Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menün gayet güzel
Erişte de ödem yapar canım yarına atarsın inşallah
Aralarını bazen meyve bazen ceviz veya badem ile yaparsan daha iyi olur sanırım

teşekkür ederim. yapar mı erişte bilmiyorum. mercimekli erişte değil. sadece kesme makarna idi. evet dün öğleden sonra çayın yanında 3 adet antep fıstığı yedim 1 ısırık da kurabiye unuttum onları

Günaydın kızlar.
Menümü bildireyim hemen..

21.11.2017

Kahvaltı 8:00
yarım armut
1 muz,
1 yumurta

Öğlen 14:45

1 adana dürüm,

Akşam,

1 kase yoğurt,
4 kakaolu bisküvi
Kahvaltını güzel kral gibi yap akşam yemegini fukara gibi ye kuzum sabah meyve yumurta akşam sadece büsküvi daha doyurucu şeyler ye

Benim canım yokmu sabah 6da kalktım çocuklara patates kızartması beslenmeye saat 6.30da okula gönderdim eşimi kaldırdım onada kahvaltı hazırladım herkesi postaladım yataga attım kendimi ya hava niye geç aydınlanıyor yazık bu çocuklara valla gece okuluna gidiyorlar sankim

Valla yaa bizimki de sabahçı. 6 kalkıyoruz. Sanki cumhurbaşkanı gonderiyoruz hepsi birden kalkıyor bi daha da uyku falan yok. Akşam eşim gelince çocuklara bakıyor yatıyorum biraz. Sonra nöbet değiştiriyoruz.

Valla yaa bizimki de sabahçı. 6 kalkıyoruz. Sanki cumhurbaşkanı gonderiyoruz hepsi birden kalkıyor bi daha da uyku falan yok. Akşam eşim gelince çocuklara bakıyor yatıyorum biraz. Sonra nöbet değiştiriyoruz.
Allah senin yardımcın olsun kuzum işin çok zor Allahım feraha çıkarsın inş canın sag olsun gerisi çokta önemli degil bide sen rahatsız olunca hayat iyce çekilmez geliyo insana ben artık saglıgımın kıymetini ögrendim hamdolsun saglıktan öte hiç bişey yokmuş

Canim her sabah 05:45 bilemedin 06:00 da en geç kalkıyorum. Eşime çay sandviç bişeyler hazırlayıp yolluyorum işe. 06:20 gibi o gitmiş oluyor. Sonra oğlanın beslenmesini hazırlıyorum. Sonra kahvaltı hazırlayıp 06:45 gibi onu kaldırıyorum. Tabi bizimkinin kahvaltı ya oturması yarım saat kalkması 1 saat. O kahvaltı yapıp hazırlanan kadar küçüğü kaldırıp giydiriyorum. O sırada servis arıyor zaten geliyoruz diye. Saat 07:30 gibi iniyoruz servise. Büyük hep söyleniyor gece gece okula mı gidilir diye

Sonra eve çıkıp iki lokma atıştırıyorum, giyinip, hazırlanıp, etrafı toparlayıp 08:00 gibi evden çıkıyorum. ben evden çıkarken ortalık yeni aydınlanıyor daha..

Normal düzen bu ama, bu sabah eşim Ankaraya gitti. evden çıktığında saat 5 olmamıştı galiba. O gidince biraz daha yatayım dedim. Alarm çalmış çalmış duymamışım. Kalktığımda saat 07:15 ti zor giydirip servise yetiştirdim.

kendi hayatımı gördüm sende arkadaşım. tek fark eşim kahvaltı yapmadan gidiyor, yemek istemiyor o saatte. çocukların arası kaç yaş?

Sen anlattın ben yoruldum

kendi hayatımı gördüm sende arkadaşım. tek fark eşim kahvaltı yapmadan gidiyor, yemek istemiyor o saatte. çocukların arası kaç yaş?

Bizimki de zeten yemiyor yanında götürüyor arabada yiyor tabi trafikte 2 saat uzun zaman işe gidene kadar yolda yapıyor kahvaltısını. Çocukların arası 5 yaş biri 8 diğeri 3 yaşında.
Sen anlattın ben yoruldum

Benim canım yok mu demişsin ya aslında tembellik yaptığımdan değil bazen yetişemiyorum. Hatta bu sabah öğle yemeğimi hazırladım. Aa bi baktım ki kahvaltı yapacak zaman kalmamış. Baktım ne yiyebilirim acil diyee. Ekmek posetinde kalan bölük ekmeklerden tost hazırladım aldım yanıma işe gelince onu yedim mecbur.
Dün akşamda eve gittim yemek yok tabi. Hemen yemek yapmaya giriştim. O arada saat sekiz buçuğu geçmişti bir kase yoğurt yedim. Ben mutfaktayken eşim gelmişti açmısın dedim yiyesim yok dedi. İşimi bitirip odaya geçtiğimde saat dokuz buçuktu. Ben acıktım ne zaman pişecek yemek dedi
Tekrar girdim mutfağa ona yemek hazırladım sofra kurdum. Oğlanların uykusu gelmiş. Aldım onları yatırdım. Tam kalktım odaya geçtim Eşim ben yatıyorum yarın erken saatte uçağım dedi..
İyi dedim hadi yatalım. Zaten pilim bitmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…