Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya kaptanım 6aylıkken nasıl hamile kaldın ben düşükten sonra 3senedir popomı yırtıyom yine hamile kalamadım böyle diyenlere tek gecede hamile kalanlara ne imreniyorum ya bende tık yok

Ya kaptanım 6aylıkken nasıl hamile kaldın ben düşükten sonra 3senedir popomı yırtıyom yine hamile kalamadım böyle diyenlere tek gecede hamile kalanlara ne imreniyorum ya bende tık yok
Kız 6 ay değil 3 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim... Bi de erken doğum yaptım şoku atlatmadan
Nasip canım nasip rabbim en hayırlısını versin. Benim kızım engelli işte. Sezaryenden sonra rhim toparlanmadan hamile kalınca erken doğum oldu.

Maşallah kaptanımıza 40 çıkınca

Bak benim anlatmak istedigimde bu aç kalarak gitmiyor az ve sık yiyin inanın gidecek bugün az yiyip yarın calori yükseltmeyin karbonhidratı azaltıp protein agırlık lı beslenin ekmek makarna pilav yemeyin bulgur tüketin yumurta kesinlikle yiyin ben az kaldı yumurtlama ya başlıycam o derece
Ben diyete başladıgım dan beri ayda en fazla 4 kilo en az 3kilo verdim şimdi bakmayın siz ban kötü zamanıma denk geldiniz ama toparlıycam inş spor yapmaya başlim

İlaçlardan olabilir evet canım.
Bu hafta kür mü yapsak. Sana menüler yazalım diyeceğim ama çok yemek seçiyorsun. Bakalım ne yapabiliriz bi araştıralım

maşallah sende o enerji var zaten hepimizi gomersin kilo konusunda

Az ve sık yemek bana yaramıyor ama. Leptini ne kadar uzatırsam o kadar kolay kilo veriyorum. Araya bişey sokunca mutlaka açlık krizine giriyorum.

Demir ilacı ben de kullanıyorum onu kullanmasan daha iştahlı oluyorsun vermeye yardımcı

Tamam iki ayda iki az görünüyor ama ben de veremedim dediğim bu beş ayda en az altı yedi kilo verdim ee o zaman dersen
yo yo etkisi iki ileri iki geri oldu muhtemelen senin de öyle oldu
bir kaç kilo gidince vucut hemen tutuyor o ara veremiyorum zaten deyip kaçamak yapınca hooop geri geliyor

buna uyansak olacak kanımca

Hepimizin ayrı ayrı imtihanı var oda senin imtihanın demekki çok şükür bu günümüze Rabbim beterinden korusun kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez o ne güzel vekildir

Yaaaa özür dilerim kilo açısından dedim espiri yaptım sadece biz o kiloları degil hamileyken Bekarken bile görmedim
İşte instagramda 100 kusur kilolardan 60 a 55 e düşenler var onlar da öyle diyor. Lisede bile görmediğimiz kilonun altındayız diye. 36 38 beden olana kadar devam inşallah
Ben şu an 38 çok iyi ama 36 da göbek çıkıyor. Onu halledeceğim inşallah bi iyileşeyim de.

şte instagramda 100 kusur kilolardan 60 a 55 e düşenler var onlar da öyle diyor. Lisede bile görmediğimiz kilonun altındayız diye. 36 38 beden olana kadar devam inşallah
Ben şu an 38 çok iyi ama 36 da göbek çıkıyor. Onu halledeceğim inşallah bi iyileşeyim de. [/QUOTE] insallah

Şu kalan altı kiloyu vermeden feylozofa bağlıycam bu gidişle

5 aydır kilonuzu korunmanız da büyük başarı

Bu ilaçlar kişiden kişiye değişiyor etkisi. Mesela demir ilacı benim de iştahımı açar.
Doğum kontrol hapları mesela çoğu kişide kilo yapar bende verdirdi. Herkeste aynı etki olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…