Evet ya kendime cok kziyorum ne deseniz haklisiniz
Aslinda cok istiyorum ama cevremdeki baskilarada yenik dusuyorum haftasonu kv ye gittik
Seviyorum diye sucuklu kasarli pide yaptirmis gelde yeme
Diyet yapiyorum diyorum diyetle ne isin var boyle cok guzelsin diyor bende hemen yelkenleri suya indiriyorum
Bni tam olarak motive edecek bir guc lazim ama ne ?
instagramda biri vardı bu durumlar için şoyle yazmıştı...
siz hiç merdivenden yürürken ayağınız takılınca amann nasılsa takıldım deyip yuvarlanıyor musunuz ?
ya da bir bebek yurumeye çalışırken düştüğü zaman yurumekten vaz mı geçiyor...
siz neden diyetiniz azcık bozulunca amannn bozuldu deyip bozmaya devam ediyorsunuz
kaçamak kaçtığı yerde kalsın hiçbirşey olmamış gibi devam edin...
bence çok haklı...
Kilonun yazdığı yermi canım .imzamı gören var mı kızlar nasıl olmuş
yok canım mesajların altında imzam görünmüyor muKilonun yazdığı yermi canım .
Tabiki de güzel olmuş
Tam kaptanlığa layık 18 kilo
Vaaaaaooov
Ben eşimle iddia ya girsem daha heveslenirim sanırım amaEvet ya kendime cok kziyorum ne deseniz haklisiniz
Aslinda cok istiyorum ama cevremdeki baskilarada yenik dusuyorum haftasonu kv ye gittik
Seviyorum diye sucuklu kasarli pide yaptirmis gelde yeme
Diyet yapiyorum diyorum diyetle ne isin var boyle cok guzelsin diyor bende hemen yelkenleri suya indiriyorum
Bni tam olarak motive edecek bir guc lazim ama ne ?
Sporumu yaptım, duşumu aldım, kahvaltımı hazırladım, eşim pide almaya gitti onu bekliyorum. Ama ben pide yemeyeceğim. Salata ve 2 haşlanmış yumurta hazırladım kendime, 2 YK da lor. Kürümü de içtim spor öncesi. Baş dönmesi yapmasın diye de 1 incir yedim spordan sonra. Bugün 2 öğün yapacağım.
maşallah yaa ben daha hiç bi işe bakmadım :)Bizde kahvaltı yaptık çocuklarla .
Çamaşır bulaşık sil süpür yıka ev işini bitirdim .
Küçüğü uyutup biraz hareket yaparım .
Bugün bi Bebek görmeye gideceğim ona hazırlanıp giderim öğlene inşallah .
Tabi ikramların hepsine dalmak yok.
Menü de en az zararlılardan yiyeceğim .
kaçırırsam akşam yemeğinde bi salata olur dengelerim inşallah
Valla belki ben görmüyorum canım ama göremedimyok canım mesajların altında imzam görünmüyor mu
harikaBen eşimle iddia ya girsem daha heveslenirim sanırım ama
Benim ki çikolatayı nasıl sevdiğimi biliyor ve canım isterken yemediğim için kızıyor diyet yapmama çok karşı yani.
Dün işten gelirken yarım kilo baklava ,
3 kase de profiterol almış . Normalde olsa otururuz karşılıklı onu yeriz .
Sabah kahvaltı hazırlarken en az iki dilim gömerim.
Ama ben naptım. Eşimin yiyeceği miktarı ayırıp diğer kalanı komşunun tabağına koydum .
Daha kahvaltı bile hazırlamadan
Evden gönderdim
Bende 86 ya yeni ayak basmıştımaslında 75 te 1 hafta falan kaldım çok kalmadım ama gördüm ya başlangıç onu yazdım
belki telden görünmüyordur neyse sağlık olsun... takımın reklamını koydum belki gezdiğim yerlerde gören olur gelir diyeValla belki ben görmüyorum canım ama göremedim
neyse ki çok durmadan kış kışladıkBende 86 ya yeni ayak basmıştım
ama olsun o başlangıç
Ayy baklava deme yahu , tatlı benim yaşam sebebim resmen, tabi şimdi yiyemiyorum o ayrı:)Allahtan eşim tatlıyı hiç sevmez yoksa o yese dayanamazdım herhalde.Ben eşimle iddia ya girsem daha heveslenirim sanırım ama
Benim ki çikolatayı nasıl sevdiğimi biliyor ve canım isterken yemediğim için kızıyor diyet yapmama çok karşı yani.
Dün işten gelirken yarım kilo baklava ,
3 kase de profiterol almış . Normalde olsa otururuz karşılıklı onu yeriz .
Sabah kahvaltı hazırlarken en az iki dilim gömerim.
Ama ben naptım. Eşimin yiyeceği miktarı ayırıp diğer kalanı komşunun tabağına koydum .
Daha kahvaltı bile hazırlamadan
Evden gönderdim
Bizim eve haftada 2 gün geliyor . İnşallah irademi kaybedip dalmam içineAyy baklava deme yahu , tatlı benim yaşam sebebim resmen, tabi şimdi yiyemiyorum o ayrı:)Allahtan eşim tatlıyı hiç sevmez yoksa o yese dayanamazdım herhalde.
İşi öğlene bitiriyorum yoksa yapamıyorum canım .sen bugün oruçmuşsun çok yorma kendini.maşallah yaa ben daha hiç bi işe bakmadım :)
dikkat et verdiğin kiloları verirken çektiklerini düşün... 10 dk sonra damağından silinecek şeyler için heba etme...
hadi güveniyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?