Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet canım, anne sütü alıyorsa bebeğin arkadaş çok haklı. Senin kalori kısıtlaması yapmaman gerekiyor. Abur cubur, tatlı ve hamur işlerini kısman yeterli. Ayda 1.5-2 kilodan fazla vermemelisin ve bu cuma yarışmalarının amacına ters maalesef.

Günaydın kızlar. Hafta içi alarmı erteleye erteleye kalkamazken bugün biyolojik saatim beni 7de yataktan kaldırdı. Kahvaltılıkları çıkarıp çayı demledim, yürüyüş yapıyorum. Acıkan beni bulmasın diye.. Kaptanım 73.3ü tekrar gördüm. Bence ben yumurtlarken de kilo alıyorum. Karnım şişti zaten. Bu arada kol saatim bol geliyor, sallayinca kolumu dönüyor

Burda güneşin doğmasına daha 40 dakika var ve ben spora gitcem
bu da mı gol değil be gapteen Anka

bana daha gün aymadı ama ayanlara sensiniz günaydın

Dün güzelmiş menün canım. Karbonu baya kısıtlamışsın önceki menülere bakarak. Senin bence yek sorunun karbonhidrat. Miktar olarak çok yemiyorsun

27 Ekim Cuma Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen 2 litre su
50 bridge=10 puan
side leg lift
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
500 ip atlama=100 puan
Toplam=130 puan

2.madamhd.
2 litre su
700 ml soda limon kürü

40 dk yürüyüş=40 puan

3. Jane eyre _:30dk yürüyüş: 30pua
50 mekik:10 puan
Toplam :40 puan
2lt su

4. Cerulean
130 dakika yürüyüş = 130 puan
Su 1,5 litre

Günaydın canlarım.
Dun KV ler vardı 12 ye doğru gittiler. Bu gün de başka misafirim var. Gece bebek hiç uyumadı. Başım çatlıyor. Bu gün de yokum maalesef takım size emanet. 7. olmuşuz bu arada dün

Sahalara hoşgeldin tekrar canım

Afiyet olsun canım. Çok fazla gözükmedi bana menün.

Günaydın canlarım.
Dun KV ler vardı 12 ye doğru gittiler. Bu gün de başka misafirim var. Gece bebek hiç uyumadı. Başım çatlıyor. Bu gün de yokum maalesef takım size emanet. 7. olmuşuz bu arada dün
Allah sabrını artırsın canım. Çok mu kötüydü ki ortalamamız.. imzan nereye gitmiş bu ara. Güzeldi imzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…