Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aynen başka haşlanmış yeşil mercımek içine 3 ymurta kırıyorum peynır zeytınyağı zeytın baharat 1 çk karbonat eklıyıp fırınlıyorum 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pışırıyorum

Selam arkadaşlar nasılsınız.
Benim ufacık daha iyi ama öksürüğü tutuyo arada. Cuma akşamı büyüğün yakasına coldmix damlatmıştım fazla kaçırmışız oda çok kokmuştu. Ufacık ondan öksürmeye başladı bu hale geldi. Alttaki deponun sahibini aradım haftaya taşıncam dedi. Hayırlısıyla şu altıda bir yaptırsaydık daha iyi olacaktı. Bu eve yapabileceğimiz son şey bu. Eğerki hala aynı olursa çocuklar yaza taşınacağız artık.

Karnitin siparişi verdim yarın elimde olur. Karnitinsiz içimden spor yapmak bile gelmiyo. Birazda çocuklara üzüldüm serildim tv bakıyorum

Arkadaşlar şunu kesin anladım. Eğer kaçamak yapıyorsanız veya o gün listenize uymadınız. Kesinlikle 6 dan sonra yemeyin. İnanın kilo almıyorsunuz. Diyeti gündüz bozun akşam değil. Cumartesinden beri diyet yapmıyorum spord yok gram almamışım akşam yemediğimden. Ama gündüz pasta bile yedimdi

Coldmix alerjik çocuklarda ters tepiyor. Bilgin olsun. Burun için okyanus suyu kullan.

Sağol canım tarif için yapayım inşallah ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…