inşallah canım
Altın al altınBen 60 altına indiğim an bir patlama yaşarım ekonomiye can veririm gibi geliyor
Bide şu ismimizin altında ki kısma bizim ki gibiinşallah canım
Ah şu birikim işini ben de yapabilsem keşke yaaa
Sen menülerimi de beğeniyorsun bak bana takıl hayatını yaşaAh şu birikim işini ben de yapabilsem keşke yaaa
Bence sen hiiiç merak etme valla gazlamak gibi olmasın ama kısa sürede güzel kilo verdin maşallah, ben kağnı gibi ilerliyorum resmenyeni gelen kızlar maşallah size
Sizin fazla kilolu haliniz benim hedef kilom
Ne kadar zaman da ne kadar kilo verdiniz yazabilirmsiiniz bize de ilham olsaBence sen hiiiç merak etme valla gazlamak gibi olmasın ama kısa sürede güzel kilo verdin maşallah, ben kağnı gibi ilerliyorum resmen
bunları profilde neremize yazıcaz bilemedim ben:))Bide şu ismimizin altında ki kısma bizim ki gibi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Güncel kilo yazsanız mı acaba kızlar
Sizi daha iyi tanımamızı sağlar .
Çünkü ben senden 20 kilo fazlayım canım kilolu olunca başta biraz çok gidiyorBence sen hiiiç merak etme valla gazlamak gibi olmasın ama kısa sürede güzel kilo verdin maşallah, ben kağnı gibi ilerliyorum resmen
Canım ben eylül ayında başladım 2 ay olacak 3 kilo anca vermişimdir, ben pek iyi bir örnek değilim ama en azından grupla yemek alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım ve spor yaptım bu sebepten vücudum eskisi gibi değil daha sıkı en azından spor candır diyebilirim.Ne kadar zaman da ne kadar kilo verdiniz yazabilirmsiiniz bize de ilham olsa
O da olabilir aslında ama ben o altını bozdurur bozdurur harcarım biliyorum kendimi. Şuan emzirmeye uygun kıyafetim yok büyük ihtiyaç yani kıyafet. O yüzden kıyafette karar kıldım
Ya istediğim tam olarak böyle bir şey daha önce diyet yapmadım aslında görüntü olaraktan herkes normalsin diyor bana ama evlenince taş olma isteğim meydana geldi o yüzden hangi liste bana uygun baya araştırdım netten bulamadım bişey kafama göre o yüzden bende örnek almak istiyorumCanım ben eylül ayında başladım 2 ay olacak 3 kilo anca vermişimdir, ben pek iyi bir örnek değilim ama en azından grupla yemek alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım ve spor yaptım bu sebepten vücudum eskisi gibi değil daha sıkı en azından spor candır diyebilirim.gulenyuzumsunsen ve florence_N in menülerini takip ediyorum burda, örnek almaya çalışıyorum.Bir de kaptan Anka nin dediklerine uymaya çalışıyorum
Canım o zaman gruba katılmak ile iyi yapmışsın.Günlük menüleri yazdığımız için kendimi daha çok frenliyorum mesela.Kaçamak yaptığında kaptan ceza veriyor, belki normalde biri kalk spor yap dese yapmam ama telafi için o cezaları bire bir yerine getiriyorum, yeni bir çok şey de öğrendim, o sebeple geç de olsa -ki inşallah olmaz- hedefe ulaşabileceğimi düşünüyorum.Ya istediğim tam olarak böyle bir şey daha önce diyet yapmadım aslında görüntü olaraktan herkes normalsin diyor bana ama evlenince taş olma isteğim meydana geldi o yüzden hangi liste bana uygun baya araştırdım netten bulamadım bişey kafama göre o yüzden bende örnek almak istiyorum
Oooo süper... Kalp atışları başlayınca başlar bulantı derler.Evet fazlasıylahafiften mide bulantıları başladı ama olsun diyorum bu iyiye işaret inşallah
İnşallah hep beraber ulaşalım tatlım yaCanım o zaman gruba katılmak ile iyi yapmışsın.Günlük menüleri yazdığımız için kendimi daha çok frenliyorum mesela.Kaçamak yaptığında kaptan ceza veriyor, belki normalde biri kalk spor yap dese yapmam ama telafi için o cezaları bire bir yerine getiriyorum, yeni bir çok şey de öğrendim, o sebeple geç de olsa -ki inşallah olmaz- hedefe ulaşabileceğimi düşünüyorum.
Hoşgeldin canim
Hoşbulduk arkadaşlar hep beraber inşallah hedeflerimize ulaşırızKızlar hepiniz hoş geldiniz, beraber güzel kilolar veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?