- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Valla ben zaten öyle yapıyordum canımDizlerini kiriyorsun, tabanlarında yere degiyor. Kalkabildigin kadar kalkıyorsun. Hatta ilk başta beline yastık da koyabilirsin. Spora giderken küçük pilates topu koyduriyordu hocaa. Alt karın içinde leg raising yaparsın.
kıız detoks sularını içen sen misin ben miKız şu ilginç icatları bırak Allah'ını seversen.
Yanlış hatırlamıyorsam ananas yiyende sendin
Ben herşeyden vazgeçerim kahvaltımdan geçmem valla
Gitsin gelmesin bir daha o günler canım. Millet olarakta çok yiyoruz canım. Seviyoruz yani yemeyi. Dış ülkelerde peyniri gr gr kestirip alıyorlar biz kilo kilo. Kadına soruyorlar ne kadar istiyorsun kaşar. 100 gr kadar diyor kadınAmin. Ben hayatımda hiç zayıf olmadım. 9 yaşında başladım kilo almaya. Evlendiğinde 79 kiloydum. Hemen bebek istiyoruz ve gelin olacağım diye rejim yapıp 69 oldum. İlk dogumuma 90 kusurle gittim. 80 kilo resmen idealim oldu. 2. Den sonra da aynı kilo. 3. 16 aylıkken 91.5 kiloydum. Sonra dedim ne oluyor. Yağmurlu ve soğuk bir günde çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ve o gün başladım. Aynaya bakınca kendimden iğreniyordum...
Ayyyyy . Şu an site çok yawaş yükleniyor ve mesajının sonundaki emojiler sonradan geldi valla feleğim şaştı yanlış anladın diye gardımı kuşandım geliyordumkıız detoks sularını içen sen misin ben miseviyoruz diye tepemize çıkmanın bir alemi yok
Valla seviyoruz ki ne seviyoruz..Gitsin gelmesin bir daha o günler canım. Millet olarakta çok yiyoruz canım. Seviyoruz yani yemeyi. Dış ülkelerde peyniri gr gr kestirip alıyorlar biz kilo kilo. Kadına soruyorlar ne kadar istiyorsun kaşar. 100 gr kadar diyor kadınben şok İzmir'den kilo kilo peynir geldi bize geçenlerde yemin ediyorum. İki büyük derin dondurucunuz var evde buz dolabı hariç. Yuh diyorum bazen annemlere
Yav o kadarda değilValla seviyoruz ki ne seviyoruz..
Ağustos sonu ve Eylül ayı donduruculara yiyecek atmakla turşuyla salçayla konserveyle geçiyor.
Bizi başka bi milletten biri görse kışın kıtlık çıkacak zanneder yemin ederim
geçen gün bi video izledim tüm milletlerin kahvaltılarını fotoğraflamışlar.
En sona da Türkiye yi koymuşlar mehter marşıyla.
Soframızla gurur duydum
Kahvaltı sofranın duruşunaaa
ÖLÜRÜÜM TÜRKİYEMM
Öyle haklısın amaYav o kadarda değil. Tiyatroya gidelim, okuyalım, üretelim oturup serpme kahvaltıda zembil gibi karın doğuracağımıza. Benim naçizane fikrim
Öyle haklısın ama
Kahvaltı Çok güzel
Aynen nedense kahvaltı da birşey yerken mutlu oluyorum .Sanırım sofraya aç oturduğum dan ve akşama kadar yakma şansım olduğundan
Kahvaltı benim için de can ama. En fazla abartabildiğim öğün.
Çok geçmiş olsun canımKaptanım benim ufacık hasta ona bakıyorum bu ara diyet yapamadım yarın iğnesi son öbür gün kaldığım yerden devam. Kusura bakma
Aynen canım aynen. Sabah çok rahatım. Öğle yemeğinde tedirgin olmaya başlıyorum.Aynen nedense kahvaltı da birşey yerken mutlu oluyorum .Sanırım sofraya aç oturduğum dan ve akşama kadar yakma şansım olduğundan
Çok sağol canım benim,amin inşallah hep iyi olurlar ,başımızda olurlarÇok geçmiş olsun canım. İyi olur inşallah üzme kendini. O yaşlarda ölüm korkusu oluyor her daim. Benim nenem 74 yaşında sürekli ölümden bahsediyor bir hastalığı olmadığı halde. Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin onları
Akşam öğünün tam gazmatik olmuş. Sıkıntı yapmasa bari gece gece. Ben de bamya yedim, karnım gürül gürül.Menüm
Sabah 08:00 tam buğday ekmeğine sandviç peynir ve domatesli
Ara 10:30 Bir avuç kuru dut
Öğle 12:30 4 adet köfte,2yk makarna
Akşam 18:30 Bir kase mercimek çorbası,bir kepçe nohut yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?