- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Evet canım, anne sütü alıyorsa bebeğin arkadaş çok haklı. Senin kalori kısıtlaması yapmaman gerekiyor. Abur cubur, tatlı ve hamur işlerini kısman yeterli. Ayda 1.5-2 kilodan fazla vermemelisin ve bu cuma yarışmalarının amacına ters maalesef.Hoşgeldin canım
Öncelikle 1. Sayfadaki kuralları okumalı,
Akşamları gün içinde ne yediğini içtiğini yaptığın sporu yazmalısın .
15 gün bildirimlerine durumuna göre grubun kaptanı seni takıma alıyor
Sohbet muhabbet beraber kilo vermeye çalışıyoruz işte .
Ama Tabi yine senin kararında
nacizane tavsiyem
Bi iki ay daha beklemen.
Hamur işi kızartma tatlı yemeden normal beslenmene devam edersen emzirmeyle kilolarını verirsin zaten.şimdi kilo verecem diye streslenirsen veya yanlış bişiler yaparsan sütün veya sütünün kalitesinin durumu değişebilir .
O aylarda hepimizde fazla kilo kaygısı başlıyor ama bi iki gün gidişat değişip de süt azalınca aman bebeğim doysunda 6 aylık olunca veririm diyip pişman oluyoruz
Yine de senin kararın tabii.
Dün güzelmiş menün canım. Karbonu baya kısıtlamışsın önceki menülere bakarak. Senin bence yek sorunun karbonhidrat. Miktar olarak çok yemiyorsunMenüm
Sabah 08:00 2 yumurta bir domatese menemen,bir dilim tam buğday ekmeği
Öğle 12:00 ton balıklı salata,bir avuç fındık
Ara 15:00 Bir adet küçük mu
Akşam 19:00 :Üç adet sulu köfte ,2yk makarna ,2 yk yoğurtlu biber
Sahalara hoşgeldin tekrar canımMenümü yazayım
Sabah: 1 dilim esmer ekmek. 1 dilim süzme peynir. Çeri domates 1 yumurta beyazı 1 tk fıstık ezmesi. Şekersiz çay
Ara: 1 elma 5 badem
Öğlen: 2 buharda tavuk baget salata
Ara: sade filtre kahve
Akşam: 6 kaşık nohut yemeği salata
Madensuyu. Elma sirkeli ballı su
1 tk. Çörekotu yyağı
Ekip arkadaşların çok incelermiş canım
Afiyet olsun canım. Çok fazla gözükmedi bana menün.Limonlu su
Kahvaltı 8:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz
Ara: 11:30
Yarım muz
Yarım baklava (bi ısırık)
İkindi : 15:00
3 bardak çay
Yarım dilim peynirli börek
Yarım dilim kek
3 tane mercimekli köfte
(Kekinde böreğinde dilimi çok küçüktü)
Ara: 16.30
Türk kahvesi
Akşam: 18:00
1 porsiyon kuşbaşı kebap(2 şiş)
Maden suyu
Valla bugün ilginç bi gün oldu kızlar
Bi arkadaşa çaya gittim.
Aslında miktar olarak çok yemedim ama kek börek baklava yiyince psikolojik olarak sanki dünyayı yemiş gibi hissediyorum .
Şimdi küçüğü uyutup spor yapacağım .
Akşam menüsünü de ekmeksiz yerim .
Bende durumlar böyle .
(Listeme bi yorum yapın sanki çok yemiş gibi hissediyorum .eğer öyleyse akşam yemeyeceğim)
@zeynepbbb
harikasın canım tebrik ederim darısı bize.
Yeni gelen arkadaşların adını unuttum ama hoşgelmişler
Bomba gibi motive olup listeleri fethedelim kızlar. Hepinizi seviyorum
Çok güzel kilo vermişsin canım. Fiziksel güzellik bir yana organlar dizlerde çok rahat etmiştir. Kilo başa bela vallahi. Mezuniyetin tekrar hayırlı olsun canımKızlar mezun olurken gider ayak size before after fotoğrafı paylaşayım Eki Görüntüle 2060555 Eki Görüntüle 2060556 Bunlar öncesii
Eki Görüntüle 2060557
Bu da sonrası :)))
Allah sabrını artırsın canım. Çok mu kötüydü ki ortalamamız.. imzan nereye gitmiş bu ara. Güzeldi imzanGünaydın canlarım.
Dun KV ler vardı 12 ye doğru gittiler. Bu gün de başka misafirim var. Gece bebek hiç uyumadı. Başım çatlıyor. Bu gün de yokum maalesef takım size emanet. 7. olmuşuz bu arada dün
teşekkür ederim yorumun için canımAfiyet olsun canım. Çok fazla gözükmedi bana menün.
Senin bu çabalarını gördükçe ben de gaza geliyorum canım. Diyet psikolojim üzerinde çok olumlu etkilerin varteşekkür ederim yorumun için canım
Ayyy utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?