Teşekkürler canım hep beraber inşallah
Oooo süper... Kalp atışları başlayınca başlar bulantı derler.
sanırım oldu:)
Ben 2 ay önce iphone olmayan bir telefona yükleyebilmiştim amaBu arada KK’nın mobil uygulaması var mı acaba? Varsa oradan takip benim için daha kolay olur
Baktım göremedim de buradan teyit edeyim dedim.Ben 2 ay önce iphone olmayan bir telefona yükleyebilmiştim ama
Az önce kaptanımız bulamadım dedi şu an olduğu olmadığı konusunda net bi bilgimiz Yok canım sen bir bak istersen uygulamalar a
Canım bende kabızlık sıkıntısı vardı bi iki üç hafta kadar form çayları oluyor her akşam düzenli olarak onlardan içtim geçti çok şükür bizde yazacakmıyız menü bugün içinKIzlar diyete ilk başladığımda sürekli acıkıyordum ara öğün ihtiyacı hissediyordum ama şimdi resmen öyle bişi kalmadı..
Dün 8:30 da kahvaltı yaptım
15 -15:30 a kadar hiç acıkmadım
Bugün de aynısı oldu .öğle yemeğini öğlen menüm de olsun diye yedim ve şu an hala açlık hissim Yok .
Gerçekten ilk başladığım günle şu an arada çok yollar var .
Bi de şu kabızlığım olmasa herşey Harika olacak.
Hayatımda ilk defa yaşıyorum çok kötü birşeyimiş.
Kilo vermem de duracak diye korkuyorum
Probiyotik kullanıyor musun?KIzlar diyete ilk başladığımda sürekli acıkıyordum ara öğün ihtiyacı hissediyordum ama şimdi resmen öyle bişi kalmadı..
Dün 8:30 da kahvaltı yaptım
15 -15:30 a kadar hiç acıkmadım
Bugün de aynısı oldu .öğle yemeğini öğlen menüm de olsun diye yedim ve şu an hala açlık hissim Yok .
Gerçekten ilk başladığım günle şu an arada çok yollar var .
Bi de şu kabızlığım olmasa herşey Harika olacak.
Hayatımda ilk defa yaşıyorum çok kötü birşeyimiş.
Kilo vermem de duracak diye korkuyorum
Evet canım yaZabilirsin , bide 1. Sayfa da bi link var oraya da ekleyeceğiz menüleri olurmuCanım bende kabızlık sıkıntısı vardı bi iki üç hafta kadar form çayları oluyor her akşam düzenli olarak onlardan içtim geçti çok şükür bizde yazacakmıyız menü bugün için
Hayır kullanmıyorum canım.Probiyotik kullanıyor musun?
Geçti mi gerçekten mi .Canım bende kabızlık sıkıntısı vardı bi iki üç hafta kadar form çayları oluyor her akşam düzenli olarak onlardan içtim geçti çok şükür bizde yazacakmıyız menü bugün için
Üzülme canımBi hastaneye gittim ne güzel bir çok kişi gelmiş. Yorumları ancak okuyabildim. Çok şükür bitti. Bu arada kolumda kirik çıkık yok muhtemelen lif yırtılması var dedi. 5 gün bandaj yapicam. Bir hafta sonra gel mr çektirelim dedi. Benim için kotu oldu omuzdan itibaren olduğu icin uzun bir sure spor yapamicam
Bence probiyotik kullanmalısın. Ufak bir araştır faydasını görürsün kullanmanınHayır kullanmıyorum canım.
Ben ömrümde kabızlık yaşamadım 1 haftadır oldu diyetten sanırım neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum .
Linke ekleme kısmını anlayamadımEvet canım yaZabilirsin , bide 1. Sayfa da bi link var oraya da ekleyeceğiz menüleri olurmu
Doğadan form çayı canım zaten çayı içince ilk yarım saat içinde tuvalete koşuyorsun liptonunda slim fit diye mor kutulu bi bitki çayı her akşam içGeçti mi gerçekten mi .
Hangisi o canım yazabilirmisin sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?