Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Önlem amaçlı yogun bakıma almışlardır kuzum amaliyattan çıkan herkezi alıyorlar geçen haftada ablam safra kesesi den oldu onuda yogun bakıma aldılar Allah şifa versin inş hastalık psikolojisi yaşlılar hasta olunca vasiyetini yazmaya başlıyorlar

Dün tahlil sonucuna göre bakalım dedi ben sonucu göstermeye gitmedim kuzum cumaya kadar beklim dedim yine git 2gün sonra tahlil ver der diye gitmedim yine aynı şeyleri söyleyecek moralim yine bozulacak eve döncem
Olur mu canım öyle şey. Göster sonuçları.

Dün tahlil sonucuna göre bakalım dedi ben sonucu göstermeye gitmedim kuzum cumaya kadar beklim dedim yine git 2gün sonra tahlil ver der diye gitmedim yine aynı şeyleri söyleyecek moralim yine bozulacak eve döncem
Dış gebelikse beni zehirleyebilir dedin az önce şimdi tahlil sonucunu göstermeye gitmedim diyorsun kendi kendine oturup canını sıkıyorsun gülümse... elin kolun bağlı değil doktorunla irtibata geçmelisin canım

Maşşallah yavrum

Kız kupa tuttur kupa. Ne olcakki ne kaybetcen. Dene bak varsa nasıl değişiyo herşey

Diyorum ya kuzum saglıklı arkadaşlarım var abla bekle gitme adet gelene kadar umut var diyorlar bende onlara kanıp gitmiyorum dış gebelikse beni zehirlemesinden korkuyorum doktora gidiyorum tahlil ver ya dış gebelik ya kimyasal bekliycez diyo o yüzden gidip moralim bozulsun istemiyorum evde kendimi yiyorum aman kuzum Allah ne derse odur yapacak bişey yok yarın gidicem dananın kuyruğu kopsun artık

İyi de dış gebelik ultrasonda görünüyor. Kimyasalda yukselmez benim bildiğim düşer.. Belki düşük yapıyorsun dr a gitsen belki iğne yapardı... Rabbim en hayırlısını versin

İyi de dış gebelik ultrasonda görünüyor. Kimyasalda yukselmez benim bildiğim düşer.. Belki düşük yapıyorsun dr a gitsen belki iğne yapardı... Rabbim en hayırlısını versin
Evet dogum ebesi hemşire arkadaşım var abla kimyasal yükselmez diyo dış gebelikte de bu kadar artmaz üç dört kat artar dedi bekle gitme doktora geç yumurtlama olduysa degerler yüksele bilir diyo doktor hala aynı teraneyi çalıyor gebelik var ama saglıklı degil ya dış gebelik ya kimyasal takip Edecez Degerlere 2günde bakacaz diyo gönderiyo

O ne kız nasıl yapıcam daha önce aklın neredeydi akşamdan beri peçeteye leke geliyo wc gidince
Yaw akşam dedimde sana sen okumadın heralde. Netten bak kupa tutma diye eşin veya biri yapsın beline tamammı. Bak unutma bugün yaptır muhakkak bbebek tutunsun. Soğuktur belin belkide açıklık vardır ondandır tuttur kupayı. Kupa tutma veya çekmr diye bak nette videolara yanlız hacamat değil bak karıştırma. Kupa tutma veya kupa çekme diye geçiyor

Tamam bugün bi denim eşim okuldan gelsin akşam yatmadan yaparım kuzum akşam yazmışsın ben sabah okudum

Menümü yazıyım kızlar .
18;00 dan sonra sadece su içip günü bitirmeyi planlıyorum inşallah

Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Marul maydanoz

ara: 12:00
1 hurma
2 ceviz

İkindi: 14.30
1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran

Ara : 16:00
Elma( tarçınlı)
1 bardak ılık limonlu su

Akşam:18:00
1 küçük kase nohut yemeği
Salata ayran

İnternette okuyordum ilk defa denedim. Normalde pişiriliyormuş sanırım ama ben direk
Yeşil elmayı ince dilimledim üzerine tarçın attım inanamazsınız kızlar çok güzel bi tat ..
Ben bayıldım .resmen karnım doydu .

Tarçını çok severim ama meyve yiyemiyorum ben ya... Afiyet olsun sana

Başka doktora git bakalım bi de.. Leken de geliyormuş düşükse iğne yaparlar rabbim hayırlara çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…