Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sık sık buraya gireceksin biz senin kulaklarını cekicez, o zaman gör bak nasıl veriyon kilolari

Düşük tansiyon sorunun yoksa bir litre ılık suya 1 limonu sık kabuklarını da içine at akşama kadar iç canım , midende sorun yoksa da elma sirkeli limonlu suyu kesinlikle kullan
Benim diyetisyen bana bu sefer 1 ceviz kadar zencefil 1 tarçın 1 yemek kaşığı elma sirkesi yazdı. 1 lt suya katılacak. Ama ben içemedim. Elma sirkesi çok kokuyor

Maydanozdan nefret ederim ama el mecbur burnumu tıkayıp içmeye çalışayım en iyisi.

Düşük tansiyon sorunun yoksa bir litre ılık suya 1 limonu sık kabuklarını da içine at akşama kadar iç canım , midende sorun yoksa da elma sirkeli limonlu suyu kesinlikle kullan
Yok canım tansiyon sorunum, florence_N ve senin söylediklerini dikkate alacağım mutlaka.Bu arada evet canım aç karnına aynı şekilde bir gün arayla tartıldığımda o şekilde fazlalıklar çıktı.

ohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))
Ben agızdan kullanıyorum kuzum kızımda da kullanmıştım 5ay düşükte de kullanmıştım günde 3tane bana yan etkisi olmuyo nedense kimle yan etkisi çok oluyo baş dönmesi uyku falan ama bana ya etkisi olmuyo çok şükür

ohh yukseliyor... inşallah ikiye katlamaya başlar.. kullan canım... ama onu içmiyorsun nasıl kullanacağını biliyorsun değil mi :))
Ben agızdan kullanıyorum kuzum kızımda da kullanmıştım 5ay düşükte de kullanmıştım günde 3tane bana yan etkisi olmuyo nedense kimle yan etkisi çok oluyo baş dönmesi uyku falan ama bana ya etkisi olmuyo çok şükür

Anladım canım .kötü olmuş ama olur bazen bugün ve yarın dikkat ette Cuma'ya biraz toparlanır inşallah

Ayyy ben onu kullandım bi ara da yer ayağımın altından kayıyor du düşüp düşüp bayılıyordum bi tablet bitmeden bıraktım

bu da bir sınav canım...boyle gunlerimiz de olacak ki şükür etmeyi unutmayalım... inşallah rabbim feraha çıkarsın...
Amin kaptanım aynen öyle hamdolsun verdiginede vermediginede veriyorsa şükür vermiyorsa imtihandır Rabbim kimseyi anne babasıyla eşiyle çocuklarıyla imtihan etmesin inş

Aynen buraya girdigimde motive oluyordum ama haftasonu yogunluktan giremedim ve olan oldu
Bence sorun %100 buraya girmemek değil canım. Tam karar vermemen . Gerçekten dibine kadar istemelisin zayıflamayı , sonra burayı kendine sorumluluk bilip her lokmanı kızlara ne diyeceğim,listeye girmeliyim ,listeye girince de diğer takımlarla yarışı takımıma kaybettirmemeliyim diye yemelisin ve ya yememelisin .eşinle de iddiaya girmiştin daha heves etmelisin aslında

Kuzum sende aynen benim gibisin canım ne çekse diyodum ben unun tadını biliyorum ve yemiyordum kafada bitirmek karar vermek çok önemli irade irade irade......

Günde 3 tane çok değil mi ben 1 kullandım. Yine bi doktora mı danışsan. Başka doktor yok mu ya nerde yaşıyor sen

Kuzum sende aynen benim gibisin canım ne çekse diyodum ben unun tadını biliyorum ve yemiyordum kafada bitirmek karar vermek çok önemli irade irade irade......
Aynen..
Bende bazen çikolata yiyorum
Cipsi yiyorum
Yapmıyorum değil ama yediysem hareket cezası veriyorum kendime , nasıl olsa olan oldu diyip bir parça daha çikolata yiyince işte o kısır döngünün içine giriyoruz

Evet ya kendime cok kziyorum ne deseniz haklisiniz
Aslinda cok istiyorum ama cevremdeki baskilarada yenik dusuyorum haftasonu kv ye gittik
Seviyorum diye sucuklu kasarli pide yaptirmis gelde yeme
Diyet yapiyorum diyorum diyetle ne isin var boyle cok guzelsin diyor bende hemen yelkenleri suya indiriyorum
Bni tam olarak motive edecek bir guc lazim ama ne ?

instagramda biri vardı bu durumlar için şoyle yazmıştı...

siz hiç merdivenden yürürken ayağınız takılınca amann nasılsa takıldım deyip yuvarlanıyor musunuz ?
ya da bir bebek yurumeye çalışırken düştüğü zaman yurumekten vaz mı geçiyor...
siz neden diyetiniz azcık bozulunca amannn bozuldu deyip bozmaya devam ediyorsunuz
kaçamak kaçtığı yerde kalsın hiçbirşey olmamış gibi devam edin...

bence çok haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…