Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inşEngellemek için canım. Kadın doğum hastanesi yok mu bi git baksınlar...
Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inşEngellemek için canım. Kadın doğum hastanesi yok mu bi git baksınlar...
Bak gördün mü... Geç yumurtlama bence .. Kese falan görünene kadar ilişki yasağı olmalı bence.Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inş
Ayyy sorma maden suyu içiyorum şimdi akşamdan beri rahatsız ediyor ,uyuyacaktım sözde ama dokundu galiba ,içebilirsen maden suyu iç belki iyi gelirAkşam öğünün tam gazmatik olmuş. Sıkıntı yapmasa bari gece gece. Ben de bamya yedim, karnım gürül gürül.
Sevindim canım ya inşallah daha güzel olacak her şey.Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inş
Özellikle tiyatroya gidelim,devlet tiyatrosunda çok güzel oyunlar var bu sezon daYav o kadarda değil. Tiyatroya gidelim, okuyalım, üretelim oturup serpme kahvaltıda zembil gibi karın doğuracağımıza. Benim naçizane fikrim
Kendime yasak koydum zatin kuzum dedim dış gebelik yada kimyasal sa belki açılırım doktor beynimi yedi sürekli dış gebelik kimyasal diye diye geç yumurtlama ola bilir dese amenna ama bunalttı beni dedim yoksa yok artıya çıkmadan açılım adet olim rahatlimBak gördün mü... Geç yumurtlama bence .. Kese falan görünene kadar ilişki yasağı olmalı bence.
Çok sagol kuzum amin inş güzel olur dua edin bana kuzumSevindim canım ya inşallah daha güzel olacak her şey.
Çok sagol kuzum amin inş güzel olur dua edin bana kuzumSevindim canım ya inşallah daha güzel olacak her şey.
Eee @hergafjane eyre_
@simeranya7
Z zeynepbbb @Kafam-karisik
@hugocuk
Nerdesiniz kızlar
Menü verin
Günlük en az beş mesajınızı atın
Spor yazın
Suyunuzu yazın ortada hiç yoksunuz yaaa
ohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inş
Kendime yasak koydum zatin kuzum dedim dış gebelik yada kimyasal sa belki açılırım doktor beynimi yedi sürekli dış gebelik kimyasal diye diye geç yumurtlama ola bilir dese amenna ama bunalttı beni dedim yoksa yok artıya çıkmadan açılım adet olim rahatlim
mozaik pastaa hem de 9 da hem de mezun olacağın haftaMenü paylaşayım
7'de: 2 kk labne, 1 dilim çavdar ekmeği
12'de: patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, cacık
18'de: 4 küçük nugget, 1 limonlu soda 1 çavdar ekmeği
21'de: çikolatalı mozaik pasta, çay
Su:1.5 lt
Spor:55 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?