Bence oğlunKızçeler içinizden ne geçiyo kızımmı olacak oğlummu sizce
Konu yok konuşacak konu açayım dedim
Menün bence güzel canım ne aaaççç ne tok.Misafirlerim yeni gitti kızlar, menü vereyim hemen
Aç karna maydanoz limon kürü
10:00
2 haşlanmış yumurta
1 büyük kase domates, salatalık, taze soğan salatası
2 YK lor
1 kibrit kutusu ekmek
13:00
1 yk ıspanak
15:00
1 avuç çekirdeksiz üzüm
5 kavrulmuş yer fıstığı
18:30
2 YK soğanlı ciğer kavurma
Yarım dilim ekmek
2 yudum kola
Ara
Yarım dilim kek.
Amin kuzum kızım kız kardeş çok istiyo bende kız istiyom kızımın büyüdü günde bi bacısı olsun çok istiyorumBence oğlun
Hayırlı evlat olsun inşallah
Hakkınızda ne hayırlı ise rabbim onu nasip etsin canım .Amin kuzum kızım kız kardeş çok istiyo bende kız istiyom kızımın büyüdü günde bi bacısı olsun çok istiyorum
Benim dedigimi yap yaptıgımı yapmaBen bu hafta aynı spor ve diyetle
yeşil çay soda limon kürünü yapacağım bakalım ne olacak çok merak ediyorum instagramda yorumlar çok hoş.
Bi de gülümse çok övdü valla
Başlamazsam hatrı kalırdı
Kız gülümseee kilo verirm değilmi ters tepki yapmasın
Aminnnnnnnnnnnn kuzum inşHakkınızda ne hayırlı ise rabbim onu nasip etsin canım .
Doğduğu günleri de görürüz burda inşallah
Bende 800 milim suya yaptım sodayı da koyunca Bir litre oldu .yalnız tadı iğrençti...Benim dedigimi yap yaptıgımı yapma
Yap kuzum yap garanti kilo vermen ben sallama çayla yaptım sende açık yeşil çay varsa onla yap ben 1.5litre suyla yapıyodum 3sallama yeşil çay 1soda yarım limonla yapıyodum
Bi de ben bundan sonra tatlı kaşığıyla yemeye karar verdim
İnsan taşırken yoruluyor ve yemek istemiyor
Valla şaka yapmıyorum kızlar
Faydalı şeylerin tadı zatin berbat oluyo kuzum alışırsın ben nefessiz içiyordum 5paket sallama çat bitirdim ben 5paket 6lı soda bitirdimBende 800 milim suya yaptım sodayı da koyunca Bir litre oldu .yalnız tadı iğrençti...
Sodayu seviyorum ama yoğurtla filan katınca hiç yutamıyorum ama bu hafta deneyeceğim
Yok bitmesin diye değiiiiil
Alemsin ya bitmesin diye yemeye mi kıyamıyon bacıkoklaya koklaya
Alışırım ya ben 10senedir soğan suyu içmiş kadınımFaydalı şeylerin tadı zatin berbat oluyo kuzum alışırsın ben nefessiz içiyordum 5paket sallama çat bitirdim ben 5paket 6lı soda bitirdim
Ben de yapacağım bunu maydanoz kürünü denemeye kalktımBen bu hafta aynı spor ve diyetle
yeşil çay soda limon kürünü yapacağım bakalım ne olacak çok merak ediyorum instagramda yorumlar çok hoş.
Bi de gülümse çok övdü valla
Başlamazsam hatrı kalırdı
Kız gülümseee kilo verirm değilmi ters tepki yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?