Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu gün kendimi daha enerjik hissediyorum spor yapasım var. Ev de berbat. Halılar da yok. Temizliği düşününce hastalanıyorum
Off poff bende öyleyim. Koşu bandında koşmak zor gelmiyorra mıtfak dolaplarını silmek cam silmek zor geliyo. Ufaklık mutfak camını batırmış pis ellerini sürmüş

Selam arkadaşlar menümü yazayım.
Sabah: 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. 1 yumurta domates yeşilbiber 1 dilim süzme peynir. 4 siyah zeytin 1 bardak şekersiz ıhlamur
Ara: 1 elma 5 badem
Öğlen: buharda pişmiş 3tavuk baget ve yeşil salata
Ara: Sade filtre kahve. Limonlu yeşilçay
Akşam: 6 kaşık pırasa yemeği ve 3 kaşık yoğurt
Elma sirkeli su ve 1 tatlı kaşığıda çörekotu yağı

aynen öyle şu 9 aydan hiç korkmuyorum da bu çocuk nasıl büyüyecek şimdiden onu düşünüyorum...
Her çocuk bir olmaz canım. Mesela arkadaşımın kızı var onda ne bronşit var ne reflüsü hiçbişeyi yok. En son geçen sene mayısta gittiydik doktora diyor o zamandan beri hiç hastalanmamış. Hergünde dışarda okula kursa oraya buraya evde durmuyo çocuk. Sakinde bizimkiler gibi kuduruk değiller. Annede rahat tabiii benim gibi çıldırmıyo üzüntüden zona çıkartmıyoo benim gibii. Eylülde ameliyat oldum safra kesesi aldılar 2 gün yattım valla whatshaptan görüntülü konuşuyorduk fırlayacaklar sandım bas bas bağırıyorlardı annee geeel diyee. Annemle babam baktı bezdirmişler ikisinide. Annem üstelik despottur onu bile bezdirmişler mesela. Ben annemden çok korkardım despottu döverdide. Tek çocuğum ama döverdi hiç yaramazlık yapmadım korkumdan. Hep her dediğini robot gibi yaptım korkumdan ama şimdi bakıyorumda o kadını bezdirip susturmuşlarr çok gülesim geliyor benim yapamadığımı yapmışlar annem artık çocuk bakamam ben gelmem diyor

Annem bana bağırdığı gibi çocuklarada bağırmış ben yokken. Korkup yaramazlık yapmasalar bile sürekli etrafında dolanıp rahat vermemişler hiç oturmamışlar sürekli konuşup soru sormuşlar bıktırıp yıldırmışlar. Küçük zaten hep bağırıyo herşeye bağırıyo işin kolayını öyle bulmuş bağırıp bağırıp istediğini yaptırır. Babam ağlamış annem ağlamış sinirden. Annem sinirlidir dövemeyince bağırıp çağırmaktanda korkmuyorlar sözünü dinleyen yok sinirden ağlamış

aynen öyle şu 9 aydan hiç korkmuyorum da bu çocuk nasıl büyüyecek şimdiden onu düşünüyorum...
Vallahi çok zor heleki bu devirde. Allah bir sekilde sabrını veriyor demekki :)

Sağlıkla kucağınıza alın sizde bebeğinizi inşallah :)

Kızlar kusura bakmayın 2-3 gündür ne diyet yapabiliyorum ne buraya bakabiliyorum. Benim bebeğim diş çıkarıyor sanırım. tüm günümü gecemi dolduruyor bu aralar. Saatlerim birbirine girdi o yüzden. Şimdilik beni mazur görün. Ben kendi kendime bu dönem birşeyler yapmaya çalışıcam.

Kaç aylık canım bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…