Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dün akşam ben de yoğurtlu brokoli karnabahar salatası yemiştim ,Aç değilim de çerez meyve çikolata vs sürekli atıştırma isteği geliyo canım .
Regl olunca çok normal
bunun geçici olduğunu düşün sağlıklı ufak tefek kaçamaklar ile geçiştir
sıvı alımını artır ki ağzın boş kalmasın yeme hissi içerek törpülensin
Bunu da atlat bak ne güzel gidecek o ödem

Allah kolyalık versin çocuğu olanlara :)

Ama böyle henüz çocuk sahibi olmayanların gözünü korkutuyorsunuz :))

Allah kolaylık versin canım. Ev hanımlığı zor çalışan ev hanımlığı dahada zor. Bizimki reflüsü hastalıktan tavann yapmıştı bu ara. Sabah kahvaltısı işkenceydi patatesi rendeliyorum sıkıp 1 yemek kaşığı kadar aç karnına sabahları içiriyorum hemen rahatlattı sabah kahvaltısı yapmaya başladı. Seninkide içerse dene bakalım çok iyi geliyor. Bizimkine iç mideye iyi geliyor diyorum içiyor. Bu reflü ataklarını biz patates suyu ile atlatıyoruz. Ama böyle olamayacak ocaktan sonra bursa çocuk hastanesine götürcez bakalım çocuk gastroendrolojisine bakalım.

Ömrümü yediniz ömrümü çocuk 'tan soguttunuz beni

Bu gün kendimi daha enerjik hissediyorum spor yapasım var. Ev de berbat. Halılar da yok. Temizliği düşününce hastalanıyorum

Aaa çocuktan korkan hanımlar. Çocuksuz ev neye yarar ki. Evlilik topraklı bir saksidir çocukta o saksiyi dolduran renga renk ciceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…