- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Kıvırcık istemedi hocamız, püskül şeklinde. Köy yerinde kim malzemeyi bulacak ya da kesip kesip şahit, millet kaybetsin.. Sınıf annesi de değilim ama bana kitlediNeden herkes kendi yapmadı ki. Kıvırmıyor musun tek tek kıvırcıklaştırması çok zor..
Sabırla bekle, ilaç falan alma. Benim 3. oğlanda da çıkmadı yukselmedi falan ama kürtaja gittiğim gün hamile olduğumu öğrendim ve kese göründü. Sabret. Zor ama sabır..Kese yok rahim duvarında Kalınlaşma da artış var dedi ama degerlerini normalin altında seyrediyor dedi ya kimyasal ya dış gebelik büyük ihtimal dedi sonucuda dün göstermedşm evde baktım Biraz yükselmiş moralim bozuldu gitmedim
Ben Şubat ayında başladım. 91.5 kiloydum o gün. Bayramlarda isimlerde aldiklarimi almasaydim 65i görürdüm şimdiye. 73.3 çıktım geçen hafta. Yaz sıcaklarında hiç spor yapamadım ve çok az verdim. Geçen hafta sporun iyisi, bu hafta çocukların dersi yazılısı derken hiç spor yapamadım daha.. Kendime yıllarca yazık etmişim.. Öküz gibi yemenin ne alemi var... Beni yerken bir gorseydin eskiden... Ekmeksiz bir yemek hayal edemiyordum. Şimdi daha mutluyum. İnceldikce de artıyor mutlulugum. 3 çocuğum var. Hamileliklerimde çok kilo aldım.florence_N
Nasılsın flo..
Senle ben rakibiz demi
Kilona yanlış bakmışım 83 gördüm de aa ne güzel hemen hemen aynıyız demiş sevinmiştim halbuki 74 müşsün
Diyete başlayalı kaç ay oldu
Başından beri bu takımdamısın başlangıçta kaç kiloydun biraz tanışalım
Anladım canımBen Şubat ayında başladım. 91.5 kiloydum o gün. Bayramlarda isimlerde aldiklarimi almasaydim 65i görürdüm şimdiye. 73.3 çıktım geçen hafta. Yaz sıcaklarında hiç spor yapamadım ve çok az verdim. Geçen hafta sporun iyisi, bu hafta çocukların dersi yazılısı derken hiç spor yapamadım daha.. Kendime yıllarca yazık etmişim.. Öküz gibi yemenin ne alemi var... Beni yerken bir gorseydin eskiden... Ekmeksiz bir yemek hayal edemiyordum. Şimdi daha mutluyum. İnceldikce de artıyor mutlulugum. 3 çocuğum var. Hamileliklerimde çok kilo aldım.
70leri görünce yetmeyecek sana.. Ben en çok eski kıyafetlerimi giymeyi seviyorum. Kocaman oluyorlar. Rumuzunun altına boy kilo falan yazsana. Bu arada midem hep yanardı, ilaç kullanırdim. Yeme seklimi değiştirdiğinde beri midem de rahatladı..Anladım canım
Ne güzel maşallah sana
Bende 9 lu rakamlara 4 kilo kala kendime geldim şükür.
Azar azar gidiyo kilolar ama yine de mutluyum.
86 nın üzerine ekleyip şişmiyorum en azından.
Gerçekten zayıflamak insanın özgüvenini arttırıyor ve mutlu ediyor .
Bi kaç santim inceldim 48 beden eteklerimin içinde rahatım diye sevinirken kendi kendime diyorum düşün ki 75 kilosun ve 44 beden etek giyiyorsun . Heralde havalara uçarım.
Bu takıma başladığımdan beri hayatımda değişenler;
Ekmeği % 95 bıraktım
Evde pilav pişince bellllki 1 kaşık yiyorum.dahası Yok.
Detox suları
Limonlu su
Veya elma sirkeli su
Ya da maydanoz suyu bunlardan birini kesinlikle hergün içmeye özen gösteriyorum .
Kaçamak çikolata cips yaparsam hemen ip atlamaya ya da yerimde koşar adım atmaya başlıyorum.
Yemekleri çorbaları karıştırırken bile uygun adım marş yaparak pişiriyorum .
Ocak ayı gibi 75 kilo olmak ve hayatım boyunca da 70-75 arasında yaşamak istiyorum . Daha zayıf olmayı istemem sanırım şu an o rakamlar uzak olduğu için böyle düşünüyorum.
İnşallah hayallerime kavuşurum.
Herkes gulenyuzum nasıl zayıflamışsın desin istiyorum .
Benimde 5 sene önceki birkaç eteğim duruyor atmaya kıyamadığım .o zamanlar 75 kiloydum inşallah tekrar içine girebilirim .70leri görünce yetmeyecek sana.. Ben en çok eski kıyafetlerimi giymeyi seviyorum. Kocaman oluyorlar. Rumuzunun altına boy kilo falan yazsana. Bu arada midem hep yanardı, ilaç kullanırdim. Yeme seklimi değiştirdiğinde beri midem de rahatladı..
Hedeflerini 10ar 10ar koy. Bir anda büyük hedef olmuyor. Çok uzak olunca pes ediveriyor insan. Boyun kaç?Benimde 5 sene önceki birkaç eteğim duruyor atmaya kıyamadığım .o zamanlar 75 kiloydum inşallah tekrar içine girebilirim .
70 ler yetmeyecek diyorsun inşallah ilk önce hedefime ulaşırım bakıyım sonra neler olacak .
en son ne zaman 69 larda olduğumu bile bilmediğim için Şimdi kendimi öyle hayal bile edemiyorum
Kuzum ben zatin elhamdülillah inançlı bir insanım her vakit namazımda dua ediyorum zaten ama belirsizlik insanı yıpratıyor canımı sıkan o elim kolum baglı dış gebelik se önlemini almak lazım kanallarda büyürse patlayıp beni zehirleye bilirmiş zamana bıraksam ya hayati risk alıyorsam diyorum gidiyorum doktora moralim bozuk dönüyorumÖncelikle kendini bi ferahlat canım
Kalk bi elini yüzünü yıka,
Allahım bu gebelik ve bebek hakkımda hayırlıysa nasip eyle, hayırsızsa ferahlık ver de .
Moral bozacak birşey yokki
Sen düşünüp bozuldukça hiçbirşey düzelmeyecek
Elini aç dua et ve allaha bırak.
Yükselmesi de düşmesi de
Kesenin olması da olmaması da O nun elindeyken bu kadar canını sıkman neden ?
İşte bana bunlarla gel kuzum banada umut olsun ama kimseden ses seda yok her kafadan bi ses dış gebeliktir kimyasaldır saglıklı degildir mı alim bozuluyor haliyle canım yaSabırla bekle, ilaç falan alma. Benim 3. oğlanda da çıkmadı yukselmedi falan ama kürtaja gittiğim gün hamile olduğumu öğrendim ve kese göründü. Sabret. Zor ama sabır..
86 ydımHedeflerini 10ar 10ar koy. Bir anda büyük hedef olmuyor. Çok uzak olunca pes ediveriyor insan. Boyun kaç?
Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin canımKuzum ben zatin elhamdülillah inançlı bir insanım her vakit namazımda dua ediyorum zaten ama belirsizlik insanı yıpratıyor canımı sıkan o elim kolum baglı dış gebelik se önlemini almak lazım kanallarda büyürse patlayıp beni zehirleye bilirmiş zamana bıraksam ya hayati risk alıyorsam diyorum gidiyorum doktora moralim bozuk dönüyorum
Bir daha ne zamana çağırdı?Kuzum ben zatin elhamdülillah inançlı bir insanım her vakit namazımda dua ediyorum zaten ama belirsizlik insanı yıpratıyor canımı sıkan o elim kolum baglı dış gebelik se önlemini almak lazım kanallarda büyürse patlayıp beni zehirleye bilirmiş zamana bıraksam ya hayati risk alıyorsam diyorum gidiyorum doktora moralim bozuk dönüyorum
Kaç yaşında babanen? Ameliyat sonrası bakımı çok zor ve uzun olacak. Acaba düşen değer ne? Kansızlık falan geldi ilk aklıma..Merhaba kızlar, babanennem evdeyken düşüp kalça kemiğinden amilyat oldu, amilyattan sonra yoğun bakıma aldılar normalde iyiydi, doktor da başarılı geçti demişti,odaya çıkmasını bekliyorduk aslında daha rahattık ama değerleri düşmüş hala yoğun bakımda, dün de halama babanıza iyi bakın falan demiş, of ne bileyim iyi olur değil mi, iyiye gitmesini bekledikçe böyle olması çok üzdü
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versinMerhaba kızlar, babanennem evdeyken düşüp kalça kemiğinden amilyat oldu, amilyattan sonra yoğun bakıma aldılar normalde iyiydi, doktor da başarılı geçti demişti,odaya çıkmasını bekliyorduk aslında daha rahattık ama değerleri düşmüş hala yoğun bakımda, dün de halama babanıza iyi bakın falan demiş, of ne bileyim iyi olur değil mi, iyiye gitmesini bekledikçe böyle olması çok üzdü
76 yaşında canım, evet kan değerleri çok düşükmüş ve böbreklerinde de sıkıntı varmış.Kaç yaşında babanen? Ameliyat sonrası bakımı çok zor ve uzun olacak. Acaba düşen değer ne? Kansızlık falan geldi ilk aklıma..
Çok sağolasın canım,amin inşallah.Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?