Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ya ben pek giremiyorum açıklamamı yapmıştım mezun olmak istediğimi de yazdım çok aktif olamıyorum diye.ama kaptan görmedi galiba
gördüm canım cevap yazmıştım sanki yazmadım mı özür dilerim... benim telefonum bozuldu interneten atıp duruyor beni yazdım sandığım çoğu mesaj gitmemiş oluyor

Oh iyi yapmışsın canım

tartıldın mı floooo artı gidiyor mu

muayyen günündemiydi acaba erkeklerin özel günleri hiç çekilmiyor

Bamyayı burda minnak kuru bamyalardan çorbasını yapıyorlar.. gerçi ben onu da sevmiyorum... bamyayla aram yok...
hep sen mi sallican... Geldi senin iyi saatte olsunlar yine...
geldi yine evet anlatırım whatsapptan... yaz musait olunca...
Huuuu kaptanım kaptanııııım
Hemen 45 dk leslie yapmalısın yatmadan
stepper yaptım canım daha etkili...bacaklarım sızlıyor yaa dün akşama kadar da bebek kucağımdaydı baya yorucu geçti...

ip atlamanın puanı düşük değil bence ama şoyle bir şey düşünüyorum ... mesela ben 100 squat yapıyorum.. 50 den sonra daha acıyor... 50 veya 75 üstüne puanı çoğalsın diye düşünüyorum ipte de öyle 200 den sonra puan çoğalsın olmazsa... ip atlamayı beceren 200 ü rahat yapıyor zaten.. ben beceremediğim için 10 tane bile yapamıyorum

Bana öyle olmuyor ya nedense
Herkes öyle dese de ben hala hersabah aç karna tartılıyorum ,
Düne göre artıysam bişi yemek isteyince o artı geliyo aklıma . Bende caydırıcı oluyo yani
eskinden ben de tartılıyordum bakıyordum 2 kilo gitti mesela.. aaaa zayıflamışım tamam yaa ben işin sırrını çözdüm bu gün yiyim de yarın tekrar başlarım dye bozuyordum
snra atağa geçtim de zayofladım çok şükür

sonra beni buldun hayatın değişti demi

senin menülerine bakmıcam artık vallahi benim içim dışım balık oldu
rıxa kaptan mı buldn kendine anlamıyom ki ne balık bolluğu

Kaptanım benim ufacık hasta ona bakıyorum bu ara diyet yapamadım yarın iğnesi son öbür gün kaldığım yerden devam. Kusura bakma
geçmiş olsun canım nasıl rahatlattı mı iğneler biraz...

3 kişi tammmmmmm 3 (ÜÇ) kişi Tammmmmmmmm 3 kişi

Yani kimse yanlış anlamasın ceza verelim derken bunu bende yapıyorsam bende ceza almalıyım kendim yapıyorum diye değil canlarım

Takımız diyoruz ama sadece 4-5 kişi aktif konuşuyor valla kendi adıma tam motive olamıyorum .
Daha çok yazmalıyız daha çok heveslendirmeliyiz birbirimizi.
Burdaysak hepimiz zayıflamak istiyoruz . Eğer yazmayıp kendi başımıza yapacaksak burda durmanın çok anlamı Yok diye düşünüyorum .
Çok aşırı geçerli sebebim olmadığı zaman
Yazmayı bıraktığım ilk gün beni de kovun gidiyim

Dün flo önderliğinde başarı hikayelerinizi yazalım motive olalım dedim taştan ses geldi takımdan gelmedi .
Herşey takımımız için .
Gün içinde çalışıyorsunuz çocuklar iş hastalıklar var diyelim en azından yatmadan bi on beş dk ayırıp , alıntı yapmalı fikrinizi bilmeliyiz .

Tabi bunların hepsi BENCE...
Hepinizi seviyorum .
Hedeflerimize daha kararlı ulaşmak için bu söylediklerim yine söylüyorum şakın beni yanlış anlamayın

Yürüyüş bandından selamlar. Anka valla gitmedi o 1 kilo +. Limon aldırdım eşime, küre geri başladım. Limon yok diye ara vermiştim. Bu ara yumurtalığın kasıklarım ağrıyor, şişkinliğim de var. Yoksa kilo alacak vallahi bir şey yemedim. Bugün hedefim 3 litre su. Hadi bakalım.

Kızlar tavsiye ettiğiniz detoks olur, suyu olur bilmem ne olur var mıdır ya , sporu aksatmıyorum,öyle aman aman yaptığım kaçamak da yok , ama bir gün içinde tartıda 500-600 gr oynar mı ,ben bu işi bilmiyorum galiba, yeme düzenimi mi değiştireyim, ne yapayım,çok uyuz olmaya başladım artık

Oyna oynar. Benim 1 günde 1100 oynadi. İnanırım. 15-16 ince dal maydanozu 2 YK limon suyu ve 1 bardak su ile robottan geçiriyorsun. İçiyorsun sonra taneleri ile beraber. Güzel ödem sokuyor. Tavsiye ederim. Metabolizma da hızlandırıyor.

İki tartıldığında da hiç birşey yemeden mi tartıldın canım

Düşük tansiyon sorunun yoksa bir litre ılık suya 1 limonu sık kabuklarını da içine at akşama kadar iç canım , midende sorun yoksa da elma sirkeli limonlu suyu kesinlikle kullan

5-10 gün diyet yaptığımda uygulardım limonu , kesinlikle inceltiyor bende.
Elma sirkesini 10 gündür kullanıyorum yatarken ,
Ona da inandım birşeylere yarıyor kesinlikle..
flonun söylediği maydanozlimon kürü de kesinlikle 10 numara ama ben onun tadına alışamadığım için kullanamıyorum .

Gunaydin kizlar bnm size yazacak yuzum olmadigi icin buralara pek ugramaz oldum
Bn arada diyet yapip arada yemeye devam ediyorum
gecen hafta tam ne guzel basardim derken haftasonu yemedigim sey kalmadi
Ssonrada giden gitti zaten diyerek kendimi tam saldim ne olacak benim halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…