum akşam 8 gibi başladım ertesi gün 10,gibi.bitirmiştim3 tane kendi kuruttugumuz incirden yedim yumurta koydum ocağa bekliyorum. Belim ağrıyor. İlaç içtim. 29 Ekim kutlaması için ponpon yaptım, rafya getirmiş ortancanin öğretmeni. Yarısı bitti ama belim de bittii.
Olmazlar inşallah canım... Benim ki hasta gibi değil de huysuz...bakalım ne diyecekTam hastalık zamanı. Benimkiler de öksürüyor vs ama daha ateşlenen olmadı. Diken üzerinde bekliyorum..
Çok geçmiş olsun tatlımGünaydın canlarımmmm. Ben hastaneye geldim eve gidince bakıcamOğlan gece hiç uyumadı. Biraz da ateşi var bi gösterelim dedik.
21 tane yaptım. 8 ruloyu aynı anda doladim, 7 doladim bağladım vs. Tek tek uğraşılar ak gibi degil. Kirmizilar tamam. Beyazları d bugün yapacağım.Geçen sene biz de yaptık iki tane.. Ben yarım saatte yaparım diye son güne bırakmıştım aman Allahım hiç abartmıyorum akşam 8 gibi başladım ertesi gün 10,gibi.bitirmiştim
Neden herkes kendi yapmadı ki. Kıvırmıyor musun tek tek kıvırcıklaştırması çok zor..21 tane yaptım. 8 ruloyu aynı anda doladim, 7 doladim bağladım vs. Tek tek uğraşılar ak gibi degil. Kirmizilar tamam. Beyazları d bugün yapacağım.
Ben daha 500 ml içtim. Off havalar soğudu su içmesi zorlaştı. Afiyet olsun bu arada.Kahvaltımı yaptııııım
1 litre suyumu dA içtim bu saate kadar
Hey güzel hatunlar siz neler yapıyorsunuz
Uzun süredir canım istiyordu dA eşim getirmiş onu pişirdim kaptanım zeytinyağlıBen daha 500 ml içtim. Off havalar soğudu su içmesi zorlaştı. Afiyet olsun bu arada.
Ne pırasası.
Hımmm anladım canım ben de çok severim.Uzun süredir canım istiyordu dA eşim getirmiş onu pişirdim kaptanım zeytinyağlı
Akşam çok afedersiniz ilişki oldu ve açık kahve leke geldi peçeteye şimdi wc gidince idrarda sonra peçeteye yine bulaşıyor ama ped koydum akşamdan damla gelmemiş kafayı yiycem varsa var yoksa yok bu nedir ya sitresten millete bulaşıyorum bi çıkmasa düştüm ki sormayın gitsin napıcam kızlar beklimmi ilaç alıp açılimmi doktorda bilgilendiriyor çita kimyasal dır ya dış gebelik diyo başka bişey yokYapsana bakalım ne çıkacak.
Ya benim ilk gebeliğimde seninki gibi varmı yokmu belirsiz tuhaf bişey olmuştu. Eşimin yengesi illa beline kupa tutalım bak ertesi günü farketcen dedi bebek hemen tutunur dedi. Hem kupadan nolcakki zararsız dedi. Bende kabul ettim yaptı. Ertesi gün sağ kasık ağrım başladı. Tekrar jinekoloğa gittimki hamileyim değerler fırlamış.
Geçmiş olsun kuzum herkez dökülüyor saglam kimse yok vallaBiz geldik eve... Çok yoruldum yaa sürekli huzursuz.. Bişey yok dedi diştendir dedi doktor. Ne dişmiş arkadaş
Gittin mi dr a canım baktı mı ultrasonla.. Kese var mı?Akşam çok afedersiniz ilişki oldu ve açık kahve leke geldi peçeteye şimdi wc gidince idrarda sonra peçeteye yine bulaşıyor ama ped koydum akşamdan damla gelmemiş kafayı yiycem varsa var yoksa yok bu nedir ya sitresten millete bulaşıyorum bi çıkmasa düştüm ki sormayın gitsin napıcam kızlar beklimmi ilaç alıp açılimmi doktorda bilgilendiriyor çita kimyasal dır ya dış gebelik diyo başka bişey yok
Uyu canım dinlen.Günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar yataktan çıkasım yok valla sadece yatim diyorum ne yemek ne içmek ne ii hiç bişey gözümde yok sadece uyim
Kese yok rahim duvarında Kalınlaşma da artış var dedi ama degerlerini normalin altında seyrediyor dedi ya kimyasal ya dış gebelik büyük ihtimal dedi sonucuda dün göstermedşm evde baktım Biraz yükselmiş moralim bozuldu gitmedimGittin mi dr a canım baktı mı ultrasonla.. Kese var mı?
Öncelikle kendini bi ferahlat canımKese yok rahim duvarında Kalınlaşma da artış var dedi ama degerlerini normalin altında seyrediyor dedi ya kimyasal ya dış gebelik büyük ihtimal dedi sonucuda dün göstermedşm evde baktım Biraz yükselmiş moralim bozuldu gitmedim
Valla o dişler 2 senenin sonunda bitiyor dA bizi de çocukları da bitiriyorBiz geldik eve... Çok yoruldum yaa sürekli huzursuz.. Bişey yok dedi diştendir dedi doktor. Ne dişmiş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?