Menün gayet güzel
Erişte de ödem yapar canım yarına atarsın inşallah
Aralarını bazen meyve bazen ceviz veya badem ile yaparsan daha iyi olur sanırım
Topikte saglam kimse yokki Allaha şükür hepimiz dökülüyoruzKaptanımız başta olmak üzere tüm hastalara şifa diliyorum
Niye bıraktın canımKızlar benim menüm ü yorumlar mısınız
Çok yiyorum sanırım
Karatay dan çıktım 6nöğüne adepte olamadım sanırım
Valla ya okutturalım bi topiği:)Topikte saglam kimse yokki Allaha şükür hepimiz dökülüyoruz
Kahvaltını güzel kral gibi yap akşam yemegini fukara gibi ye kuzum sabah meyve yumurta akşam sadece büsküvi daha doyurucu şeyler yeGünaydın kızlar.
Menümü bildireyim hemen..
21.11.2017
Kahvaltı 8:00
yarım armut
1 muz,
1 yumurta
Öğlen 14:45
1 adana dürüm,
Akşam,
1 kase yoğurt,
4 kakaolu bisküvi
Ceza vermiş galiba kendisineKahvaltını güzel kral gibi yap akşam yemegini fukara gibi ye kuzum sabah meyve yumurta akşam sadece büsküvi daha doyurucu şeyler ye
Benim canım yokmu sabah 6da kalktım çocuklara patates kızartması beslenmeye saat 6.30da okula gönderdim eşimi kaldırdım onada kahvaltı hazırladım herkesi postaladım yataga attım kendimi ya hava niye geç aydınlanıyor yazık bu çocuklara valla gece okuluna gidiyorlar sankimHafta sonundan yemek yapmamış olmamın yansıması.
Evde yemek olmayınca ne öğle yemeği düzgün oluyor ne de akşam yemeği.
Sabahları da hava geç aydınlanıyor yataktan kalkamıyorum kahvaltı yetişmiyor. Hatta bu sabah oğlana ne kahvaltı ne beslenme hazırlayamadım vicdan azabı yaşıyorum şuan.
Dünya dua üzerine kurulmuş diye boşuna demiyorlar okuyup üfleyin kendinizi bi arada bana dogru üfleyin ne olurkiValla ya okutturalım bi topiği:)
Benim canım yokmu sabah 6da kalktım çocuklara patates kızartması beslenmeye saat 6.30da okula gönderdim eşimi kaldırdım onada kahvaltı hazırladım herkesi postaladım yataga attım kendimi ya hava niye geç aydınlanıyor yazık bu çocuklara valla gece okuluna gidiyorlar sankim
Ni
Niye bıraktın canım
Allah senin yardımcın olsun kuzum işin çok zor Allahım feraha çıkarsın inş canın sag olsun gerisi çokta önemli degil bide sen rahatsız olunca hayat iyce çekilmez geliyo insana ben artık saglıgımın kıymetini ögrendim hamdolsun saglıktan öte hiç bişey yokmuşValla yaa bizimki de sabahçı. 6 kalkıyoruz. Sanki cumhurbaşkanı gonderiyoruz hepsi birden kalkıyor bi daha da uyku falan yok. Akşam eşim gelince çocuklara bakıyor yatıyorum biraz. Sonra nöbet değiştiriyoruz.
Canım yazdım ama yoğunluk ve hastalıktan bakamamışsındır beş aydır kaldım gitmiyor
Birazda böyle deneyeyim bünyeyi Şaşırtayım dedim
Benim canım yokmu sabah 6da kalktım çocuklara patates kızartması beslenmeye saat 6.30da okula gönderdim eşimi kaldırdım onada kahvaltı hazırladım herkesi postaladım yataga attım kendimi ya hava niye geç aydınlanıyor yazık bu çocuklara valla gece okuluna gidiyorlar sankim
Canim her sabah 05:45 bilemedin 06:00 da en geç kalkıyorum. Eşime çay sandviç bişeyler hazırlayıp yolluyorum işe. 06:20 gibi o gitmiş oluyor. Sonra oğlanın beslenmesini hazırlıyorum. Sonra kahvaltı hazırlayıp 06:45 gibi onu kaldırıyorum. Tabi bizimkinin kahvaltı ya oturması yarım saat kalkması 1 saat. O kahvaltı yapıp hazırlanan kadar küçüğü kaldırıp giydiriyorum. O sırada servis arıyor zaten geliyoruz diye. Saat 07:30 gibi iniyoruz servise. Büyük hep söyleniyor gece gece okula mı gidilir diye
Sonra eve çıkıp iki lokma atıştırıyorum, giyinip, hazırlanıp, etrafı toparlayıp 08:00 gibi evden çıkıyorum. ben evden çıkarken ortalık yeni aydınlanıyor daha..
Normal düzen bu ama, bu sabah eşim Ankaraya gitti. evden çıktığında saat 5 olmamıştı galiba. O gidince biraz daha yatayım dedim. Alarm çalmış çalmış duymamışım. Kalktığımda saat 07:15 ti zor giydirip servise yetiştirdim.
Sen anlattın ben yoruldumCanim her sabah 05:45 bilemedin 06:00 da en geç kalkıyorum. Eşime çay sandviç bişeyler hazırlayıp yolluyorum işe. 06:20 gibi o gitmiş oluyor. Sonra oğlanın beslenmesini hazırlıyorum. Sonra kahvaltı hazırlayıp 06:45 gibi onu kaldırıyorum. Tabi bizimkinin kahvaltı ya oturması yarım saat kalkması 1 saat. O kahvaltı yapıp hazırlanan kadar küçüğü kaldırıp giydiriyorum. O sırada servis arıyor zaten geliyoruz diye. Saat 07:30 gibi iniyoruz servise. Büyük hep söyleniyor gece gece okula mı gidilir diye
Sonra eve çıkıp iki lokma atıştırıyorum, giyinip, hazırlanıp, etrafı toparlayıp 08:00 gibi evden çıkıyorum. ben evden çıkarken ortalık yeni aydınlanıyor daha..
Normal düzen bu ama, bu sabah eşim Ankaraya gitti. evden çıktığında saat 5 olmamıştı galiba. O gidince biraz daha yatayım dedim. Alarm çalmış çalmış duymamışım. Kalktığımda saat 07:15 ti zor giydirip servise yetiştirdim.
kendi hayatımı gördüm sende arkadaşım. tek fark eşim kahvaltı yapmadan gidiyor, yemek istemiyor o saatte. çocukların arası kaç yaş?
Sen anlattın ben yoruldum
ben baktım menüne canım, bence güzel . kaç kilo vermek istiyorsun, yaş kaç çocuk var sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?