- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Günaydın herkeseGünaydın kızlar
Ruhen uyuyorum ama bedenen kalktım
Ben baya baya alıştım harekete..Günaydın herkese
Bol hareketli atmalı tutmalı hop hop zıplamalı az yemeli bol eksili bir gün olsun canlar
50 squat baldırlarım kesiliyor sanki sen onca spora kalkabildin mi helaaaaaaal
Normalde de böyle aZ çeşitmi yerdin yoksa diyette olduğun için mi az yiyorsun canım .
Keşke kahvaltını biraz daha önce yapabilsen ve öğlen 12-13 gibi et olan bi menü yapsan
Tatlım normalde daha çeşitlidir de 2 gündür şehir dışındaydım birde iştahsız bir dönemimdeyim ondan sanırım tavsiyelerini dikkate alacağım canım sağol:)
Detoks gibi olacak, bence yarın ekside olacaksın:))Bugünsabah 1 haşlanmış yumurta ve yeşillik,
Öğlen ve akşamda sadece 1 küçük kase yoğurt ve bol salata yemeyi düşünüyorum kızlar .
2,5 litre de su,
1 litre de elma sirkeli limonlu su içeceğim inşallah
Ayy ağzın bal yesinDetoks gibi olacak, bence yarın ekside olacaksın:))
Bizim neyimize anacım spor yapmakT mi izliyor demiştim.... Bandın yanına yattı zır zır ağlıyor 10 dk oldu. Bı rahat vermiyorlar ya.
Küstü cekyatin arkasına gitti. Evde soğuk olan nerelerde varsa gitti yattı sabah sabah. Diş çıkarıyor. Dün bu kadar mızmız değildi. 16. Dakika sustu çok şükür....Bizim neyimize anacım spor yapmak
Benim ki de dün oklavayla twister yaparken geldi yanıma
Bıraktım da rahatladı
Bütün çocuklar mi küsünce cekyatin arkasına saklanır :))Küstü cekyatin arkasına gitti. Evde soğuk olan nerelerde varsa gitti yattı sabah sabah. Diş çıkarıyor. Dün bu kadar mızmız değildi. 16. Dakika sustu çok şükür....
acıktıça bir kayısı türk kahvesi salatalık veya marul vb. Tüket canım vucut açlık moduna girip su tutmasınAyy ağzın bal yesin
Aynen canım detoks gibi
Hatta yoğurdu da yeme diyo içimden bir ses ama onu yiyeyim diyorum .
İnşallah sabit bari geliyim de
ekside gözüm Yok..
Geçen hafta ben niye hep 900 gr veriyorum diye sıkıntıya girmiştim bu hafta tam tersi oldu ...
Allah ceza mı verdi
Bi da 100 gr versem göklere uçacağım
Evet canım o dA aklımda .acıktıça bir kayısı türk kahvesi salatalık veya marul vb. Tüket canım vucut açlık moduna girip su tutmasın
Küstü cekyatin arkasına gitti. Evde soğuk olan nerelerde varsa gitti yattı sabah sabah. Diş çıkarıyor. Dün bu kadar mızmız değildi. 16. Dakika sustu çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?