Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabırla bekle, ilaç falan alma. Benim 3. oğlanda da çıkmadı yukselmedi falan ama kürtaja gittiğim gün hamile olduğumu öğrendim ve kese göründü. Sabret. Zor ama sabır..

florence_N
Nasılsın flo..
Senle ben rakibiz demi
Kilona yanlış bakmışım 83 gördüm de aa ne güzel hemen hemen aynıyız demiş sevinmiştim halbuki 74 müşsün
Diyete başlayalı kaç ay oldu
Başından beri bu takımdamısın başlangıçta kaç kiloydun biraz tanışalım

Ben Şubat ayında başladım. 91.5 kiloydum o gün. Bayramlarda isimlerde aldiklarimi almasaydim 65i görürdüm şimdiye. 73.3 çıktım geçen hafta. Yaz sıcaklarında hiç spor yapamadım ve çok az verdim. Geçen hafta sporun iyisi, bu hafta çocukların dersi yazılısı derken hiç spor yapamadım daha.. Kendime yıllarca yazık etmişim.. Öküz gibi yemenin ne alemi var... Beni yerken bir gorseydin eskiden... Ekmeksiz bir yemek hayal edemiyordum. Şimdi daha mutluyum. İnceldikce de artıyor mutlulugum. 3 çocuğum var. Hamileliklerimde çok kilo aldım.

Anladım canım
Ne güzel maşallah sana
Bende 9 lu rakamlara 4 kilo kala kendime geldim şükür.
Şu an bıraksam yine aynı yerim ama kendimi biliyorum.bazı arkadaşlar diyorya zayıflayınca tatlı krizleri yeme istekleri azalır diye . O günleri 4 gözle bekliyorum.
Azar azar gidiyo kilolar ama yine de mutluyum.
86 nın üzerine ekleyip şişmiyorum en azından.

Gerçekten zayıflamak insanın özgüvenini arttırıyor ve mutlu ediyor .
Bi kaç santim inceldim 48 beden eteklerimin içinde rahatım diye sevinirken kendi kendime diyorum düşün ki 75 kilosun ve 44 beden etek giyiyorsun . Heralde havalara uçarım.

Bu takıma başladığımdan beri hayatımda değişenler;
İlk önce yapmaya ÇALIŞTIĞIM spor hareketleriyle tanıştım.. ve hergün az da olsa yapıyorum.
Ekmeği % 95 bıraktım
Evde pilav pişince bellllki 1 kaşık yiyorum.dahası Yok.
Detox suları
Limonlu su
Veya elma sirkeli su
Ya da maydanoz suyu bunlardan birini kesinlikle hergün içmeye özen gösteriyorum .

Kaçamak çikolata cips yaparsam hemen ip atlamaya ya da yerimde koşar adım atmaya başlıyorum.
Yemekleri çorbaları karıştırırken bile uygun adım marş yaparak pişiriyorum .

Ocak ayı gibi 75 kilo olmak ve hayatım boyunca da 70-75 arasında yaşamak istiyorum . Daha zayıf olmayı istemem sanırım şu an o rakamlar uzak olduğu için böyle düşünüyorum.
İnşallah hayallerime kavuşurum.
Herkes gulenyuzum nasıl zayıflamışsın desin istiyorum .

Son düzenleme:
70leri görünce yetmeyecek sana.. Ben en çok eski kıyafetlerimi giymeyi seviyorum. Kocaman oluyorlar. Rumuzunun altına boy kilo falan yazsana. Bu arada midem hep yanardı, ilaç kullanırdim. Yeme seklimi değiştirdiğinde beri midem de rahatladı..

Benimde 5 sene önceki birkaç eteğim duruyor atmaya kıyamadığım .o zamanlar 75 kiloydum inşallah tekrar içine girebilirim .

70 ler yetmeyecek diyorsun inşallah ilk önce hedefime ulaşırım bakıyım sonra neler olacak .
en son ne zaman 69 larda olduğumu bile bilmediğim için Şimdi kendimi öyle hayal bile edemiyorum

Kk da zayıflayanların başarı hikayelerini okuyoruz , bizim takımımız hala kilo vermeye devam etse de flo gibi bayadır bu kararda olan kızlar
Sizde hikayelerinizi yazında biraz tanışalım hemde içimize heves olsun

Hedeflerini 10ar 10ar koy. Bir anda büyük hedef olmuyor. Çok uzak olunca pes ediveriyor insan. Boyun kaç?

Kuzum ben zatin elhamdülillah inançlı bir insanım her vakit namazımda dua ediyorum zaten ama belirsizlik insanı yıpratıyor canımı sıkan o elim kolum baglı dış gebelik se önlemini almak lazım kanallarda büyürse patlayıp beni zehirleye bilirmiş zamana bıraksam ya hayati risk alıyorsam diyorum gidiyorum doktora moralim bozuk dönüyorum

Sabırla bekle, ilaç falan alma. Benim 3. oğlanda da çıkmadı yukselmedi falan ama kürtaja gittiğim gün hamile olduğumu öğrendim ve kese göründü. Sabret. Zor ama sabır..
İşte bana bunlarla gel kuzum banada umut olsun ama kimseden ses seda yok her kafadan bi ses dış gebeliktir kimyasaldır saglıklı degildir mı alim bozuluyor haliyle canım ya

Hedeflerini 10ar 10ar koy. Bir anda büyük hedef olmuyor. Çok uzak olunca pes ediveriyor insan. Boyun kaç?
86 ydım
75 hedef koydum .
10 ar 10 ar oldu yani
Ben bu sefer kararlıyım sanırım pes etmiycem yavaş yavaş da olsa gram gramda olsa zayıflayacağım.
Kaç sene de alınan yerleşen kilolar bir anda gitmiyor malesef en büyük iş sabırda sanırım
Boyum 1.60 cm canım

Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin canım

Bir daha ne zamana çağırdı?

Merhaba kızlar, babanennem evdeyken düşüp kalça kemiğinden amilyat oldu, amilyattan sonra yoğun bakıma aldılar normalde iyiydi, doktor da başarılı geçti demişti,odaya çıkmasını bekliyorduk aslında daha rahattık ama değerleri düşmüş hala yoğun bakımda, dün de halama babanıza iyi bakın falan demiş, of ne bileyim iyi olur değil mi, iyiye gitmesini bekledikçe böyle olması çok üzdü

Kaç yaşında babanen? Ameliyat sonrası bakımı çok zor ve uzun olacak. Acaba düşen değer ne? Kansızlık falan geldi ilk aklıma..

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…