Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Huuu sesimi duyan var mıııııı
Var kaptancım burdayım. sana nazar değdi kaptanım. Makarnayı hiç yakıştıramadım önderime liderime. Yarın sebzeli yoğurtlu hafif bir menü bekliyorum senden. İki hafta önce fırın poşetinde taze bamya yaptım. Ben şok. bamya bu kadar lezzetli mi olur patates kızartmasıyla yarışır resmen. Sen de dene canım

24 Ekim Salı spor ve su listesi

Anka- 3 mil leslie 30,dk stepper 105 point

Cerulean - 80 dakika yürüyüş = 80 puan
2 litre su + bol bol bitki çayı + 2 kupa yeşil çay

Gulenyuzumsunsen
30 dk leslie=30 puan
side leg lift
100 sol bacak=20 puan
100sağ bacak=20 puan
Donkey kick
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
100 Squat=20 puan
100 bridge=20 puan
500 ip atlama=100 puan

Toplam =230 puan

2,5 lt su,
1 litre detox su(yeşilçay,elma,tarçın,maydanoz ,zencefil,limon)

Çok geçmiş olsun canım. İyi olur inşallah üzme kendini. O yaşlarda ölüm korkusu oluyor her daim. Benim nenem 74 yaşında sürekli ölümden bahsediyor bir hastalığı olmadığı halde. Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin onları

Öküz gibi yemenin ne alemi var.. benden bahsediyormuşsun gibi geldi bana ahaha

İnşallah derler canım. Bu ara ip atlamanın puanı çok düşük bizim takımda. Ondan hiç ipnatlayasım gelmiyor . Kaptanım duy @anka_misali

Limonlu du dedin de acaba bir gün kahvaltı yerine juice mi yapsak limon, salatalık, kereviz sapıyla filan. Hiç denemedim daha önce faydası olacağını düşünüyorum.

Öküz gibi yemenin ne alemi var.. benden bahsediyormuşsun gibi geldi bana ahaha
Git işine kız. Boya bak kiloya bak, sen olsa olsa öküzün çeyreğini yemişsindir. 63 kilo ne ki? Ben 18 kilo verdim. Ortanca oğlum kadar çocuk çıktı yağlarımdan. 64 kilo olsam rejim yapmam sanırım. 18 kilo yağ kaç kalori ediyor acaba? O kadar fazla yemişim...

Evet en büyük iş sabırda canım. Bunun için aslında sık tartılmamak lazım .. gereksiz moral bozuklukları olabiliyor

Canım sen hamileliklerinde mi kilo aldın? Ben 1,5 yıl günde 4 saat yol çekiyordum işe git gel. Artık sonlara doğru çok kötüydüm yazları trafik sıcak sinirler laçka. Geceleri artık dayanamıyorum diye ağlıyordum. akşam eve gelip yemeğe dalıyordum saat 21 de. Sonra oturup ağlıyordum. İstemediğim ve karnım aç olmadığı halde yemek yediğim için. Gece ter basıyorsu mide dolu. Uyuyamıyordum zaten sindirimle uğraştığı için mide. Çok kötü günlerdi bu yaz ofisin yakınlarına taşındım da çok şükür bin şükür çok iyiyim şu an. Daha önce niye taşınmayıp o çileyi çektiysem. Allahım gösterme o günleri bir daha

Kız şu ilginç icatları bırak Allah'ını seversen.
Yanlış hatırlamıyorsam ananas yiyende sendin
Ben herşeyden vazgeçerim kahvaltımdan geçmem valla

Evet en büyük iş sabırda canım. Bunun için aslında sık tartılmamak lazım .. gereksiz moral bozuklukları olabiliyor
Bana öyle olmuyor ya nedense
Herkes öyle dese de ben hala hersabah aç karna tartılıyorum ,
Düne göre artıysam bişi yemek isteyince o artı geliyo aklıma . Bende caydırıcı oluyo yani

Amin. Ben hayatımda hiç zayıf olmadım. 9 yaşında başladım kilo almaya. Evlendiğinde 79 kiloydum. Hemen bebek istiyoruz ve gelin olacağım diye rejim yapıp 69 oldum. İlk dogumuma 90 kusurle gittim. 80 kilo resmen idealim oldu. 2. Den sonra da aynı kilo. 3. 16 aylıkken 91.5 kiloydum. Sonra dedim ne oluyor. Yağmurlu ve soğuk bir günde çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ve o gün başladım. Aynaya bakınca kendimden iğreniyordum...

düşük puana bakma sen .
Valla ben dizimi ağrıttım bugün az maz demeden neyi becerirsem onu yapıyorum .
Vakit bulduğum anda hareket yapıyorum
Çoçuklar bana uzaylıyım gibi bakıyor
Bi yapamadığım mekik. Aslında bana gereken o göbekten dolayı ... yapıyorum ama 10.da sezaryenim ağrıyo bende bırakıyorum

Yarım mekik cek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…