Kaptan megzun oluyor sırada bana geliyorIdare edecegın kadar yapıyorsan tmm cnm
Bu arada senın sayene bende takılıyrm burda
Kaptınınızı da tebrık ederım
Harıka zayıflamıs mezun oluyor
@anka_misali cnm
Kızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Bu da sonrası :)))
Resmen cıtır olmussun genclesmıssınKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
İlk aylar degil canim. Haziranda başladim. 11kg verdim. Evet yavaş ama beni biktirmiyor bu diyet,birakip tekrar almaktansa azar azar gitsin bana yeterhergaf kuzum bu ilk aylarda verdin verdin veremezsen ilerde dahada zorlar seni daha sabit kalacagından zamanlar gelecek sen şimdiden gıdım gıdım ilerliyorsun valla bi yerde hata yapıyosun ama nerde bilmiyorum ben her ay en az 4kilo veriyodum bizim kilomuz fazla ve avantajımız var bence biraz daha sık kendini olacak kuzum
Tebrik ederim @anka_misali kaptanim.Ve ankaaaaaaaa mezunnnn oluyorduuuuuuuu sevinçten havalara uçuyorduuuuuuuu
Wawwwww
Hey maşallah, bravo canım
Kız bu sen misin helal olsun evrim geçirmişsin kız resmen darısı başımıza ben Burdan da emekli olamıycam demir başı benim artık bu kilolar nasıl gidecek off off verdim verdim hop şimdi al hepsini geri
Hey Maşallah.. Tebrikler canım. İnşallah ömür boyu korursun kilonu
Resmen cıtır olmussun genclesmıssın
Ya kılo vermek ne guzel
Tebrık ederım
Limonlu su
Kahvaltı 8:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz
Ara: 11:30
Yarım muz
Yarım baklava (bi ısırık)
İkindi : 15:00
3 bardak çay
Yarım dilim peynirli börek
Yarım dilim kek
3 tane mercimekli köfte
(Kekinde böreğinde dilimi çok küçüktü)
Ara: 16.30
Türk kahvesi
Akşam: 18:00
1 porsiyon kuşbaşı kebap(2 şiş)
Maden suyu
Valla bugün ilginç bi gün oldu kızlar
Bi arkadaşa çaya gittim.
Aslında miktar olarak çok yemedim ama kek börek baklava yiyince psikolojik olarak sanki dünyayı yemiş gibi hissediyorum .
Şimdi küçüğü uyutup spor yapacağım .
Akşam menüsünü de ekmeksiz yerim .
Bende durumlar böyle .
(Listeme bi yorum yapın sanki çok yemiş gibi hissediyorum .eğer öyleyse akşam yemeyeceğim)
Z zeynepbbb
harikasın canım tebrik ederim darısı bize.
Yeni gelen arkadaşların adını unuttum ama hoşgelmişler
Bomba gibi motive olup listeleri fethedelim kızlar. Hepinizi seviyorum
Gözün aydin, hayırlı olsun canim.Allah tamamina erdirsin insKızlar hastaneden dönüyorum acilde sabah 7.30da kan verdim 254.4 çıktı doktora gösterdim gayet iyi yükselme var dedi haftaya cumaya keseyi görelim dedi cumaya gidicem artık kan vermiycem şükür destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin canlar
Mersi şekerim inş diyorum kendi adımaÇook teşekkürler kızlar.Takım ruhu gerçekten çok güzel ve etkili. İyi ki varsınız. Ayrıca hepinizin bu kilolardan kurtulacağına da eminim
Allah razı olsun kuzum çok tşk ederimGözün aydin, hayırlı olsun canim.Allah tamamina erdirsin ins
Mersi şekerim inş diyorum kendi adıma
Aman Allahım anasıyla kızı gibiKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Canım mükemmel olmuşsun sanki 10 yaş gençleşmişsin bidaha hiç kilo almaKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Aynen kuzum inş oda olur emzirirken yarısını veririm zatin yarısıda diyetle gider inş çık fazla almamaya çalışıcamBebiş hayırlısıyla bi gelsin degerisi kolay yaa verirsin yavaş yavaş
Masallah ne guzel bir değişim. Darısı bize inşallahKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Çok teşekkürlerCanım mükemmel olmuşsun sanki 10 yaş gençleşmişsin bidaha hiç kilo alma
Masallah ne guzel bir değişim. Darısı bize inşallah
Güzel menü böregi menüden çıkar artık bacım senin börek bizim aşureye döndü kaç gündür ye ye bitmedi gittiMenümü yazıyorum
Limonlu su
Kahvaltı 07.45
2 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Bir dilim börek
ara 1 küçük muz
Öğle 12.30
Bi kase çorba
4yk pırasa
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Akşam 19.00
Bir kase çorba
4yk pırasa
1parça but
Yağsız salata
Not: diyetisyenin verdiği menü (börek hariç)ana öğünlerde 2şer dilim ekmek var ama sabah börek yediğim için ve pırasa da biraz pirinç olduğu için hepsini yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?