- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Normalde içerim onu dA bugün içmedim canım , içeyim bakalım geçecek miTarçınlı suyu denedin mi canım
Normalde içerim onu dA bugün içmedim canım , içeyim bakalım geçecek miTarçınlı suyu denedin mi canım
Trambolini nereden buldun yaw?
Dün akşam ben de yoğurtlu brokoli karnabahar salatası yemiştim ,Aç değilim de çerez meyve çikolata vs sürekli atıştırma isteği geliyo canım .Enteresan dün öğlen yoğurtlu Brokoli beni çok tok tuttu tavsiye ederim
Regl olunca çok normalDün akşam ben de yoğurtlu brokoli karnabahar salatası yemiştim ,Aç değilim de çerez meyve çikolata vs sürekli atıştırma isteği geliyo canım .
2 yeter ona ya dakikası. Yahu normal spor yapsanıza ne işiniz var trambolinde beni uğraştırıyonuz.
Trambolini nereden buldun yaw?
2 yeter ona ya dakikası. Yahu normal spor yapsanıza ne işiniz var trambolinde beni uğraştırıyonuz.
Olur arada öyle canım. Oyalanacak bişeyler bul. Ya da dayanamayacaksan ye biraz bişeyler. Sonra iyice saldırma başka şeylere.vallahi yemiyom kaptanım da ,
Yemek istiyorum sürekli atıştırmak istiyorum
Ne oldu bende bilmiyorum valla
Allah kolyalık versin çocuğu olanlara :)Canim her sabah 05:45 bilemedin 06:00 da en geç kalkıyorum. Eşime çay sandviç bişeyler hazırlayıp yolluyorum işe. 06:20 gibi o gitmiş oluyor. Sonra oğlanın beslenmesini hazırlıyorum. Sonra kahvaltı hazırlayıp 06:45 gibi onu kaldırıyorum. Tabi bizimkinin kahvaltı ya oturması yarım saat kalkması 1 saat. O kahvaltı yapıp hazırlanan kadar küçüğü kaldırıp giydiriyorum. O sırada servis arıyor zaten geliyoruz diye. Saat 07:30 gibi iniyoruz servise. Büyük hep söyleniyor gece gece okula mı gidilir diye
Sonra eve çıkıp iki lokma atıştırıyorum, giyinip, hazırlanıp, etrafı toparlayıp 08:00 gibi evden çıkıyorum. ben evden çıkarken ortalık yeni aydınlanıyor daha..
Normal düzen bu ama, bu sabah eşim Ankaraya gitti. evden çıktığında saat 5 olmamıştı galiba. O gidince biraz daha yatayım dedim. Alarm çalmış çalmış duymamışım. Kalktığımda saat 07:15 ti zor giydirip servise yetiştirdim.
Allah kolaylık versin canım. Ev hanımlığı zor çalışan ev hanımlığı dahada zor. Bizimki reflüsü hastalıktan tavann yapmıştı bu ara. Sabah kahvaltısı işkenceydi patatesi rendeliyorum sıkıp 1 yemek kaşığı kadar aç karnına sabahları içiriyorum hemen rahatlattı sabah kahvaltısı yapmaya başladı. Seninkide içerse dene bakalım çok iyi geliyor. Bizimkine iç mideye iyi geliyor diyorum içiyor. Bu reflü ataklarını biz patates suyu ile atlatıyoruz. Ama böyle olamayacak ocaktan sonra bursa çocuk hastanesine götürcez bakalım çocuk gastroendrolojisine bakalım.Canim her sabah 05:45 bilemedin 06:00 da en geç kalkıyorum. Eşime çay sandviç bişeyler hazırlayıp yolluyorum işe. 06:20 gibi o gitmiş oluyor. Sonra oğlanın beslenmesini hazırlıyorum. Sonra kahvaltı hazırlayıp 06:45 gibi onu kaldırıyorum. Tabi bizimkinin kahvaltı ya oturması yarım saat kalkması 1 saat. O kahvaltı yapıp hazırlanan kadar küçüğü kaldırıp giydiriyorum. O sırada servis arıyor zaten geliyoruz diye. Saat 07:30 gibi iniyoruz servise. Büyük hep söyleniyor gece gece okula mı gidilir diye
Sonra eve çıkıp iki lokma atıştırıyorum, giyinip, hazırlanıp, etrafı toparlayıp 08:00 gibi evden çıkıyorum. ben evden çıkarken ortalık yeni aydınlanıyor daha..
Normal düzen bu ama, bu sabah eşim Ankaraya gitti. evden çıktığında saat 5 olmamıştı galiba. O gidince biraz daha yatayım dedim. Alarm çalmış çalmış duymamışım. Kalktığımda saat 07:15 ti zor giydirip servise yetiştirdim.
Allah kolyalık versin çocuğu olanlara :)
Ama böyle henüz çocuk sahibi olmayanların gözünü korkutuyorsunuz :))
Tovbeeee
Benide böyle korkuttular gece uykusuzluk evi dagıtmalat falan ben korkudan dış gebelik oldum
Ömrümü yediniz ömrümü çocuk 'tan soguttunuz beniAllah kolaylık versin canım. Ev hanımlığı zor çalışan ev hanımlığı dahada zor. Bizimki reflüsü hastalıktan tavann yapmıştı bu ara. Sabah kahvaltısı işkenceydi patatesi rendeliyorum sıkıp 1 yemek kaşığı kadar aç karnına sabahları içiriyorum hemen rahatlattı sabah kahvaltısı yapmaya başladı. Seninkide içerse dene bakalım çok iyi geliyor. Bizimkine iç mideye iyi geliyor diyorum içiyor. Bu reflü ataklarını biz patates suyu ile atlatıyoruz. Ama böyle olamayacak ocaktan sonra bursa çocuk hastanesine götürcez bakalım çocuk gastroendrolojisine bakalım.
Bu gün kendimi daha enerjik hissediyorum spor yapasım var. Ev de berbat. Halılar da yok. Temizliği düşününce hastalanıyorum
Ayyy evet ne zevklidir simdi
Çok zevkli canım hem aldım ziyan mı olsun
Aaa çocuktan korkan hanımlar. Çocuksuz ev neye yarar ki. Evlilik topraklı bir saksidir çocukta o saksiyi dolduran renga renk ciceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?