- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
@Gulumse25ohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))
gördüm canım cevap yazmıştım sanki yazmadım mı özür dilerim... benim telefonum bozuldu interneten atıp duruyor beni yazdım sandığım çoğu mesaj gitmemiş oluyorCanım ya ben pek giremiyorum açıklamamı yapmıştım mezun olmak istediğimi de yazdım çok aktif olamıyorum diye.ama kaptan görmedi galiba
Oh iyi yapmışsın canımGünaydın canlarımmm akşam baya kaynatmışsınız...
ben önceki gece uyumayınca eşim bebeğe baktı uyudum sonra nöbet değiştik
dün akşam yediğim makarnayı hala eritemedim sanırım karnım hiç aç değil..
bu gün oruç tuttum yansın iyice hem bi borcumu da ödemiş olurum :))
yok içiliyor da aynı hap ama diğer türlü kullanılınca daha etkili dedi doktor bana ben öyle kullandım... ben iğneyle desteklendim gerçi...@Gulumse25
Tebrik ederim canım inşallah hayırla yükselir.
Kaptanım Protestanın hap olanı da var yine de türüne göre kullansın
Günü kapadım, menüm;
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 1 YK lor ile salata
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara
1 dilim elma
1 küçük köfte
Akşam 18:00
8 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase yoğurt
Su 2 lt.
İyi akşamlar kızlar,
Eve yeni geldim desem.Tabi yürüyüşümü yaptım da geldim. Çok güzeldi. Yorulup terlememe rağmen çok rahatlattı. Mutluyum şu an.
Şöyle ki bugün patronun yaptığı bir şeyle alakalı espiri yaptım. Adam bir alındı anlatamam. Hassas anına denk geldim. Bütün gün burnumdan getirdi diyebilirim. Ceru şunu bunu yaptın mı. Gitmeden şunu da hallet. Giremedim buralara ondan. Şu günlerde acayip motive oldum ama diyet babında. Haydi hayırlısı. Bu hafta annemlere gitmezsem hafta sonu. Önümüzdeki hafta bizim listeyi sırtalayabilirim gibi geliyor. Haydi hayırlısı
Bamyayı burda minnak kuru bamyalardan çorbasını yapıyorlar.. gerçi ben onu da sevmiyorum... bamyayla aram yok...Var kaptancım burdayım.sana nazar değdi kaptanım. Makarnayı hiç yakıştıramadım önderime liderime. Yarın sebzeli yoğurtlu hafif bir menü bekliyorum senden. İki hafta önce fırın poşetinde taze bamya yaptım. Ben şok. bamya bu kadar lezzetli mi olur patates kızartmasıyla yarışır resmen. Sen de dene canım
geldi yine evet anlatırım whatsapptan... yaz musait olunca...hep sen mi sallican... Geldi senin iyi saatte olsunlar yine...
stepper yaptım canım daha etkili...bacaklarım sızlıyor yaa dün akşama kadar da bebek kucağımdaydı baya yorucu geçti...Huuuu kaptanım kaptanııııım
Hemen 45 dk leslie yapmalısın yatmadan
ip atlamanın puanı düşük değil bence ama şoyle bir şey düşünüyorum ... mesela ben 100 squat yapıyorum.. 50 den sonra daha acıyor... 50 veya 75 üstüne puanı çoğalsın diye düşünüyorum ipte de öyle 200 den sonra puan çoğalsın olmazsa... ip atlamayı beceren 200 ü rahat yapıyor zaten.. ben beceremediğim için 10 tane bile yapamıyorumİnşallah derler canım. Bu ara ip atlamanın puanı çok düşük bizim takımda. Ondan hiç ipnatlayasım gelmiyor. Kaptanım duy Anka
Limonlu du dedin de acaba bir gün kahvaltı yerine juice mi yapsak limon, salatalık, kereviz sapıyla filan. Hiç denemedim daha önce faydası olacağını düşünüyorum.
eskinden ben de tartılıyordum bakıyordum 2 kilo gitti mesela.. aaaa zayıflamışım tamam yaa ben işin sırrını çözdüm bu gün yiyim de yarın tekrar başlarım dye bozuyordumBana öyle olmuyor ya nedense
Herkes öyle dese de ben hala hersabah aç karna tartılıyorum ,
Düne göre artıysam bişi yemek isteyince o artı geliyo aklıma . Bende caydırıcı oluyo yani
sonra beni buldun hayatın değişti demiAmin. Ben hayatımda hiç zayıf olmadım. 9 yaşında başladım kilo almaya. Evlendiğinde 79 kiloydum. Hemen bebek istiyoruz ve gelin olacağım diye rejim yapıp 69 oldum. İlk dogumuma 90 kusurle gittim. 80 kilo resmen idealim oldu. 2. Den sonra da aynı kilo. 3. 16 aylıkken 91.5 kiloydum. Sonra dedim ne oluyor. Yağmurlu ve soğuk bir günde çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ve o gün başladım. Aynaya bakınca kendimden iğreniyordum...
senin menülerine bakmıcam artık vallahi benim içim dışım balık olduMenümü paylaşayım kızlar
Bugün güzel yedim yarın tekrar kısmayı düşünüyorum
Sabah 8:00
- 1,5 haş yumurta
- 50 gr kadar avokado
- 1 dolu yemek kaşığı kaymak
- 1 YK süzme yoğurt
- bir kaç parça balık
- 400 ml h cevizi suyu
Öğle 13:00
- 1 küçük kase haş karışık sebze
- 1 küçük kase yeşil salata
- 150 gr kadar ızgara somon balığı
Akşam 16:00
- domates
- salatalık
- biraz yoğurt
- 1 YK kadar avokado yine
2 litre su + 2 kupa yeşil çay + bol bol bitki çayı
80 dakika yürüyüş
geçmiş olsun canım nasıl rahatlattı mı iğneler biraz...Kaptanım benim ufacık hasta ona bakıyorum bu ara diyet yapamadım yarın iğnesi son öbür gün kaldığım yerden devam. Kusura bakma
3 kişi tammmmmmm 3 (ÜÇ) kişi Tammmmmmmmm 3 kişi24 Ekim Salı spor ve su listesi
Anka- 3 mil leslie 30,dk stepper 105 point
Cerulean - 80 dakika yürüyüş = 80 puan
2 litre su + bol bol bitki çayı + 2 kupa yeşil çay
Gulenyuzumsunsen
30 dk leslie=30 puan
side leg lift
100 sol bacak=20 puan
100sağ bacak=20 puan
Donkey kick
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
100 Squat=20 puan
100 bridge=20 puan
500 ip atlama=100 puan
Toplam =230 puan
2,5 lt su,
1 litre detox su(yeşilçay,elma,tarçın,maydanoz ,zencefil,limon
3.jane eyre _: 45 dk Leslie:45 puan
50 squat:10 puan
Toplam :55 puan
2litre su
Bence artık yazmayanlara ceza verme vakti geldi kaptanım4 müş pardon... kız jane niye 3 yazdın kendine
tammmmm 4 kişi tammmm 4 (DÖRT) kişiiii
Aynen yavaş yavaş diskalifiyelere başlayacağım. Yapacak bişey yok maalesefBence artık yazmayanlara ceza verme vakti geldi kaptanım
4-5 kişi sohbetle olmuyor bu iş
Ayyy kaptan ilk sırada seni görmemişim ya ben pardon yahu4 müş pardon... kız jane niye 3 yazdın kendine
tammmmm 4 kişi tammmm 4 (DÖRT) kişiiii
Oyna oynar. Benim 1 günde 1100 oynadi. İnanırım. 15-16 ince dal maydanozu 2 YK limon suyu ve 1 bardak su ile robottan geçiriyorsun. İçiyorsun sonra taneleri ile beraber. Güzel ödem sokuyor. Tavsiye ederim. Metabolizma da hızlandırıyor.Kızlar tavsiye ettiğiniz detoks olur, suyu olur bilmem ne olur var mıdır ya , sporu aksatmıyorum,öyle aman aman yaptığım kaçamak da yok , ama bir gün içinde tartıda 500-600 gr oynar mı ,ben bu işi bilmiyorum galiba, yeme düzenimi mi değiştireyim, ne yapayım,çok uyuz olmaya başladım artık
İki tartıldığında da hiç birşey yemeden mi tartıldın canımKızlar tavsiye ettiğiniz detoks olur, suyu olur bilmem ne olur var mıdır ya , sporu aksatmıyorum,öyle aman aman yaptığım kaçamak da yok , ama bir gün içinde tartıda 500-600 gr oynar mı ,ben bu işi bilmiyorum galiba, yeme düzenimi mi değiştireyim, ne yapayım,çok uyuz olmaya başladım artık
Düşük tansiyon sorunun yoksa bir litre ılık suya 1 limonu sık kabuklarını da içine at akşama kadar iç canım , midende sorun yoksa da elma sirkeli limonlu suyu kesinlikle kullanKızlar tavsiye ettiğiniz detoks olur, suyu olur bilmem ne olur var mıdır ya , sporu aksatmıyorum,öyle aman aman yaptığım kaçamak da yok , ama bir gün içinde tartıda 500-600 gr oynar mı ,ben bu işi bilmiyorum galiba, yeme düzenimi mi değiştireyim, ne yapayım,çok uyuz olmaya başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?