- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Simicim yazsana bebişim beğenip beğenip gidiyosun
Aynı devam valla Boğaz'ımızı tutmaya çalışıyoruz sen nasıl oldun canımNörüyonuz kızlar kendi derdime düştüm sizlerden ayrı kaldım ne var ne yok durumlar nasıl
afatmas hoş geldin kuzum
Allah şifalar versin canım yaSelam arkadaşlar nasılsınız.
Benim ufacık daha iyi ama öksürüğü tutuyo arada. Cuma akşamı büyüğün yakasına coldmix damlatmıştım fazla kaçırmışız oda çok kokmuştu. Ufacık ondan öksürmeye başladı bu hale geldi. Alttaki deponun sahibini aradım haftaya taşıncam dedi. Hayırlısıyla şu altıda bir yaptırsaydık daha iyi olacaktı. Bu eve yapabileceğimiz son şey bu. Eğerki hala aynı olursa çocuklar yaza taşınacağız artık.
Aynen sana katılıyorum canım bende senin dediğin gibi yapıyorum veArkadaşlar şunu kesin anladım. Eğer kaçamak yapıyorsanız veya o gün listenize uymadınız. Kesinlikle 6 dan sonra yemeyin. İnanın kilo almıyorsunuz. Diyeti gündüz bozun akşam değil. Cumartesinden beri diyet yapmıyorum spord yok gram almamışım akşam yemediğimden. Ama gündüz pasta bile yedimdi
Ben trafikte boğuluyorum canım,İstanbul'da doğup büyüdüm ama çekilmiyor yahu şu trafiğiKızlaaar ben geldim napıyorsunuz
Hem gün erken kapanmış hem de misafirliğe rağmen az yenilmiş,maşallah canımGünü kapattım menümü veriyorum şimdi ;
Kahvaltı : 08:30
Çok az tereyağ da 1 yumurta
Zeytin peynir
Marul maydanoz
Domates salatalık
2 ceviz
Öğlen: 13.00
1 kase mercimek çorbası
İkindi: 15:00
2 bardak çay
2 tane küçük çiğ köfte
Küçücük dilim elmalı turta
Akşam: 18.00
Salata
Akşam salata yiyip günü kapatacağım kızlar inşallah.
İkindi menüsü misafirlikte yediklerim.
O tabaktan en az zararla böyle kurtuldum
Akşam salata yiyip dengeleyeceğim inşallah
Valla beni afakanlar basıyor tv de izlerken bileBen trafikte boğuluyorum canım,İstanbul'da doğup büyüdüm ama çekilmiyor yahu şu trafiği
Teşekkür ederim canım benimHem gün erken kapanmış hem de misafirliğe rağmen az yenilmiş,maşallah canım
Sağol canım ya ,çevremdeki emekliliğe yaklaşan insanların emekli olunca sahil kasabasına neden yerleşmek istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum valla,şimdiden öyle düşünmeye başladım ben deValla beni afakanlar basıyor tv de izlerken bile
Allah yardımcınız olsun canım
Ben de bugün bir kaç çatal patates kızartması yedim eve gideyim de spor yapıp eriteyim diye bakıyorum valla ,cuma artılarla gelmek istemiyorumTeşekkür ederim canım benim
Az yememe rağmen Yine de turtayı yerken Anka'nın sopası geldi gözümün önüne
Gerçekten öyle canım . Allah gönlüne göre versinSağol canım ya ,çevremdeki emekliliğe yaklaşan insanların emekli olunca sahil kasabasına neden yerleşmek istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum valla,şimdiden öyle düşünmeye başladım ben de
Aynen bende istemiyorum hiç inşallah hedef kiloma ulaşırım.Ben de bugün bir kaç çatal patates kızartması yedim eve gideyim de spor yapıp eriteyim diye bakıyorum valla ,cuma artılarla gelmek istemiyorum
Sağol kuzum,evet süper bir turistik merkez ama devamlı kaldıramıyor insan.Sen hangi şehirdesin canım?Gerçekten öyle canım . Allah gönlüne göre versin
Çok güzel bi şehir bayılırım İstanbul'a .
Ama sadece gezmek için bayılırım. Hayatta yaşayamam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?