Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@Ytmz canım öyle okuyup kaçma sen de katıl aramıza. Var mı kilo problemin. Bizimde yol arkadaşlarına ihtiyacımız var

İnşallah verebilirim isterim katılmak sanırım takımın kuralları var işte bebeğim olduğundan kurallara uyamazsam diye çeknyrum cnm

İnşallah verebilirim isterim katılmak sanırım takımın kuralları var işte bebeğim olduğundan kurallara uyamazsam diye çeknyrum cnm
15 günlük deneme süresi var canım. 15 gün sonunda eğer sen bizi biz seni beğenirsek diğer takımlarla yarıştığımız listeye giriyorsun... Ama genel listeye girmeden de devam edebilirsin. Bi deneyelim kilodan başka bişey kaybetmezsin

O yüzden kilo veremiyorum acıkıyorum emzrdikten sonra ama salı günüydü baladım diyete işte kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum yiyorum ama az az çocuğumu aç bırakmayacak şekildd şükür

Olur deneyelim bn hiç listeye girmeyeyim çünkü bazen hiç giremiyorum kk ya yorgun oluyorum bebek olunca çok yaramazlar yaaaa bu çocuklar

Olur deneyelim bn hiç listeye girmeyeyim çünkü bazen hiç giremiyorum kk ya yorgun oluyorum bebek olunca çok yaramazlar yaaaa bu çocuklar
Hoş geldin şekerimmm ben emekli oluyorum yerime yenileri lazım gülümse +3kişi gelmesi lazım yerime benim kilo toplam 3kişilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…