Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba 3.takımdan yönlendirildim. 7 ay önce doğum yaptım. Gebelik kilolarım gitti ama vücudumun sıkılaşması lazım. Gebelik öncesi kilolarımda cabası. Vermek istediğim 9-10 kilom var. Şuan 67 kiloyum boyum 163. Yemekte problem yaşamıyorum ama bebekten dolayı hergün aynı saatlerde yiyebilmek benim için imkansız. Bunun dışında yapmak isteyip bir türlü başlayamadığım ama sıkılaşmak için zorunluluk olan spor derdi var. İnşallah burada bu kurallarla spor için zoru başarıp düzene koymak hedefim.

Hoşgeldin canim

Tabii ki canım hoşgeldin. Sen de tanıt kendini canım. Kaç kilosun hedefin kaç
Ben şu 64 kiloyum 4,5 aylık evliyim ve hedefim 55 kilo aynı zamanda öğrenciyim biraz dikkat ettim kendi kendime ama kontrol edilmediğinden mi bilmiyorum hiç kilo veremedim günlük spor olarak yüryüş çok yaparım spor şeklinde değilde bir de suya çok dikkat ediyorum şu aralar herkes istediği gibi menü mü uyguluyor nasıl oluyor sistem acaba

Veririz inşallah canım. Sıkı tutarsan yılbaşına bile gider

Evet canım istediğin diyeti yapıyorsun. Akşamlaryı menunu yazıyorsun biz şu eksik şu fazla diye yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Spor da yapıp akşamları ekliyoruz listemize.

Veririz inşallah canım. Sıkı tutarsan yılbaşına bile gider
kendimi ödüllendirmek için bir hafta önce şöyle bir karar aldım. 60 ın altına düşene kadar ne kadar ihtiyacım olursa olsun kendime bir çorap bile almayacağım. Daha başındayım ama bu karar şimdiden beni zorluyor. Bu da aslında bunun kendim için ne kadar uygun bir ödül olduğunun göstergesi

Evet canım istediğin diyeti yapıyorsun. Akşamlaryı menunu yazıyorsun biz şu eksik şu fazla diye yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Spor da yapıp akşamları ekliyoruz listemize.
Hmm anladım canım peki hemen bu akşam mı başlıyorum biraz ani olduda ben bildirim geldi farkındayım takımların ama nasıl katıldığını bilmiyordum bildirim vesilesiyle katıldım

Çok iyi canım. Ben de hiç bişey almadım diyette. Verdim hala almadım gerçi

ben 176yım. kilo 72. ilk doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma döndüm. ama ikinci doğum sonrası nasılsa veririm diye erteleye erteleye çocuk geldi 3 yaşına ben hala veremedim son 5-6 kiloyu . 66 olmak istiyorum. gündüz iyiyim akşam herkes abur cubur vs yerken yememekte sıkıntı yaşıyorum. o yüzden veremedim şimdiye kadar. ama artık onlar cıs yerken ben yoğurt takılcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…