- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Senin iyiymiş canım ya Pazartesi'ye 400 gr fazlalıkla başladım ben bakalım cumaya nasıl olacak.Sen maşallah dikkatli gidiyorsun inşallah gidecek o gramlarAynen bende istemiyorum hiç inşallah hedef kiloma ulaşırım.
Pazartesi +100 gr vardı ama ne olacak bakalım .
Geldim ,geldimEeehergaf jane eyre_
@simeranya7
@zeynepbbbKafam-karisik
@hugocuk
Nerdesiniz kızlar
Menü verin
Günlük en az beş mesajınızı atın
Spor yazın
Suyunuzu yazın ortada hiç yoksunuz yaaa
Menü güzel canımGeldim ,geldim
Yazayim menumu
Sabah 7.30
İki bardak ılik su
Kayisi,ceviz
İki yumurta
Zeytin
Ayran( peynir yerine)
Ara şekersiz çay, yesilcay
Oğle 12.30 ilk defa bugun ogle oğünü yaptim
Bir kepçe mercimek çorbasi
Roka
Akşam 18.00
İşkembe çorbasi,bir biber dolma ,yoğurt,
Su 1,5 L
Spor
Aynen hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım sayeniz deSenin iyiymiş canım ya Pazartesi'ye 400 gr fazlalıkla başladım ben bakalım cumaya nasıl olacak.Sen maşallah dikkatli gidiyorsun inşallah gidecek o gramlar
Hoş geldin şekerim mmmGeldim geldim bebekle anca girebildim.biraz hasta kuzum.kurallari okuyup başlayacağım İnsAllah
İyiyim hamdolsun kuzum bugün yine acildeydim sizi sıkmamak için söylemedim çok şükür sıkıntı yok lekem wc de geliyo ama sıkıntı yok degerlerim yükselmiş bugünde 148.8 çıktı pazartesinden sonra iki katı oldu hamdolsun leke için ilaca başladık cuma günü son kez gidicem kan verip ultrasona giricem dahada gitmem bekliycem kese görünene kadar hastane görmek istemiyorum artıkAynı devam valla Boğaz'ımızı tutmaya çalışıyoruz sen nasıl oldun canım
Anladım canım , geç döllenme olmuş sanırım . Tutunurken biraz leke gelmiş demekki .kendine dikkat et bir iki ay ,iyi olur inşallahİyiyim hamdolsun kuzum bugün yine acildeydim sizi sıkmamak için söylemedim çok şükür sıkıntı yok lekem wc de geliyo ama sıkıntı yok degerlerim yükselmiş bugünde 148.8 çıktı pazartesinden sonra iki katı oldu hamdolsun leke için ilaca başladık cuma günü son kez gidicem kan verip ultrasona giricem dahada gitmem bekliycem kese görünene kadar hastane görmek istemiyorum artık
Valla yaaaMenü güzel canım
Suyun biraz az gibi
Spor yok demişsin Anka seni sopayla kovalar gelirse
İftardan sonra bi uyku bastırdı. Mutfak dağınık çamaşır asılacak off
Yine kimse Yok
Ben çok iyiydim artı 100 um gitti fazlası da gitti inşallah cumaya korurum bunuHeeey kızlar kızlar
Çarşamba günü diyet konusunda neler yaptınız ,halinizden memnun musunuz duygu düşüncelerinizi alalım Mı
Hadi menüleri sporları da yazalım
Bende verdiğimi düşünüyorum inşallahBen çok iyiydim artı 100 um gitti fazlası da gitti inşallah cumaya korurum bunu
Sıkmak ne demek canım yaz lütfen. Ben de merak ediyorum zaten.İyiyim hamdolsun kuzum bugün yine acildeydim sizi sıkmamak için söylemedim çok şükür sıkıntı yok lekem wc de geliyo ama sıkıntı yok degerlerim yükselmiş bugünde 148.8 çıktı pazartesinden sonra iki katı oldu hamdolsun leke için ilaca başladık cuma günü son kez gidicem kan verip ultrasona giricem dahada gitmem bekliycem kese görünene kadar hastane görmek istemiyorum artık
Valla ah bu kadınların emekleri...İftardan sonra bi uyku bastırdı. Mutfak dağınık çamaşır asılacak off
Allahım hayırlı evlat etsin sağlık sıhhat versin inşallaheshma bebeğin mi oldu hayırlı olsun canım. Kaç aylık oldu. Ben de ordan ayrılmadan hamile miyim değil miyim diyordum hamileymişim 1 yaşına girdi bebeto.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?