Mercimek böreği diyorduk.anlaşılmıştır:)
Mercimek boreği deyince bnim aklıma haşhaşlı yeşil mercimekli börek geliyor. Yufkalı. Ama sen karataycısın ya başkadır kesin dedim.evet mercımek boregı yıyorum ben işe getirmek kolay
Aaaaaaa niloya gelmiş çok severim hergün izliyorumanlaşılmıştır:)
Coldmix alerjik çocuklarda ters tepiyor. Bilgin olsun. Burun için okyanus suyu kullan.Selam arkadaşlar nasılsınız.
Benim ufacık daha iyi ama öksürüğü tutuyo arada. Cuma akşamı büyüğün yakasına coldmix damlatmıştım fazla kaçırmışız oda çok kokmuştu. Ufacık ondan öksürmeye başladı bu hale geldi. Alttaki deponun sahibini aradım haftaya taşıncam dedi. Hayırlısıyla şu altıda bir yaptırsaydık daha iyi olacaktı. Bu eve yapabileceğimiz son şey bu. Eğerki hala aynı olursa çocuklar yaza taşınacağız artık.
Aynen. İki kez üst üste tekrarladı bu yüzden. İkisindede coldmix kullanmıştım. Şimdi odasına soğan kesip koydum kuru soğanım zararıda olurmu bilgin varmı. Bize çok iyi geliyorColdmix alerjik çocuklarda ters tepiyor. Bilgin olsun. Burun için okyanus suyu kullan.
Sağol canım tarif için yapayım inşallah ben bunuaynen başka haşlanmış yeşil mercımek içine 3 ymurta kırıyorum peynır zeytınyağı zeytın baharat 1 çk karbonat eklıyıp fırınlıyorum 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pışırıyorum
Onun sesine hiç tahammülüm yok. Bi şarkı söylemeye başladı mı migrenim tutuyorAaaaaaa niloya gelmiş çok severim hergün izliyorum
Geçmiş olsun canım faydası olur inşallahAynen. İki kez üst üste tekrarladı bu yüzden. İkisindede coldmix kullanmıştım. Şimdi odasına soğan kesip koydum kuru soğanım zararıda olurmu bilgin varmı. Bize çok iyi geliyor
Onun sesine hiç tahammülüm yok. Bi şarkı söylemeye başladı mı migrenim tutuyor
Ben hastalanınca odaya koyuyorum çok faydası oluyo hafifletiyo genizleri filan açıyo. Ayakta geçirtiyo hastalığıGeçmiş olsun canım faydası olur inşallah
Nörek gadasını AldığımNörüyonuz kızlar kendi derdime düştüm sizlerden ayrı kaldım ne var ne yok durumlar nasıl
afatmas hoş geldin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?