Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kilom 72 boyum 1.68 68 olmak yetecek bana avatarımda ki yavrular benim Rabbim bağışlarsa yaş 38 üç gün sonra 39 olacak

allah bağışlasın kuzuları. 3.de kızı bulmuşsun maşallah. bende de 2 oğluş var:) aynıymış kilomuz. hedeflerde hemen hemen aynı. yaşlarımızda:) bakalım nasıl vericez kilo.

Sende kensimi gördüm onlara yedirmekten yiyemez sonrada ne bulursam saldırırdım şimdi evdeyim doğum izninde
Çok güzelmiş be
ağustosta bitiyor devri saadet

Sende kensimi gördüm onlara yedirmekten yiyemez sonrada ne bulursam saldırırdım şimdi evdeyim doğum izninde
Çok güzelmiş be
ağustosta bitiyor devri saadet

Hepimizin hemen hemen aynı aslında günlük koşturmacalarımız.
Ama evde olmak çok daha zor ve yorucu. Ben hafta sonu iki kat yoruluyorum. İkinciden sonra çalışmaya başlayalı 7 ay falan oldu. Evde ki günleri hatırlıyorum da
Sabahtan akşama kadar koştur, ev topla temizle çamaşır bulaşık yemek akşam bir bakıyorsun o gün evde hiç bişey yapılmamış gibi. Birde yoruldum deyince eşim ne yaptın ki yoruldun diyordu.
Ben gün boyu toplayıp temizliyordum çocukların eski haline getirmesi 10 dk.
Tabi hiç bişe yapılmamış gibi oluyordu

kesinlikle haklısın. ev çok daha yorucu

Aynı bu anlattığın döngü de dönüp duruyorum bende valla
Zor zanaat kadın olmak

Kıyamam kuzum yaa Allah yardımcın olsun bide çalışan bayan için çok zor

Haklısın canım orası öyle vaktin bereketsiz oluyor evde
Ama iş hayatında stres mefhumu çok oluyor
Herşey bendeydi çocuklara yetiş işe yetiş araç yok vasıta bekle kapıda çocuk kaldı kursta öğrenci kaldı telaş sıkıntı, yıpranmışım
O yüzden bana ev iyi geldi

Merhaba kızlar hava karlı ben hasta küçük çocuk hasta üstüne geçen hafta regli oluştum bugün tekrar oldum çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…