- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Öyle mi dersin canım,azaltmaya çalışıyorum umarım işe yararDün güzelmiş menün canım. Karbonu baya kısıtlamışsın önceki menülere bakarak. Senin bence yek sorunun karbonhidrat. Miktar olarak çok yemiyorsun
Kuzum akşamı bayağı erken kapatmışsın,sebzen var yumurta Tok tutucu zaten, spor da var iyi gidiyorsun vallaİyi akşamlar kızlar,
Ben de menü paylaşayım
Sabah 10:00
- 1 tam haş yumurta, 2 yumurta beyazı
Öğle 13:00
- 150 gr kadar ızgara hindi
- 1 kase haş Brüksel lahanası/karnabahar
Akşam 15:30
- 2 dilim ananas
Spor 30 dakika yürüyüş
Su 1 litre
Nohut zaten karatayda kilo verme evresinde yenmemesi gereken bir şey sen bir de lahmacunla yemişsin. Haşlanmış havuç da yasak.Selam hanimlar
Bugün yedikkerim
Sabah 10.00
İki bardak su
Ceviz
İki yumurtali maydanozlu omlet
Domates,salatalik,biber
Haşlanmis karnabahar,havuç
Bir bardak kefir
Ara,sejersiz cay,kahve
Aksam 17.30
Bir lahmacun
Salata
Üç kaşik nohut
Bir çatal sütlü tatlı
Ara kahve
Su 1,5 litre
Telefonun saati otomatik geri alması sebebiyle kendi ya da eşi işe geç kalanlar el kaldırsın...Nohut zaten karatayda kilo verme evresinde yenmemesi gereken bir şey sen bir de lahmacunla yemişsin. Haşlanmış havuç da yasak.
Ben geçenlerde kapatmıştım, nasıl değiştirmiş anlamadım...Günaydın kızlaaaar
Anka Allah gücünü arttırsın canım zor valla
florence_N
benim telefon almamış canım bi sorun yaşamadık
Cumhuriyet bayramı diye hediye gelmiş bana. Sana gelmedi.mikahvaltı yaptık ve Leslie yapmaya gidiyorum .
Yine internetim günündeki önce bitti
Akşam 9 da görüşürüz kızlar
Hayırlı sabahlar kaptanimNohut zaten karatayda kilo verme evresinde yenmemesi gereken bir şey sen bir de lahmacunla yemişsin. Haşlanmış havuç da yasak.
Sabah tartının ne gösterdiğinin önemi yok ki canım. Ben şu an 1 kalıp kek yesem başka bişey yemesem yarın sabah eksi çıkarım. Ama o kek yağa dönüşünce 1 hafta sonra artı çıkarım. Hemen yansımıyor tartıya kilo.Hayırlı sabahlar kaptanim
Evet bazen elimizde olmayan sebeplerden olabiliyor boyle seyler. Dişarida oldugum zorunluluktan yedigim bir menuydu. Nohutu az yedim,lahmacunuda bol salatali yedim. Saatte erkendi, çok artıya sebep olmaz inşallah
Sabah tarti 200gr eksik gosterdi
Eşimin tel geri almış ama benim almamış Allahtan bugün iş yok işi bırak okula geç kalacaklardı çocuklar hafta içi olaydı eyvah eyvahTelefonun saati otomatik geri alması sebebiyle kendi ya da eşi işe geç kalanlar el kaldırsın...
Ben geçen haftalarda hamburger yemiştim hatta o gün başka hiç birşey yememiştim ertesi sabah +900 o günü hiç unutmuyorum kendime ceza vermiştim ve çok pişman olmuştum neden nefsime hakim olamadım diye ama ben sporla telafi ettim +900 cuma günü bana - 1kilo 100gr vererek hatamı telafi etmiştim dışardaysanız tavuklu salata ye düşük calorili şeyler tüket sen gereken kilonu ver lahmacun yedigin günlerde gelir kuzum inş zamanı şimdi degil 1tane yerine bi parça koparsaydın o bile nefsine hakim olmana yeterdi neyse Allahtan +ya çıkmamısın buda bişeySabah tartının ne gösterdiğinin önemi yok ki canım. Ben şu an 1 kalıp kek yesem başka bişey yemesem yarın sabah eksi çıkarım. Ama o kek yağa dönüşünce 1 hafta sonra artı çıkarım. Hemen yansımıyor tartıya kilo.
Hele dert ettiğiniz şeye bizim WiFi sağolsun bağlanın anacım sizden kıymetlimi sankimCumhuriyet bayramı diye hediye gelmiş bana. Sana gelmedi.mi
Kızçeler içinizden ne geçiyo kızımmı olacak oğlummu sizce
Konu yok konuşacak konu açayım dedim
Hele dert ettiğiniz şeye bizim WiFi sağolsun bağlanın anacım sizden kıymetlimi sankim
Benim anlatmak istediğim başka şeydi zaten.Ben geçen haftalarda hamburger yemiştim hatta o gün başka hiç birşey yememiştim ertesi sabah +900 o günü hiç unutmuyorum kendime ceza vermiştim ve çok pişman olmuştum neden nefsime hakim olamadım diye ama ben sporla telafi ettim +900 cuma günü bana - 1kilo 100gr vererek hatamı telafi etmiştim dışardaysanız tavuklu salata ye düşük calorili şeyler tüket sen gereken kilonu ver lahmacun yedigin günlerde gelir kuzum inş zamanı şimdi degil 1tane yerine bi parça koparsaydın o bile nefsine hakim olmana yeterdi neyse Allahtan +ya çıkmamısın buda bişey
Aşk olsun kaptanım ne havasıSen bize hava mı atıyon
Benim de var wifim benimki seninkini döver
Ama hediye de gelmiş yani geri mi göndereyim otomatik yüklenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?