- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sık sık buraya gireceksin biz senin kulaklarını cekicez, o zaman gör bak nasıl veriyon kilolariGunaydin kizlar bnm size yazacak yuzum olmadigi icin buralara pek ugramaz oldum
Bn arada diyet yapip arada yemeye devam ediyorum
gecen hafta tam ne guzel basardim derken haftasonu yemedigim sey kalmadi
Ssonrada giden gitti zaten diyerek kendimi tam saldim ne olacak benim halim
Benim diyetisyen bana bu sefer 1 ceviz kadar zencefil 1 tarçın 1 yemek kaşığı elma sirkesi yazdı. 1 lt suya katılacak. Ama ben içemedim. Elma sirkesi çok kokuyorDüşük tansiyon sorunun yoksa bir litre ılık suya 1 limonu sık kabuklarını da içine at akşama kadar iç canım , midende sorun yoksa da elma sirkeli limonlu suyu kesinlikle kullan
Maydanozdan nefret ederim ama el mecbur burnumu tıkayıp içmeye çalışayım en iyisi.Oyna oynar. Benim 1 günde 1100 oynadi. İnanırım. 15-16 ince dal maydanozu 2 YK limon suyu ve 1 bardak su ile robottan geçiriyorsun. İçiyorsun sonra taneleri ile beraber. Güzel ödem sokuyor. Tavsiye ederim. Metabolizma da hızlandırıyor.
Yok canım tansiyon sorunum,Düşük tansiyon sorunun yoksa bir litre ılık suya 1 limonu sık kabuklarını da içine at akşama kadar iç canım , midende sorun yoksa da elma sirkeli limonlu suyu kesinlikle kullan
Aynen buraya girdigimde motive oluyordum ama haftasonu yogunluktan giremedim ve olan olduSık sık buraya gireceksin biz senin kulaklarını cekicez, o zaman gör bak nasıl veriyon kilolari
mozaik pastaa hem de 9 da hem de mezun olacağın hafta
Sorun değil kaptanım teşekkür ederimgördüm canım cevap yazmıştım sanki yazmadım mı özür dilerim... benim telefonum bozuldu interneten atıp duruyor beni yazdım sandığım çoğu mesaj gitmemiş oluyor
Ben agızdan kullanıyorum kuzum kızımda da kullanmıştım 5ay düşükte de kullanmıştım günde 3tane bana yan etkisi olmuyo nedense kimle yan etkisi çok oluyo baş dönmesi uyku falan ama bana ya etkisi olmuyo çok şükürohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))
Ben agızdan kullanıyorum kuzum kızımda da kullanmıştım 5ay düşükte de kullanmıştım günde 3tane bana yan etkisi olmuyo nedense kimle yan etkisi çok oluyo baş dönmesi uyku falan ama bana ya etkisi olmuyo çok şükürohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))
Anladım canım .kötü olmuş ama olur bazen bugün ve yarın dikkat ette Cuma'ya biraz toparlanır inşallahYok canım tansiyon sorunum,florence_N ve senin söylediklerini dikkate alacağım mutlaka.Bu arada evet canım aç karnına aynı şekilde bir gün arayla tartıldığımda o şekilde fazlalıklar çıktı.
Ayyy ben onu kullandım bi ara da yer ayağımın altından kayıyor du düşüp düşüp bayılıyordum bi tablet bitmeden bıraktımBen agızdan kullanıyorum kuzum kızımda da kullanmıştım 5ay düşükte de kullanmıştım günde 3tane bana yan etkisi olmuyo nedense kimle yan etkisi çok oluyo baş dönmesi uyku falan ama bana ya etkisi olmuyo çok şükür
Amin kaptanım aynen öyle hamdolsun verdiginede vermediginede veriyorsa şükür vermiyorsa imtihandır Rabbim kimseyi anne babasıyla eşiyle çocuklarıyla imtihan etmesin inşbu da bir sınav canım...boyle gunlerimiz de olacak ki şükür etmeyi unutmayalım... inşallah rabbim feraha çıkarsın...
Bence sorun %100 buraya girmemek değil canım. Tam karar vermemen . Gerçekten dibine kadar istemelisin zayıflamayı , sonra burayı kendine sorumluluk bilip her lokmanı kızlara ne diyeceğim,listeye girmeliyim ,listeye girince de diğer takımlarla yarışı takımıma kaybettirmemeliyim diye yemelisin ve ya yememelisin .eşinle de iddiaya girmiştin daha heves etmelisin aslındaAynen buraya girdigimde motive oluyordum ama haftasonu yogunluktan giremedim ve olan oldu
Herkez öyle diyo ama bende olmuyo kuzum hemde günde 3tane kullanıyordum benim bünye taşı bile eritiyor galibaAyyy ben onu kullandım bi ara da yer ayağımın altından kayıyor du düşüp düşüp bayılıyordum bi tablet bitmeden bıraktım
Kuzum sende aynen benim gibisin canım ne çekse diyodum ben unun tadını biliyorum ve yemiyordum kafada bitirmek karar vermek çok önemli irade irade irade......Bence sorun %100 buraya girmemek değil canım. Tam karar vermemen . Gerçekten dibine kadar istemelisin zayıflamayı , sonra burayı kendine sorumluluk bilip her lokmanı kızlara ne diyeceğim,listeye girmeliyim ,listeye girince de diğer takımlarla yarışı takımıma kaybettirmemeliyim diye yemelisin ve ya yememelisin .eşinle de iddiaya girmiştin daha heves etmelisin aslında
Günde 3 tane çok değil mi ben 1 kullandım. Yine bi doktora mı danışsan. Başka doktor yok mu ya nerde yaşıyor senBen agızdan kullanıyorum kuzum kızımda da kullanmıştım 5ay düşükte de kullanmıştım günde 3tane bana yan etkisi olmuyo nedense kimle yan etkisi çok oluyo baş dönmesi uyku falan ama bana ya etkisi olmuyo çok şükür
Aynen..Kuzum sende aynen benim gibisin canım ne çekse diyodum ben unun tadını biliyorum ve yemiyordum kafada bitirmek karar vermek çok önemli irade irade irade......
Bende bir tane kullanıyordum ama belki gramı düşüktür canım bizimkine göre .Günde 3 tane çok değil mi ben 1 kullandım. Yine bi doktora mı danışsan. Başka doktor yok mu ya nerde yaşıyor sen
Evet ya kendime cok kziyorum ne deseniz haklisinizBence sorun %100 buraya girmemek değil canım. Tam karar vermemen . Gerçekten dibine kadar istemelisin zayıflamayı , sonra burayı kendine sorumluluk bilip her lokmanı kızlara ne diyeceğim,listeye girmeliyim ,listeye girince de diğer takımlarla yarışı takımıma kaybettirmemeliyim diye yemelisin ve ya yememelisin .eşinle de iddiaya girmiştin daha heves etmelisin aslında
instagramda biri vardı bu durumlar için şoyle yazmıştı...Gunaydin kizlar bnm size yazacak yuzum olmadigi icin buralara pek ugramaz oldum
Bn arada diyet yapip arada yemeye devam ediyorum
gecen hafta tam ne guzel basardim derken haftasonu yemedigim sey kalmadi
Ssonrada giden gitti zaten diyerek kendimi tam saldim ne olacak benim halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?