Kilom 72 boyum 1.68 68 olmak yetecek bana avatarımda ki yavrular benim Rabbim bağışlarsa yaş 38 üç gün sonra 39 olacak
Bizimki de zeten yemiyor yanında götürüyor arabada yiyor tabi trafikte 2 saat uzun zaman işe gidene kadar yolda yapıyor kahvaltısını. Çocukların arası 5 yaş biri 8 diğeri 3 yaşında.
Benim canım yok mu demişsin yaaslında tembellik yaptığımdan değil bazen yetişemiyorum. Hatta bu sabah öğle yemeğimi hazırladım. Aa bi baktım ki kahvaltı yapacak zaman kalmamış. Baktım ne yiyebilirim acil diyee. Ekmek posetinde kalan bölük ekmeklerden tost hazırladım aldım yanıma işe gelince onu yedim mecbur.
Dün akşamda eve gittim yemek yok tabi. Hemen yemek yapmaya giriştim. O arada saat sekiz buçuğu geçmişti bir kase yoğurt yedim. Ben mutfaktayken eşim gelmişti açmısın dedim yiyesim yok dedi. İşimi bitirip odaya geçtiğimde saat dokuz buçuktu. Ben acıktım ne zaman pişecek yemek dedi
Tekrar girdim mutfağa ona yemek hazırladım sofra kurdum. Oğlanların uykusu gelmiş. Aldım onları yatırdım. Tam kalktım odaya geçtim Eşim ben yatıyorum yarın erken saatte uçağım dedi..
İyi dedim hadi yatalım. Zaten pilim bitmişti..
geçmiş olsun canımKızlar doktordan geldik. Antibiyotiklik bi durum yok şimdilik dedi 3 gün içinde ateş geçmezse tekrar gidicez o zaman antibiyotik başlıcaz.
allah bağışlasın kuzuları. 3.de kızı bulmuşsun maşallah. bende de 2 oğluş var:) aynıymış kilomuz. hedeflerde hemen hemen aynı. yaşlarımızda:) bakalım nasıl vericez kilo.
hadi kapışalım:)))Verieiz inşallah
O zaman kapışalım seninle var mısın
Sende kensimi gördüm onlara yedirmekten yiyemez sonrada ne bulursam saldırırdım şimdi evdeyim doğum izninde
Çok güzelmiş be
ağustosta bitiyor devri saadet
kesinlikle haklısın. ev çok daha yorucuHepimizin hemen hemen aynı aslında günlük koşturmacalarımız.
Ama evde olmak çok daha zor ve yorucu. Ben hafta sonu iki kat yoruluyorum. İkinciden sonra çalışmaya başlayalı 7 ay falan oldu. Evde ki günleri hatırlıyorum da
Sabahtan akşama kadar koştur, ev topla temizle çamaşır bulaşık yemek akşam bir bakıyorsun o gün evde hiç bişey yapılmamış gibi. Birde yoruldum deyince eşim ne yaptın ki yoruldun diyordu.
Ben gün boyu toplayıp temizliyordum çocukların eski haline getirmesi 10 dk.
Tabi hiç bişe yapılmamış gibi oluyordu
Aynı bu anlattığın döngü de dönüp duruyorum bende vallaHepimizin hemen hemen aynı aslında günlük koşturmacalarımız.
Ama evde olmak çok daha zor ve yorucu. Ben hafta sonu iki kat yoruluyorum. İkinciden sonra çalışmaya başlayalı 7 ay falan oldu. Evde ki günleri hatırlıyorum da
Sabahtan akşama kadar koştur, ev topla temizle çamaşır bulaşık yemek akşam bir bakıyorsun o gün evde hiç bişey yapılmamış gibi. Birde yoruldum deyince eşim ne yaptın ki yoruldun diyordu.
Tamam canım teşekkür ederimgulenyuzumsunsen canım kusura bakma akşam hemen çıkmıştım. Sen kaçamak yapma aynen devam et tartıya takılma canım. Sporu çoğalttın kas yapmış olabilirsin. Odem olabilir. Takılma tartıya sakın canım
Kıyamam kuzum yaa Allah yardımcın olsun bide çalışan bayan için çok zorBizimki de zeten yemiyor yanında götürüyor arabada yiyor tabi trafikte 2 saat uzun zaman işe gidene kadar yolda yapıyor kahvaltısını. Çocukların arası 5 yaş biri 8 diğeri 3 yaşında.
Benim canım yok mu demişsin yaaslında tembellik yaptığımdan değil bazen yetişemiyorum. Hatta bu sabah öğle yemeğimi hazırladım. Aa bi baktım ki kahvaltı yapacak zaman kalmamış. Baktım ne yiyebilirim acil diyee. Ekmek posetinde kalan bölük ekmeklerden tost hazırladım aldım yanıma işe gelince onu yedim mecbur.
Dün akşamda eve gittim yemek yok tabi. Hemen yemek yapmaya giriştim. O arada saat sekiz buçuğu geçmişti bir kase yoğurt yedim. Ben mutfaktayken eşim gelmişti açmısın dedim yiyesim yok dedi. İşimi bitirip odaya geçtiğimde saat dokuz buçuktu. Ben acıktım ne zaman pişecek yemek dedi
Tekrar girdim mutfağa ona yemek hazırladım sofra kurdum. Oğlanların uykusu gelmiş. Aldım onları yatırdım. Tam kalktım odaya geçtim Eşim ben yatıyorum yarın erken saatte uçağım dedi..
İyi dedim hadi yatalım. Zaten pilim bitmişti..
Yaaaa noldu sanaaa bırakma kendini. Yeme sakın bak 1,hafta sonra bi bakacaksın oooo +900 gitmiş üzerine 1 kilo daha gitmiş olacak. Bozma moralini sakın.öğlen yemeğimi yedim
Doydummu
Tıka basa doydum
Ama hala bişiler yemek istiyorum
Haklısın canım orası öyle vaktin bereketsiz oluyor evdeHepimizin hemen hemen aynı aslında günlük koşturmacalarımız.
vallahi yemiyom kaptanım da ,Yaaaa noldu sanaaa bırakma kendini. Yeme sakın bak 1,hafta sonra bi bakacaksın oooo +900 gitmiş üzerine 1 kilo daha gitmiş olacak. Bozma moralini sakın.
vallahi yemiyom kaptanım da ,
Yemek istiyorum sürekli atıştırmak istiyorum
Ne oldu bende bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?