Öyle canım tabii sağlık çok önemli. Ağrın var mıYok kuzum kapatmıyorum kendimi hamdolsun canım sag önce saglık dün taburcu oldum evde kimse yoktu yanımda biraz uyudum sonra yemek falan eşim geldi oturduk öyle o yüzden girmedim topige bugünde annemle babam geldiler pazar günü memlekete gitmişlerdi ara ara bakıp çıkıyorum yazmasam da gözüm kulağım sizde
Hoşgeldin tatlım... Yok canın hiççç katı değil. Bi alıştın mı bi de kilo vermeye başladın mı çok zevkli hatta. Kendini tanıtır mısın kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç niye kilo aldın.merhabalar
3. takıma çağrıldım oradan buraya yönlendirildim kızlar
biraz kurallarınız katı ama aranıza katılmak isterim
Hoş bulduk teşekkür ederimHoşgeldin tatlım... Yok canın hiççç katı değil. Bi alıştın mı bi de kilo vermeye başladın mı çok zevkli hatta. Kendini tanıtır mısın kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç niye kilo aldın.
Bana da hep çıtırlar geliyor yahuHoş bulduk teşekkür ederim
Boyum :170 cm
Kilom: 66
hedefim 62
aslında çok fazla kilom yok ama bırakırsam kış geldi ki alırım kendimi biliyorum
yaklaşık 3-4 yıl önce karatayla ideal kiloma kavuşmuştum 6 ay öncesine kadar tartıda en çok gördüğüm 64 dü. Yavaş yavaş ben yenilmemesi gerekenleri yemeye başlayınca 68 e kadar dayandı. Bir kaç haftadır da az da olsa dikkat etmeye başladım şuan sabah tartım 66 kilo.
Buraya katılan emek veren arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
Hamdolsun kaptanım iyiyim agrım yok ayakta dolanıyorum yatmıyorumÖyle canım tabii sağlık çok önemli. Ağrın var mı
Ohhh çok şükür canım..Hamdolsun kaptanım iyiyim agrım yok ayakta dolanıyorum yatmıyorum
Bu arada ben de karataycım. Ben de son günlerde nazara gelip biraz cozuttum ama toplayacağım inşallahHoş bulduk teşekkür ederim
hedefim 62
aslında çok fazla kilom yok ama bırakırsam kış geldi ki alırım kendimi biliyorum
yaklaşık 3-4 yıl önce karatayla ideal kiloma kavuşmuştum 6 ay öncesine kadar tartıda en çok gördüğüm 64 dü. Yavaş yavaş ben yenilmemesi gerekenleri yemeye başlayınca 68 e kadar dayandı. Bir kaç haftadır da az da olsa dikkat etmeye başladım şuan sabah tartım 66 kilo.
Allah razı olsunOhhh çok şükür canım..
Yeni üyeler gelecek kızlar. Burda durur musunuz biraz ben bi koşu çarşıya gidip gelicem. Dükkan kapalı diye dönmesinler
gulenyuzumsunsen Gulumse24 innuk Niloyabebe
Hoşgeldin canımHoş bulduk teşekkür ederim
hedefim 62
Ama süper vermişsin maşallahBu arada ben de karataycım. Ben de son günlerde nazara gelip biraz cozuttum ama toplayacağım inşallah
hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
Hoşgeldin canim takimimizageldim kaptanım :)
Hoşgeldin canimmerhabalar
3. takıma çağrıldım oradan buraya yönlendirildim kızlar
biraz kurallarınız katı ama aranıza katılmak isterim
Hoşgeldin canım. Kaç kilosun hedefin kaç kilon kaç niye kilo aldın anlat bakalım.geldim kaptanım :)
Merhabalar 3.takımdan yönlendirdiler aranıza katılabilirmyimYeni üyeler gelecek kızlar. Burda durur musunuz biraz ben bi koşu çarşıya gidip gelicem. Dükkan kapalı diye dönmesinler
gulenyuzumsunsen Gulumse24 innuk Niloyabebe
Tabiki canim hoşgeldin takimimizaMerhabalar 3.takımdan yönlendirdiler aranıza katılabilirmyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?