Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçen sene biz de yaptık iki tane.. Ben yarım saatte yaparım diye son güne bırakmıştım aman Allahım hiç abartmıyorum akşam 8 gibi başladım ertesi gün 10,gibi.bitirmiştim

Geçen sene biz de yaptık iki tane.. Ben yarım saatte yaparım diye son güne bırakmıştım aman Allahım hiç abartmıyorum akşam 8 gibi başladım ertesi gün 10,gibi.bitirmiştim
21 tane yaptım. 8 ruloyu aynı anda doladim, 7 doladim bağladım vs. Tek tek uğraşılar ak gibi degil. Kirmizilar tamam. Beyazları d bugün yapacağım.

Akşam çok afedersiniz ilişki oldu ve açık kahve leke geldi peçeteye şimdi wc gidince idrarda sonra peçeteye yine bulaşıyor ama ped koydum akşamdan damla gelmemiş kafayı yiycem varsa var yoksa yok bu nedir ya sitresten millete bulaşıyorum bi çıkmasa düştüm ki sormayın gitsin napıcam kızlar beklimmi ilaç alıp açılimmi doktorda bilgilendiriyor çita kimyasal dır ya dış gebelik diyo başka bişey yok

Günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar yataktan çıkasım yok valla sadece yatim diyorum ne yemek ne içmek ne ii hiç bişey gözümde yok sadece uyim

Gittin mi dr a canım baktı mı ultrasonla.. Kese var mı?

Gittin mi dr a canım baktı mı ultrasonla.. Kese var mı?
Kese yok rahim duvarında Kalınlaşma da artış var dedi ama degerlerini normalin altında seyrediyor dedi ya kimyasal ya dış gebelik büyük ihtimal dedi sonucuda dün göstermedşm evde baktım Biraz yükselmiş moralim bozuldu gitmedim

Kan degerleri böyle az yükselip kesesi görünen oldumu acaba Bilmiyorum ki kafa bi milyon kaptanım canım çok sıkılıyo

Öncelikle kendini bi ferahlat canım
Kalk bi elini yüzünü yıka,
Allahım bu gebelik ve bebek hakkımda hayırlıysa nasip eyle, hayırsızsa ferahlık ver de .
Moral bozacak birşey yokki
Sen düşünüp bozuldukça hiçbirşey düzelmeyecek
Elini aç dua et ve allaha bırak.
Yükselmesi de düşmesi de
Kesenin olması da olmaması da O nun elindeyken bu kadar canını sıkman neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…