- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Amin canimAllahım herkese nasip etsin . herkes yaşasın bu güzel zorlukları inşallah.
Ömrümü yediniz ömrümü çocuk 'tan soguttunuz beni
Off poff bende öyleyim. Koşu bandında koşmak zor gelmiyorra mıtfak dolaplarını silmek cam silmek zor geliyoBu gün kendimi daha enerjik hissediyorum spor yapasım var. Ev de berbat. Halılar da yok. Temizliği düşününce hastalanıyorum
Hedef göbekkaptan sen şimdi 57 kilosun ve diyet spor devam öylemi? hedef kaç?
Allah kolyalık versin çocuğu olanlara :)
Ama böyle henüz çocuk sahibi olmayanların gözünü korkutuyorsunuz :))
59 olmuş olabilirimkaptan sen şimdi 57 kilosun ve diyet spor devam öylemi? hedef kaç?
Her çocuk bir olmaz canım. Mesela arkadaşımın kızı var onda ne bronşit var ne reflüsü hiçbişeyi yok. En son geçen sene mayısta gittiydik doktora diyor o zamandan beri hiç hastalanmamış. Hergünde dışarda okula kursa oraya buraya evde durmuyo çocuk. Sakinde bizimkiler gibi kuduruk değiller. Annede rahat tabiii benim gibi çıldırmıyo üzüntüden zona çıkartmıyoo benim gibii. Eylülde ameliyat oldum safra kesesi aldılar 2 gün yattım valla whatshaptan görüntülü konuşuyorduk fırlayacaklar sandım bas bas bağırıyorlardı annee geeel diyee. Annemle babam baktı bezdirmişler ikisinide. Annem üstelik despottur onu bile bezdirmişler mesela. Ben annemden çok korkardım despottu döverdide. Tek çocuğum ama döverdi hiç yaramazlık yapmadım korkumdan. Hep her dediğini robot gibi yaptım korkumdan ama şimdi bakıyorumda o kadını bezdirip susturmuşlarr çok gülesim geliyor benim yapamadığımı yapmışlar annem artık çocuk bakamam ben gelmem diyoraynen öyle şu 9 aydan hiç korkmuyorum da bu çocuk nasıl büyüyecek şimdiden onu düşünüyorum...
Bana küstünmüü59 olmuş olabilirim
Göbek var canım benim hem koruma yapıp hem göbek eritmeye çalışıyorum.
Aaaa niye küseyimBana küstünmüü
Ne bileyim hiç beni alıntılamıyosunda acaba kızdımıki dedim kendi kendime. Sonra kendi kendime cevabını bulamayınca sorayım kendisine dedimAaaa niye küseyim
Genelde beni alıntılayanları alıntılıyorum sen bişey sormamışsındırNe bileyim hiç beni alıntılamıyosunda acaba kızdımıki dedim kendi kendime. Sonra kendi kendime cevabını bulamayınca sorayım kendisine dedim
Okeyto bebikGenelde beni alıntılayanları alıntılıyorum sen bişey sormamışsındır
Vallahi çok zor heleki bu devirde. Allah bir sekilde sabrını veriyor demekki :)aynen öyle şu 9 aydan hiç korkmuyorum da bu çocuk nasıl büyüyecek şimdiden onu düşünüyorum...
Çok geçmiş olsun
Benide böyle korkuttular gece uykusuzluk evi dagıtmalat falan ben korkudan dış gebelik oldum
Allah iyiliğini versin güldürdün beniÖmrümü yediniz ömrümü çocuk 'tan soguttunuz beni
Kaç aylık canım bebişKızlar kusura bakmayın 2-3 gündür ne diyet yapabiliyorum ne buraya bakabiliyorum. Benim bebeğim diş çıkarıyor sanırım. tüm günümü gecemi dolduruyor bu aralar. Saatlerim birbirine girdi o yüzden. Şimdilik beni mazur görün. Ben kendi kendime bu dönem birşeyler yapmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?