Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Engellemek için canım. Kadın doğum hastanesi yok mu bi git baksınlar...
Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inş

Gittim acile kuzum degerim 117.5 yükselmiş 1 günde artış güzel hamdolsun sıkıntı yok kahve leke sorun olmaz kırmızı gelirse sıkıntı dedi ilaç vermedi keseyi görmeden veremem dedi ama ben aldın ilaç düşük önleyici progestan kullanıcam inş

24 Ekim Salı spor ve su listesi

Anka- 3 mil leslie 30,dk stepper 105 point

Cerulean - 80 dakika yürüyüş = 80 puan
2 litre su + bol bol bitki çayı + 2 kupa yeşil çay

Gulenyuzumsunsen
30 dk leslie=30 puan
side leg lift
100 sol bacak=20 puan
100sağ bacak=20 puan
Donkey kick
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
100 Squat=20 puan
100 bridge=20 puan
500 ip atlama=100 puan

Toplam =230 puan

2,5 lt su,
1 litre detox su(yeşilçay,elma,tarçın,maydanoz ,zencefil,limon

3.jane eyre _: 45 dk Leslie:45 puan
50 squat:10 puan
Toplam :55 puan
2litre su

Bak gördün mü... Geç yumurtlama bence .. Kese falan görünene kadar ilişki yasağı olmalı bence.

Sevindim canım ya inşallah daha güzel olacak her şey.

Bak gördün mü... Geç yumurtlama bence .. Kese falan görünene kadar ilişki yasağı olmalı bence.
Kendime yasak koydum zatin kuzum dedim dış gebelik yada kimyasal sa belki açılırım doktor beynimi yedi sürekli dış gebelik kimyasal diye diye geç yumurtlama ola bilir dese amenna ama bunalttı beni dedim yoksa yok artıya çıkmadan açılım adet olim rahatlim

Menü paylaşayım

7'de: 2 kk labne, 1 dilim çavdar ekmeği

12'de: patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, cacık

18'de: 4 küçük nugget, 1 limonlu soda 1 çavdar ekmeği

21'de: çikolatalı mozaik pasta, çay

Su:1.5 lt
Spor:55 dk yürüyüş

ohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))

Günaydın canlarımmm akşam baya kaynatmışsınız...
ben önceki gece uyumayınca eşim bebeğe baktı uyudum sonra nöbet değiştik
dün akşam yediğim makarnayı hala eritemedim sanırım karnım hiç aç değil..
bu gün oruç tuttum yansın iyice hem bi borcumu da ödemiş olurum :))

bu da bir sınav canım...boyle gunlerimiz de olacak ki şükür etmeyi unutmayalım... inşallah rabbim feraha çıkarsın...

mozaik pastaa hem de 9 da hem de mezun olacağın hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…