- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
aynn kilo problemim var canım@Ytmz canım öyle okuyup kaçma sen de katıl aramıza. Var mı kilo problemin. Bizimde yol arkadaşlarına ihtiyacımız var
Gel katıl bize hep beraber verelim canım.aynn kilo problemim var canım
Anladım canım hiç birşeye canını sıkmaİyi akşamlar canlarım. Benim moralim bozuk. Yorgunum da o yüzden çok giremedim. Yarın toparlar gelirim inşallah.
15 günlük deneme süresi var canım. 15 gün sonunda eğer sen bizi biz seni beğenirsek diğer takımlarla yarıştığımız listeye giriyorsun... Ama genel listeye girmeden de devam edebilirsin. Bi deneyelim kilodan başka bişey kaybetmezsinİnşallah verebilirim isterim katılmak sanırım takımın kuralları var işte bebeğim olduğundan kurallara uyamazsam diye çeknyrum cnm
Öncelikle hoşgeldin canım , sen biraz buralarda olmaya çalış takıma girmek için 15 günün var zaten kendini denersin o sırada benceİnşallah verebilirim isterim katılmak sanırım takımın kuralları var işte bebeğim olduğundan kurallara uyamazsam diye çeknyrum cnm
Ooooo kocaman delikanlı olmuş o artık. Zaten 2 yaşına kadar emzirirsin sanırım. Ben se emziriyorum yeni yaşına girdi benimkiEmziriyorum oğlum 20 aylık
hoşbulduk cnm anladım bakalım inşallahÖncelikle hoşgeldin canım , sen biraz buralarda olmaya çalış takıma girmek için 15 günün var zaten kendini denersin o sırada bence
Kendi yaşını 25çekti benimkini 34 uzattıama dur tahmin ediyim 34
Kaptanım canınızı sıkan her neyse boşverin can sıkanların canı sıkılsınİyi akşamlar canlarım. Benim moralim bozuk. Yorgunum da o yüzden çok giremedim. Yarın toparlar gelirim inşallah.
Hoş geldin şekerimmm ben emekli oluyorum yerime yenileri lazım gülümse +3kişi gelmesi lazım yerime benim kilo toplam 3kişilikOlur deneyelim bn hiç listeye girmeyeyim çünkü bazen hiç giremiyorum kk ya yorgun oluyorum bebek olunca çok yaramazlar yaaaa bu çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?