Var kaptancım burdayım.Huuu sesimi duyan var mıııııı
Ay sen zaten çok şekersinGüzel canım tebrikler
Bende akşam menümde salata ve ayran yedim nohut iptal
Ayyy utanıyorumAy sen zaten çok şekersinörnek öğrenci
Bana bir şeyler oluyorMotivasyonumu kaybettim Akşam makarna yedim resmen
Huuuu kaptanım kaptanııııımBana bir şeyler oluyorMotivasyonumu kaybettim Akşam makarna yedim resmen
Çok geçmiş olsun canım. İyi olur inşallah üzme kendini. O yaşlarda ölüm korkusu oluyor her daim. Benim nenem 74 yaşında sürekli ölümden bahsediyor bir hastalığı olmadığı halde. Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin onlarıMerhaba kızlar, babanennem evdeyken düşüp kalça kemiğinden amilyat oldu, amilyattan sonra yoğun bakıma aldılar normalde iyiydi, doktor da başarılı geçti demişti,odaya çıkmasını bekliyorduk aslında daha rahattık ama değerleri düşmüş hala yoğun bakımda, dün de halama babanıza iyi bakın falan demiş, of ne bileyim iyi olur değil mi, iyiye gitmesini bekledikçe böyle olması çok üzdü
Öküz gibi yemenin ne alemi var.. benden bahsediyormuşsun gibi geldi banaBen Şubat ayında başladım. 91.5 kiloydum o gün. Bayramlarda isimlerde aldiklarimi almasaydim 65i görürdüm şimdiye. 73.3 çıktım geçen hafta. Yaz sıcaklarında hiç spor yapamadım ve çok az verdim. Geçen hafta sporun iyisi, bu hafta çocukların dersi yazılısı derken hiç spor yapamadım daha.. Kendime yıllarca yazık etmişim.. Öküz gibi yemenin ne alemi var... Beni yerken bir gorseydin eskiden... Ekmeksiz bir yemek hayal edemiyordum. Şimdi daha mutluyum. İnceldikce de artıyor mutlulugum. 3 çocuğum var. Hamileliklerimde çok kilo aldım.
İnşallah derler canım. Bu ara ip atlamanın puanı çok düşük bizim takımda. Ondan hiç ipnatlayasım gelmiyorAnladım canım
Ne güzel maşallah sana
Bende 9 lu rakamlara 4 kilo kala kendime geldim şükür.
Şu an bıraksam yine aynı yerim ama kendimi biliyorum.bazı arkadaşlar diyorya zayıflayınca tatlı krizleri yeme istekleri azalır diye . O günleri 4 gözle bekliyorum.
Azar azar gidiyo kilolar ama yine de mutluyum.
86 nın üzerine ekleyip şişmiyorum en azından.
Gerçekten zayıflamak insanın özgüvenini arttırıyor ve mutlu ediyor .
Bi kaç santim inceldim 48 beden eteklerimin içinde rahatım diye sevinirken kendi kendime diyorum düşün ki 75 kilosun ve 44 beden etek giyiyorsun . Heralde havalara uçarım.
Bu takıma başladığımdan beri hayatımda değişenler;
İlk önce yapmaya ÇALIŞTIĞIM spor hareketleriyle tanıştım.. ve hergün az da olsa yapıyorum.
Ekmeği % 95 bıraktım
Evde pilav pişince bellllki 1 kaşık yiyorum.dahası Yok.
Detox suları
Limonlu su
Veya elma sirkeli su
Ya da maydanoz suyu bunlardan birini kesinlikle hergün içmeye özen gösteriyorum .
Kaçamak çikolata cips yaparsam hemen ip atlamaya ya da yerimde koşar adım atmaya başlıyorum.
Yemekleri çorbaları karıştırırken bile uygun adım marş yaparak pişiriyorum .
Ocak ayı gibi 75 kilo olmak ve hayatım boyunca da 70-75 arasında yaşamak istiyorum . Daha zayıf olmayı istemem sanırım şu an o rakamlar uzak olduğu için böyle düşünüyorum.
İnşallah hayallerime kavuşurum.
Herkes gulenyuzum nasıl zayıflamışsın desin istiyorum .
Git işine kız. Boya bak kiloya bak, sen olsa olsa öküzün çeyreğini yemişsindir. 63 kilo ne ki? Ben 18 kilo verdim. Ortanca oğlum kadar çocuk çıktı yağlarımdan. 64 kilo olsam rejim yapmam sanırım. 18 kilo yağ kaç kalori ediyor acaba? O kadar fazla yemişim...Öküz gibi yemenin ne alemi var.. benden bahsediyormuşsun gibi geldi banaahaha
Evet en büyük iş sabırda canım. Bunun için aslında sık tartılmamak lazım .. gereksiz moral bozuklukları olabiliyor86 ydım
75 hedef koydum .
10 ar 10 ar oldu yani
Ben bu sefer kararlıyım sanırım pes etmiycem yavaş yavaş da olsa gram gramda olsa zayıflayacağım.
Kaç sene de alınan yerleşen kilolar bir anda gitmiyor malesef en büyük iş sabırda sanırım
Boyum 1.60 cm canım
Canım sen hamileliklerinde mi kilo aldın? Ben 1,5 yıl günde 4 saat yol çekiyordum işe git gel. Artık sonlara doğru çok kötüydüm yazları trafik sıcak sinirler laçka. Geceleri artık dayanamıyorum diye ağlıyordum. akşam eve gelip yemeğe dalıyordum saat 21 de. Sonra oturup ağlıyordum. İstemediğim ve karnım aç olmadığı halde yemek yediğim için. Gece ter basıyorsu mide dolu. Uyuyamıyordum zaten sindirimle uğraştığı için mide. Çok kötü günlerdi bu yaz ofisin yakınlarına taşındım da çok şükür bin şükür çok iyiyim şu an. Daha önce niye taşınmayıp o çileyi çektiysem. Allahım gösterme o günleri bir dahaGit işine kız. Boya bak kiloya bak, sen olsa olsa öküzün çeyreğini yemişsindir. 63 kilo ne ki? Ben 18 kilo verdim. Ortanca oğlum kadar çocuk çıktı yağlarımdan. 64 kilo olsam rejim yapmam sanırım. 18 kilo yağ kaç kalori ediyor acaba? O kadar fazla yemişim...
Kız şu ilginç icatları bırak Allah'ını seversen.İnşallah derler canım. Bu ara ip atlamanın puanı çok düşük bizim takımda. Ondan hiç ipnatlayasım gelmiyor. Kaptanım duy @anka_misali
Limonlu du dedin de acaba bir gün kahvaltı yerine juice mi yapsak limon, salatalık, kereviz sapıyla filan. Hiç denemedim daha önce faydası olacağını düşünüyorum.
Bana öyle olmuyor ya nedenseEvet en büyük iş sabırda canım. Bunun için aslında sık tartılmamak lazım .. gereksiz moral bozuklukları olabiliyor
Amin. Ben hayatımda hiç zayıf olmadım. 9 yaşında başladım kilo almaya. Evlendiğinde 79 kiloydum. Hemen bebek istiyoruz ve gelin olacağım diye rejim yapıp 69 oldum. İlk dogumuma 90 kusurle gittim. 80 kilo resmen idealim oldu. 2. Den sonra da aynı kilo. 3. 16 aylıkken 91.5 kiloydum. Sonra dedim ne oluyor. Yağmurlu ve soğuk bir günde çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ve o gün başladım. Aynaya bakınca kendimden iğreniyordum...Canım sen hamileliklerinde mi kilo aldın? Ben 1,5 yıl günde 4 saat yol çekiyordum işe git gel. Artık sonlara doğru çok kötüydüm yazları trafik sıcak sinirler laçka. Geceleri artık dayanamıyorum diye ağlıyordum. akşam eve gelip yemeğe dalıyordum saat 21 de. Sonra oturup ağlıyordum. Gece ter basıyorsu mide dolu. Uyuyamıyordum zaten sindirimle uğraştığı için mide. Çok kötü günlerdi bu yaz ofisin yakınlarına taşındım da çok şükür bin şükür çok iyiyim şu an. Daha önce niye taşınmayıp o çileyi çektiysem. Allahım gösterme o günleri bir daha
düşük puana bakma sen .İnşallah derler canım. Bu ara ip atlamanın puanı çok düşük bizim takımda. Ondan hiç ipnatlayasım gelmiyor. Kaptanım duy @anka_misali
Limonlu du dedin de acaba bir gün kahvaltı yerine juice mi yapsak limon, salatalık, kereviz sapıyla filan. Hiç denemedim daha önce faydası olacağını düşünüyorum.
Yarım mekik cek.düşük puana bakma sen .
Valla ben dizimi ağrıttım bugün az maz demeden neyi becerirsem onu yapıyorum .
Vakit bulduğum anda hareket yapıyorum
Çoçuklar bana uzaylıyım gibi bakıyor
Bi yapamadığım mekik. Aslında bana gereken o göbekten dolayı ... yapıyorum ama 10.da sezaryenim ağrıyo bende bırakıyorum
O nasıl oluyor bakayım biYarım mekik cek.
Dizlerini kiriyorsun, tabanlarında yere degiyor. Kalkabildigin kadar kalkıyorsun. Hatta ilk başta beline yastık da koyabilirsin. Spora giderken küçük pilates topu koyduriyordu hocaa. Alt karın içinde leg raising yaparsın.O nasıl oluyor bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?