Kapıya takılmıyor muBarfix taktırcam. Evde duruyo ama nasıl taktırcam. Duvara sıkıştırmalılardan ama bikere düşürdü beni korkuyorum. Kanca taktırıpmı yaptırsam napsam yaa
Yok canım koridor barfikside. Zamanla esniyo düşürdü beni. Netten baktımda boru kelepçeleri oluyormuş 3 -5 tlye onlardan alıp yapabilirim bakalım bugün tekzene uğrayayımda bulursam alayım barikKapıya takılmıyor mu
Uğraşiyorum kaptan. Ama uzun yillarin verdiği alişkanliklardan birden vazgeçilmiyor. Yine de o ortamda birçok kilo yapan şeye hayır dedim. İnşallah daha da iradeli olur başaririm. Desteğin için teşekkür ederim.Sabah tartının ne gösterdiğinin önemi yok ki canım. Ben şu an 1 kalıp kek yesem başka bişey yemesem yarın sabah eksi çıkarım. Ama o kek yağa dönüşünce 1 hafta sonra artı çıkarım. Hemen yansımıyor tartıya kilo.
Sağol canim,ilgin alakan ve desteğin için. Aliskanliklardan kurtulmak zor olutor. Ama daha da gayret edeceğim insallah.Ben geçen haftalarda hamburger yemiştim hatta o gün başka hiç birşey yememiştim ertesi sabah +900 o günü hiç unutmuyorum kendime ceza vermiştim ve çok pişman olmuştum neden nefsime hakim olamadım diye ama ben sporla telafi ettim +900 cuma günü bana - 1kilo 100gr vererek hatamı telafi etmiştim dışardaysanız tavuklu salata ye düşük calorili şeyler tüket sen gereken kilonu ver lahmacun yedigin günlerde gelir kuzum inş zamanı şimdi degil 1tane yerine bi parça koparsaydın o bile nefsine hakim olmana yeterdi neyse Allahtan +ya çıkmamısın buda bişey
Yavrum elma sirkeli su iç bakalım insülini düşürür dengeler iştahını kapatır inşalah. Ya katbonhidrat yedikçe yedirir iştahı iyice açar. Kardiyoda yapıyomusun tatlımSağol canim,ilgin alakan ve desteğin için. Aliskanliklardan kurtulmak zor olutor. Ama daha da gayret edeceğim insallah.
Sen niye yazdın ki anneler mi yazsın dedi öğretmenAy lise yillarima döndüm. Ortanca oğlanın sunumu var yarın. Öğretmenimiz haftada 1 araştırma falan yaptırıp sunum yaptırıyor. İyilik ile ilgili yarım sayfadan az fazla kompozisyon yazdım. 7 yaşa uygun yazmak epey zamanımı aldı. Şimdi ufaklığı uyutuyorum. Sonra da büyük oğlanı 2 dersten yazılıya çalıştıracağım. Yoğunum epey..
Spor yapmiyorum ama günlük kosturmacam çok. Yorgun oluyorum eve gelince. Sirkeli su içiyordum, dogal sirkem bitti.şu siralar zencefil,bal,limon karişimi içiyorum. Kendim sirke kurdum 15 gune kadar olmuş olacak,icerim bundan sonra. Market sirkelerini sevmiyorumYavrum elma sirkeli su iç bakalım insülini düşürür dengeler iştahını kapatır inşalah. Ya katbonhidrat yedikçe yedirir iştahı iyice açar. Kardiyoda yapıyomusun tatlım
SevgiliAy lise yillarima döndüm. Ortanca oğlanın sunumu var yarın. Öğretmenimiz haftada 1 araştırma falan yaptırıp sunum yaptırıyor. İyilik ile ilgili yarım sayfadan az fazla kompozisyon yazdım. 7 yaşa uygun yazmak epey zamanımı aldı. Şimdi ufaklığı uyutuyorum. Sonra da büyük oğlanı 2 dersten yazılıya çalıştıracağım. Yoğunum epey..
Canım sen kaçıncı sınıf okutuyorsun.Sevgiliflorence_N karışmak gibi olmasin da odevi çocuğunuz yaparsa daha iyi olur. Siz sadece yol gösterici olun,balığı o tutsun,tutup vermeyin eline
Sen niye yazdın gıııAy lise yillarima döndüm. Ortanca oğlanın sunumu var yarın. Öğretmenimiz haftada 1 araştırma falan yaptırıp sunum yaptırıyor. İyilik ile ilgili yarım sayfadan az fazla kompozisyon yazdım. 7 yaşa uygun yazmak epey zamanımı aldı. Şimdi ufaklığı uyutuyorum. Sonra da büyük oğlanı 2 dersten yazılıya çalıştıracağım. Yoğunum epey..
2. Sınıf canım.Kompozisyon odevi 7 yaş çocuğu için ağir bir odev gibi geldi. Ödev öğrencinin sorumluluk bilinci gelişsin diye yapabilecegi kadar ve zorlukta verilnelidir diye düşünüyorum.Canım sen kaçıncı sınıf okutuyorsun.
Yoo, bulup getirin demiş. İnternette çok uzun.Sen niye yazdın ki anneler mi yazsın dedi öğretmen
Kompozisyon değil canım. Yazı bulup hazırlanıp sınıfa anlatacak. İnternetteki yazıları beğenmedim, yaşına uygun da değillerdi. Ben yazdım.2. Sınıf canım.Kompozisyon odevi 7 yaş çocuğu için ağir bir odev gibi geldi. Ödev öğrencinin sorumluluk bilinci gelişsin diye yapabilecegi kadar ve zorlukta verilnelidir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?