- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Biraz geç oldu bu saatte başlasam olurmu zaten sadece biraz çorba icebildim3kilo veren bile var Çünki bagırsakları temizliyor çok rahatlatıyor bol su iç sürekli wc çıkarıyor ödem falan hiç bişey kalmıyor atıyorsun
Ya kaptanım 6aylıkken nasıl hamile kaldın ben düşükten sonra 3senedir popomı yırtıyom yine hamile kalamadım böyle diyenlere tek gecede hamile kalanlara ne imreniyorum ya bende tık yokBenim de oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim mecbur bıraktım. Kızım erken doğmuştu. 7 aylık doğdu. Normal doğması gereken zamana kadar emdi aniden bıraktı. Çıldırırdı emme pozisyonuna gelince. Zor kotek 4 aya kadar emzirdim sonra sutum bitti. Bunu 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum. Hep heveslendim ama kısmet bakalım.
Yok kuzum yarın yap yada haftaya perşembe her perşembe yağa bilirsin ben perşembe günleri yapıyodumBiraz geç oldu bu saatte başlasam olurmu zaten sadece biraz çorba icebildim
Kız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadanYa kaptanım 6aylıkken nasıl hamile kaldın ben düşükten sonra 3senedir popomı yırtıyom yine hamile kalamadım böyle diyenlere tek gecede hamile kalanlara ne imreniyorum ya bende tık yok
Anlatınca böyle hava gibi oluyor işte anlatmıyom bi dahaHavanı yiyim senin
Maşallah kaptanımıza 40 çıkıncaKız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadan
Nasip canım nasip rabbim en hayırlısını versin. Benim kızım engelli işte. Sezaryenden sonra rhim toparlanmadan hamile kalınca erken doğum oldu.
Bak benim anlatmak istedigimde bu aç kalarak gitmiyor az ve sık yiyin inanın gidecek bugün az yiyip yarın calori yükseltmeyin karbonhidratı azaltıp protein agırlık lı beslenin ekmek makarna pilav yemeyin bulgur tüketin yumurta kesinlikle yiyin ben az kaldı yumurtlama ya başlıycam o dereceBen yazıyorum hep aslında. Hiç aç kalmadım yiyerek zayıfladım. 1 gece de 700 gr nutella gömdüğümü gördü bu takımama arkadaşlar tuttu elimden bırakmadım sonra telafi ettim. Aç kalarak olmuyor maalesef. Mutlaka protein kalsiyum alarak zayıflamak lazım.
Bu aradaNiloyabebe nerde ki.
Yaaaa özür dilerimAnlatınca böyle hava gibi oluyor işte anlatmıyom bi daha
İlaçlardan olabilir evet canım.KaptancığımAnka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım
maşallah sende o enerji var zaten hepimizi gomersin kilo konusundaBak benim anlatmak istedigimde bu aç kalarak gitmiyor az ve sık yiyin inanın gidecek bugün az yiyip yarın calori yükseltmeyin karbonhidratı azaltıp protein agırlık lı beslenin ekmek makarna pilav yemeyin bulgur tüketin yumurta kesinlikle yiyin ben az kaldı yumurtlama ya başlıycam o derece
Ben diyete başladıgım dan beri ayda en fazla 4 kilo en az 3kilo verdim şimdi bakmayın siz ban kötü zamanıma denk geldiniz ama toparlıycam inş spor yapmaya başlim
Az ve sık yemek bana yaramıyor ama. Leptini ne kadar uzatırsam o kadar kolay kilo veriyorum. Araya bişey sokunca mutlaka açlık krizine giriyorum.Bak benim anlatmak istedigimde bu aç kalarak gitmiyor az ve sık yiyin inanın gidecek bugün az yiyip yarın calori yükseltmeyin karbonhidratı azaltıp protein agırlık lı beslenin ekmek makarna pilav yemeyin bulgur tüketin yumurta kesinlikle yiyin ben az kaldı yumurtlama ya başlıycam o derece
Ben diyete başladıgım dan beri ayda en fazla 4 kilo en az 3kilo verdim şimdi bakmayın siz ban kötü zamanıma denk geldiniz ama toparlıycam inş spor yapmaya başlim
KaptancığımAnka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım
Hepimizin ayrı ayrı imtihanı var oda senin imtihanın demekki çok şükür bu günümüze Rabbim beterinden korusun kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez o ne güzel vekildirKız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadan
Nasip canım nasip rabbim en hayırlısını versin. Benim kızım engelli işte. Sezaryenden sonra rhim toparlanmadan hamile kalınca erken doğum oldu.
İşte instagramda 100 kusur kilolardan 60 a 55 e düşenler var onlar da öyle diyor. Lisede bile görmediğimiz kilonun altındayız diye. 36 38 beden olana kadar devam inşallahYaaaa özür dilerimkilo açısından dedim espiri yaptım sadece biz o kiloları degil hamileyken Bekarken bile görmedim
Demir ilacı ben de kullanıyorum onu kullanmasan daha iştahlı oluyorsun vermeye yardımcı
Tamam iki ayda iki az görünüyor ama ben de veremedim dediğim bu beş ayda en az altı yedi kilo verdim ee o zaman dersen
yo yo etkisi iki ileri iki geri oldu muhtemelen senin de öyle oldu
bir kaç kilo gidince vucut hemen tutuyor o ara veremiyorum zaten deyip kaçamak yapınca hooop geri geliyor
buna uyansak olacak kanımca
5 aydır kilonuzu korunmanız da büyük başarıBenim 94 den 72 ye yolculuğum çok zevkliydi @florence_N nin dediği gibi 87 ye kadar Karatay yapmak yetti
72 ye kadar da spor +Karatay ile 5 ayda gitti
Ama şimdi beş aydır kaldım bunun bir başarı hikayesi olması için desteğinize ihtiyacım var
Bu ilaçlar kişiden kişiye değişiyor etkisi. Mesela demir ilacı benim de iştahımı açar.Demir ilacı ben de kullanıyorum onu kullanmasan daha iştahlı oluyorsun vermeye yardımcı
Tamam iki ayda iki az görünüyor ama ben de veremedim dediğim bu beş ayda en az altı yedi kilo verdim ee o zaman dersen
yo yo etkisi iki ileri iki geri oldu muhtemelen senin de öyle oldu
bir kaç kilo gidince vucut hemen tutuyor o ara veremiyorum zaten deyip kaçamak yapınca hooop geri geliyor
buna uyansak olacak kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?