Canım yemeğin hemen ardından su içince olabiliyor böyle. Ondan mı oldu acaba?Kuşanıldı ama kendimi midemi çok şiş hissediyorum yaaa neden böyle oldu kızlar
Kıııız nerde az yemiş. Yerinde yemiş. Bize kilo aldırıcan senBir ofsayt menü daha ya çok az yiyorsunuz siz fazla kalmaz bu kiloları geri alırsınız benden demesi
Valla hemen de içmedimCanım yemeğin hemen ardından su içince olabiliyor böyle. Ondan mı oldu acaba?
Canım menemen çekti ekmegi bana bana yiycen ohhhhh missSabah evde kahvaltı yaptım
Öğlen de bi komşum çağırdı canım o yüzden öyle oldu.
Yok acıkmadım hiç hatta çok yedim diye pişmanım ya doyma hissim artık aktifleşiyor ya da gerçekten çok yedim
Asıl böyle az yiyip te korumaya geçince az biraz kaçırdın mı artıları görünce benim kulaklarımı çınlatırsınız bende az yiyordum kaptanım sürekli uyarıyodu bundan fazla yersem kilo kırım diyodum araştırdım gerçekten öyleymiş ne kadar düzenli yersen o kadar kilo verirsin yarın yediklerinin calorisi bugünden fazla olunca artı kaçınılmaz oluyoKıııız nerde az yemiş. Yerinde yemiş. Bize kilo aldırıcan sen
Canım şimdi de yemeği fazla yiyince kilo yapıyor. Çok zayıf olmak isteyenler günde 3 öğün doya doya yiyemez.Asıl böyle az yiyip te korumaya geçince az biraz kaçırdın mı artıları görünce benim kulaklarımı çınlatırsınız bende az yiyordum kaptanım sürekli uyarıyodu bundan fazla yersem kilo kırım diyodum araştırdım gerçekten öyleymiş ne kadar düzenli yersen o kadar kilo verirsin yarın yediklerinin calorisi bugünden fazla olunca artı kaçınılmaz oluyo
Düzenli ve dengeli yenirse kilo yapmaz düzensiz yerde dün az bugün çok şeklinde olursa tabiki kilo almak kaçınılmaz olur kuzumCanım şimdi de yemeği fazla yiyince kilo yapıyor. Çok zayıf olmak isteyenler günde 3 öğün doya doya yiyemez.
Eyvah Bebek menemen istediCanım menemen çekti ekmegi bana bana yiycen ohhhhh miss
Yok kız benim öyle bi derdim hiç bir zaman olmadı ne canım bişey çeker ne bulantı ne tiksinme hiç bişey olmuyo benmi anormalim acaba diyede düşünmüyo degilimEyvah Bebek menemen istedi
Sen menüleri okuma kız en iyisi
Maşallah de maşallah ..Yok kız benim öyle bi derdim hiç bir zaman olmadı ne canım bişey çeker ne bulantı ne tiksinme hiç bişey olmuyo benmi anormalim acaba diyede düşünmüyo degilim
Kalan saglar bizimdirAynen valla yine bizim takım duman altı
Kalan saglar bizimdirAynen valla yine bizim takım duman altı
Bacı sen kaç yaşındasın?Aynen valla yine bizim takım duman altı
Hakkaten mi kızBeeennn
25 yaşındayım
Valla billa yemin ederim kiHakkaten mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?