- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
1. Sayfa da bi link var takım menülerimiz diyeLinke ekleme kısmını anlayamadım
Çok sağol canımDoğadan form çayı canım zaten çayı içince ilk yarım saat içinde tuvalete koşuyorsun liptonunda slim fit diye mor kutulu bi bitki çayı her akşam iç
Çok sağol canım deneyeceğim inşallahBence probiyotik kullanmalısın. Ufak bir araştır faydasını görürsün kullanmanın
Emzirirken içilmez sanırım oDoğadan form çayı canım zaten çayı içince ilk yarım saat içinde tuvalete koşuyorsun liptonunda slim fit diye mor kutulu bi bitki çayı her akşam iç
emzirirken tavsiye etmiyorlar. Emzirirken detoks etkisi yapan şeyleri de tavsiye etmiyorlar. Yeşil çayda dahilEmzirirken içilmez sanırım o
Evet fazlasıylahafiften mide bulantıları başladı ama olsun diyorum bu iyiye işaret inşallah
Hosbulduk canim
Bu arada KK’nın mobil uygulaması var mı acaba? Varsa oradan takip benim için daha kolay olur
Hosbulduk canım ve de çok geçmiş olsun[/QUOTE]Bi hastaneye gittim ne güzel bir çok kişi gelmiş. Yorumları ancak okuyabildim. Çok şükür bitti. Bu arada kolumda kirik çıkık yok muhtemelen lif yırtılması var dedi. 5 gün bandaj yapicam. Bir hafta sonra gel mr çektirelim dedi. Benim için kotu oldu omuzdan itibaren olduğu icin uzun bir sure spor yapamicam
Benimki sadece gece uyanınca ve uyurken emiyor diye çok dikkat etmiyorum ama bilmiyorum biraz daha araştırıyım inşallahEmzirirken içilmez sanırım o
Evet maalesef.emzirirken tavsiye etmiyorlar. Emzirirken detoks etkisi yapan şeyleri de tavsiye etmiyorlar. Yeşil çayda dahil
Ben tefal kullanıyorum.. O akıllı olanlardan çok şikayet okudum düz tartı aldım.Kızlar tartı araştırıyorum. Akilli tartı kullanan var mi oneriyomusunuz? Birde markasını yazabilirmisiniz
O zaman günün ilk menü bildirimi benden gelsin
Yorumlarınızı bekliyorum
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık mantar sote
Peynir zeytin
Marul maydanoz dereotu
Öğle 12:00
1 kase et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
3 kaşık pulbiberli yoğurt
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Ay canım benim teşekkür ederimTebrik ederim canım menülerin diyetisyenden çıkmış diyet listesi gibi harika:)
Senin menünde güzel canımMenüm
Sabah (08:00)
7 Badem
Avuç içi kadar kaşar peyniri
Öğle (13:09)
1 tabak kıymalı
semizotu yemeği, yoğurt
Akşam
1 kase ezogelin çorba
Salata, yoğurt
7 bardak su
2850 adım
Kızlar bu sabah regl oldum midem iyi değildi kahvaltı ondan az oldu birde yürüyüşü hergün arttırıp günlük 10 bin adıma çıkaracağım inşallah yavaş yavaş
Çok güzel canım ben beğeniyorum senin menüleriniMenüm sabah
8.
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 tk lor
1 tk bal
1 küçük dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak yeşil cay
12
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
17
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 küçük haşlanmış tavuk but
1 kase yeşillik
45 dk leslie
30 dk yürüyüş
20 dk mekik
2 litre su
GülümseeKaptanım amaninnnnben dükkanın önüne sandalye atmış otururken gözüm dalmış gelen gidenden haberım olmadı malesef
dijital miBen tefal kullanıyorum.. O akıllı olanlardan çok şikayet okudum düz tartı aldım.
Pek gözel on numara 5yıldızO zaman günün ilk menü bildirimi benden gelsin
Yorumlarınızı bekliyorum
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık mantar sote
Peynir zeytin
Marul maydanoz dereotu
Öğle 12:00
1 kase et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
3 kaşık pulbiberli yoğurt
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu karnabahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?