- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bana doktor kese görünene kadar vermem dedi benim arkadaşım saglıkçı kuzum o kullan dedi bende kullanmaya başladım akşamGünde 3 tane çok değil mi ben 1 kullandım. Yine bi doktora mı danışsan. Başka doktor yok mu ya nerde yaşıyor sen
100mg 200 olanda var benimki 100lükBende bir tane kullanıyordum ama belki gramı düşüktür canım bizimkine göre .
Alırız tabii ki, buyur, açayım kapıyıbenıde içeri alırmısınız
Öğle yemeğinde 3-4 çatal patates kızartması yedim , çok kötü değil dimi flocuğumÇocuklar geldi doyurdum, balkonu sildim, evi süpürdüm oturdum şimdi. Nasıl gidiyor Çarşambanız? Kaçırmayın he.
Catallarin doluluk oranına göre değişir. 11.39da çocuklara kizarttim ben de, 1 tane yedim mesela içinden.Öğle yemeğinde 3-4 çatal patates kızartması yedim , çok kötü değil dimi flocuğum
hoş buldum her gun yedıklerımı yazıyım mıAlırız tabii ki, buyur, açayım kapıyıHoşgeldin.
1. Sayfadaki kurallarimizi oku öncelikle. Günlük menü paylaşıyoruz. Cuma tartı günümüz. Pazartesileri kontrol tartimiz var..15 gün deneme süremiz. 2 hafta içinde kilo verirsen takıma girmeye hak kazanıyorsun. Menü paylasip, bizlerin menülerine de yorum yapıyorsun ve günde en az 5 mesaj yazmalisin. Hoşgeldin tekrardan.hoş buldum her gun yedıklerımı yazıyım mı
Akşam yemeğinden sonra saat ve miktar belirterek yazıyoruz canım. Parça parça yazınca arada kayboluyor. Günlük su ve yaptığımız sporlari da ekliyoruz listeye.sabah : mercımek böreği (yeşil mercımekli peynırlı yuöurtalı ve zeytınyağlı)
salatalık domates bıber yer fıstığı ve 1 ad muz :)
akşama ALLAH KERIM
Günü kapadım, menüm;
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 1 YK lor ile salata
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara
1 dilim elma
1 küçük köfte
Akşam 18:00
8 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase yoğurt
Su 2 lt.
Kaç kilosun? Neler yapıyorsun? Çoluk çocuk var mı?ANLAŞILMIŞTIR
39 YAŞINDAYIM ÇALIŞIYORUMKaç kilosun? Neler yapıyorsun? Çoluk çocuk var mı?
Kız sen önceden de gelmiştin niye gittiydin.. Mercimek böreği yufkalı mı.39 YAŞINDAYIM ÇALIŞIYORUM
81,5 KILOYUM
1 KIZIM VAR 5,5 YAŞINDA 1 OĞLUM VAR 1,5 YAŞINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?