Yok yok hepinizi mezun edicem inşallahTamam canım. Senin gibi eğlenceli birinden ayrılmak hiç istemem
***12. TAKIM 541. ETAP***
anka_misali (57,6/56.9/0.7/%1,22)
florence_N (73,3/73,2/0.1/%0.14)
simeranya7 (97,3)
asya_01 (69
hergaf (110/109.6/0,4/%0.36 ) )
zeynepbbb (60,8/60,4/0,4/%0.65)
cerulean (59,6/ 58,9/0,7/1,17%)
jane eyre_ (58,8/59.1/+300gr/)
gulenyuzumsunsen (82,3/80,8/1.5/%1.8)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5/87.4/1.1/%1.25)
12. Takım Ortalaması:
Yeni uyeler:
Afatmas(82.5/82.5/sabit)
Madamhd 92.5/92.5/sabit)
Ve ankaaaaaaaa mezunnnn oluyorduuuuuuuu sevinçten havalara uçuyorduuuuuuuu
Sagol kuzum çok tşk ederim hoş sefa geldin bebek haftaya görecez artıkın daha çok küçük teyzesi görim haberdar ederim senide hepinizi çook özledim hayırlı cumalar bu arada kuzum
Hayırlı cumalar cnmSagol kuzum çok tşk ederim hoş sefa geldin bebek haftaya görecez artıkın daha çok küçük teyzesi görim haberdar ederim senide hepinizi çook özledim hayırlı cumalar bu arada kuzum
Kaptanım ben bu haftamı çıkayım haftayamı artıya geçmeden gönder beni size yük olmimY
Yok yok hepinizi mezun edicem inşallah
Rahat durmaya çalışıyorum kuzum yinede evin yükü üzerimde mecbur yapmak zorundayım gurbette olmak zor kimsem yokki gelsin yanımda dursun kardeşlerim evli çoluk çocuğu var annem desen gelse babam hayatta gelip aylarca kalmaz rahat edemem uzanamam diye annem gelse babam kalsa benim içim rahat etmez öylede o yüzden idare ediyorum kendimi şükür kuzumHayırlı cumalar cnm
Sen rahat durmazsın cok yorma kendını
Guzel haberlerını beklıyrm kuzum
Hoş geldin canımmmm aramızaDoğrudur işte benim 22 kilo verdiğim zaman o zamandır. Ama geri aldım mı aldım.
Neden çünkü bir çocuk daha doğurdum ve yeniden zayıflamam lazım...
Hoş geldim o zaman
Innuk ben senı tanıyrm sankıDoğrudur işte benim 22 kilo verdiğim zaman o zamandır. Ama geri aldım mı aldım.
Neden çünkü bir çocuk daha doğurdum ve yeniden zayıflamam lazım...
Hoş geldim o zaman
Idare edecegın kadar yapıyorsan tmm cnmRahat durmaya çalışıyorum kuzum yinede evin yükü üzerimde mecbur yapmak zorundayım gurbette olmak zor kimsem yokki gelsin yanımda dursun kardeşlerim evli çoluk çocuğu var annem desen gelse babam hayatta gelip aylarca kalmaz rahat edemem uzanamam diye annem gelse babam kalsa benim içim rahat etmez öylede o yüzden idare ediyorum kendimi şükür kuzum
Cnm ben 14 takımdayım
WawwwwwKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Bu da sonrası :)))
Maibeyazdı benim nickim hatırlar mısın bilmem
Innuk ben senı tanıyrm sankı
Kasım annelerınden mı
Hey maşallah, bravo canımKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Kız bu sen misin helal olsun evrim geçirmişsin kız resmen darısı başımıza ben Burdan da emekli olamıycam demir başı benim artık bu kilolar nasıl gidecek off off verdim verdim hop şimdi al hepsini geriKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?