Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla ben zaten öyle yapıyordum canım
Dümdüz yatınca yapamıyordum çok canım yanıyo yaparken

Gitsin gelmesin bir daha o günler canım. Millet olarakta çok yiyoruz canım. Seviyoruz yani yemeyi. Dış ülkelerde peyniri gr gr kestirip alıyorlar biz kilo kilo. Kadına soruyorlar ne kadar istiyorsun kaşar. 100 gr kadar diyor kadın ben şok İzmir'den kilo kilo peynir geldi bize geçenlerde yemin ediyorum. İki büyük derin dondurucunuz var evde buz dolabı hariç. Yuh diyorum bazen annemlere

kıız detoks sularını içen sen misin ben mi seviyoruz diye tepemize çıkmanın bir alemi yok
Ayyyyy . Şu an site çok yawaş yükleniyor ve mesajının sonundaki emojiler sonradan geldi valla feleğim şaştı yanlış anladın diye gardımı kuşandım geliyordum

Neyseki sonunda yine sevmişsin

Ben detoks sularını seviyorum tabi ama
Öğün yerine değil canım
Çünkü o zaman bana geçici bir çözümmüş gibi geliyor . Ben destekler nitelikte daha çok metabolizmayı çalıştırsın ödem atsın diye içiyorum .

Bugün onu kahvaltı da içtim yarın da içtim diyelim
Ertesi gün yine normal kahvaltı yapınca artı olursam o hepsinden kötü

Menümü paylaşayım kızlar
Bugün güzel yedim yarın tekrar kısmayı düşünüyorum

Sabah 8:00
- 1,5 haş yumurta
- 50 gr kadar avokado
- 1 dolu yemek kaşığı kaymak
- 1 YK süzme yoğurt
- bir kaç parça balık
- 400 ml h cevizi suyu

Öğle 13:00
- 1 küçük kase haş karışık sebze
- 1 küçük kase yeşil salata
- 150 gr kadar ızgara somon balığı

Akşam 16:00
- domates
- salatalık
- biraz yoğurt
- 1 YK kadar avokado yine

2 litre su + 2 kupa yeşil çay + bol bol bitki çayı
80 dakika yürüyüş

Valla seviyoruz ki ne seviyoruz..
Ağustos sonu ve Eylül ayı donduruculara yiyecek atmakla turşuyla salçayla konserveyle geçiyor.
Bizi başka bi milletten biri görse kışın kıtlık çıkacak zanneder yemin ederim
geçen gün bi video izledim tüm milletlerin kahvaltılarını fotoğraflamışlar.

En sona da Türkiye yi koymuşlar mehter marşıyla.
Soframızla gurur duydum
Kahvaltı sofranın duruşunaaa
ÖLÜRÜÜM TÜRKİYEMM

Kızlar ben de karartıcıyım uzun yıllar meyve yemedim. Böğürtlengiller hariç. Şimdi diyete başlayınca şunu gördüm cuma 1 ananas yedim resmen ertesi gün +100 gr gördüm. Döner yiyorum çerez yiyorum ne artılar görüyorum ertesi gün. Bundan sonra haftada bir kaçamak hakkımı koyu renkli meyvelerden yana kullanacağım böğürtlen, yaban mersini, kuru erik. Damar sağlığı için faydalıymış. Hem de anında kesiyor beni vücüd alev alev yanmaya başlıyor alışık olmadığı için şekere . Tatmin edici oluyor. Oysaki Kuruyemişi avuç avuç yiyebilirim

Yav o kadarda değil . Tiyatroya gidelim, okuyalım, üretelim oturup serpme kahvaltıda zembil gibi karın doğuracağımıza. Benim naçizane fikrim

Kaptanım benim ufacık hasta ona bakıyorum bu ara diyet yapamadım yarın iğnesi son öbür gün kaldığım yerden devam. Kusura bakma

Aynen nedense kahvaltı da birşey yerken mutlu oluyorum .Sanırım sofraya aç oturduğum dan ve akşama kadar yakma şansım olduğundan
Aynen canım aynen. Sabah çok rahatım. Öğle yemeğinde tedirgin olmaya başlıyorum. akşam yemeği zaten abooow her lokmayı gerek var mı diye sayıyorum

Çok sağol canım benim,amin inşallah hep iyi olurlar ,başımızda olurlar

Menüm

Sabah 08:00 tam buğday ekmeğine sandviç peynir ve domatesli

Ara 10:30 Bir avuç kuru dut

Öğle 12:30 4 adet köfte,2yk makarna

Akşam 18:30 Bir kase mercimek çorbası,bir kepçe nohut yemeği

Menüm

Sabah 08:00 tam buğday ekmeğine sandviç peynir ve domatesli

Ara 10:30 Bir avuç kuru dut

Öğle 12:30 4 adet köfte,2yk makarna

Akşam 18:30 Bir kase mercimek çorbası,bir kepçe nohut yemeği
Akşam öğünün tam gazmatik olmuş. Sıkıntı yapmasa bari gece gece. Ben de bamya yedim, karnım gürül gürül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…