- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben kışın elmayaTarçını çok severim ama meyve yiyemiyorum ben ya... Afiyet olsun sana
İgne engellemek içinmi yoksa düşügğ başlatmak içinmi kuzum ailemi gitsem yarın polikinlige gitmek istemiyorumBaşka doktora git bakalım bi de.. Leken de geliyormuşdüşükse iğne yaparlar rabbim hayırlara çıkar
Engellemek için canım. Kadın doğum hastanesi yok mu bi git baksınlar...İgne engellemek içinmi yoksa düşügğ başlatmak içinmi kuzum ailemi gitsem yarın polikinlige gitmek istemiyorum
Mız mız canım yapıştı kucağıma. Şimdi uyudu da büyükle soru çözdüm şimdi mutfağa girip orayla. Toplayıp yemek yapmam lazım. Ne yapsam onu da bilmiyorum.
Ben incir çok severim.Ben kışın elmaya
Yazın karpuza aşığım resmen .
Ayyy onada bayılırımBen incir çok severim.
Allah kolaylıklar versin canım sabır versin inşallahMız mız canım yapıştı kucağıma. Şimdi uyudu da büyükle soru çözdüm şimdi mutfağa girip orayla. Toplayıp yemek yapmam lazım. Ne yapsam onu da bilmiyorum.
Çok sağol canım,inşallahGeçmiş olsun canım düzelir inşallah
Evet orası öyle canım Allahtan bilinci yerinde,bir an önce toparlayacak inşallahÖnlem amaçlı yogun bakıma almışlardır kuzum amaliyattan çıkan herkezi alıyorlar geçen haftada ablam safra kesesi den oldu onuda yogun bakıma aldılar Allah şifa versin inş hastalık psikolojisi yaşlılar hasta olunca vasiyetini yazmaya başlıyorlar
Amin kaptanım çok sağolçok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Güzel canım tebriklerGünü kapadım, menüm;
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 1 YK lor ile salata
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara
1 dilim elma
1 küçük köfte
Akşam 18:00
8 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase yoğurt
Su 2 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?