Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menümü yazayım
Sabah: 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. 1 kekikli omler. 1 dilim süzme peynir. 5 yeşil zeytin
Ara:1 elma 5 badem sade filtre kahve
Öğlen:3 kaşık ev yoğurdu 2 kaşık chia tohumu eklenmiş. 6 kaşıj karnıbahar yemeği
Ara:yok
Akşam: 6 kaşık karnıbahar yemeği. Salata
Yine dumbbelle bacak kol yaparım 1 saatten fazla.
Birde dün salep aldık ondan 1 bardak süte ekleyip içerim çok özledim.

Barfix taktırcam. Evde duruyo ama nasıl taktırcam. Duvara sıkıştırmalılardan ama bikere düşürdü beni korkuyorum. Kanca taktırıpmı yaptırsam napsam yaa

Uğraşiyorum kaptan. Ama uzun yillarin verdiği alişkanliklardan birden vazgeçilmiyor. Yine de o ortamda birçok kilo yapan şeye hayır dedim. İnşallah daha da iradeli olur başaririm. Desteğin için teşekkür ederim.

Sağol canim,ilgin alakan ve desteğin için. Aliskanliklardan kurtulmak zor olutor. Ama daha da gayret edeceğim insallah.

Sağol canim,ilgin alakan ve desteğin için. Aliskanliklardan kurtulmak zor olutor. Ama daha da gayret edeceğim insallah.
Yavrum elma sirkeli su iç bakalım insülini düşürür dengeler iştahını kapatır inşalah. Ya katbonhidrat yedikçe yedirir iştahı iyice açar. Kardiyoda yapıyomusun tatlım

Ay lise yillarima döndüm. Ortanca oğlanın sunumu var yarın. Öğretmenimiz haftada 1 araştırma falan yaptırıp sunum yaptırıyor. İyilik ile ilgili yarım sayfadan az fazla kompozisyon yazdım. 7 yaşa uygun yazmak epey zamanımı aldı. Şimdi ufaklığı uyutuyorum. Sonra da büyük oğlanı 2 dersten yazılıya çalıştıracağım. Yoğunum epey..

Sen niye yazdın ki anneler mi yazsın dedi öğretmen

Yavrum elma sirkeli su iç bakalım insülini düşürür dengeler iştahını kapatır inşalah. Ya katbonhidrat yedikçe yedirir iştahı iyice açar. Kardiyoda yapıyomusun tatlım
Spor yapmiyorum ama günlük kosturmacam çok. Yorgun oluyorum eve gelince. Sirkeli su içiyordum, dogal sirkem bitti.şu siralar zencefil,bal,limon karişimi içiyorum. Kendim sirke kurdum 15 gune kadar olmuş olacak,icerim bundan sonra. Market sirkelerini sevmiyorum

Sevgili florence_N karışmak gibi olmasin da odevi çocuğunuz yaparsa daha iyi olur. Siz sadece yol gösterici olun,balığı o tutsun,tutup vermeyin eline

Sen niye yazdın gııı
Allah iyiliğini versin benim çocuklar derslerini yapar ben sadece kontrol ederim hiç karışmam düz yazıya geçtiler kızım şuan benden güzel yazıyo okulda ögretmen görmese ben yazıyom zannediyomuş toplantıda söyledi
Şimdide bırak çocuk sorumluluk alsın sana güvenmesin kuzum iyi yapmaz kötü yapar ikinciye daha güzel olur ama kendine güveni gelsin sen yapma sadece başında dur

2. Sınıf canım.Kompozisyon odevi 7 yaş çocuğu için ağir bir odev gibi geldi. Ödev öğrencinin sorumluluk bilinci gelişsin diye yapabilecegi kadar ve zorlukta verilnelidir diye düşünüyorum.
Kompozisyon değil canım. Yazı bulup hazırlanıp sınıfa anlatacak. İnternetteki yazıları beğenmedim, yaşına uygun da değillerdi. Ben yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…