İnstegramı onları takip etmek için açtım çok güzel kilo veriyorlar imreniyorum valla benim 2katım olan insanlar şimdi tek bacağım kadar kalmışlar maşallah darısı başımızaİşte instagramda 100 kusur kilolardan 60 a 55 e düşenler var onlar da öyle diyor. Lisede bile görmediğimiz kilonun altındayız diye. 36 38 beden olana kadar devam inşallah
Ben şu an 38 çok iyi ama 36 da göbek çıkıyor. Onu halledeceğim inşallah bi iyileşeyim de.
Aynen bende takip ediyorum sırf bu yüzden. Çok motive ediyorlarİnstegramı onları takip etmek için açtım çok güzel kilo veriyorlar imreniyorum valla benim 2katım olan insanlar şimdi tek bacağım kadar kalmışlar maşallah darısı başımıza
Aynen ben de ondan açmıştımİnstegramı onları takip etmek için açtım çok güzel kilo veriyorlar imreniyorum valla benim 2katım olan insanlar şimdi tek bacağım kadar kalmışlar maşallah darısı başımıza
Hayır tabii ki bekle bir kaç ay geçsin. Şu an sadece yürüyüş yapabilirsinŞuan eliptik bisikletin üstüne çıkıp tepinesim var ama korkuyorum sancılarım geri gelecek zannediyorum korku üzerimde kaldı
Zaten o ağır yaşamlar izliyorum aman ya Rabbim Allah yardım etsin. Çok kotu çok zorAynen ben de ondan açmıştım
Kullanmıyorum paylaşım yapmıyorum sadece motivasyon için..
Ağır yaşamlardaki kadınların face lerine instagramlarına da bak. Çok motive ediyor gerçekten. 250 kilo vermek ne demek.
Senin kilon kaç canım sen de mi takıldın.Menümü yazam
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği. 1 dilim süzme peynir. Domates yeşilbiber. Şekersiz ıhlamur 1 yumurta
Ara:yarım elma yarım muz 5 badem
Öğlen: 3 tavuk baget ve brokoli salatası
Ara: sade filtre kahve
Akşam: 3 tavuk baget ve brokoli salatası
Yeşilçay. Elma sirkeli su ve 1 tk. Çörekotu yağı
Büyüğü anaokuluna bıraktım ufağı uyutuyorum şimdi. 60 dakika koşarım 1 kap l karnitin içtim şimdi tozu dumana katacam
Akşamda çocuklar uyuyunca dumbbelle bu sefer göğüs olsun 1 saatte o.
Tartilmadan önce tartinizi 5 kg bir ağırlıkla test edin bence, çünkü malesef tartıyı koyduğumuz yere göre de değişiyor rakamlar. Mesela açılmamış bir paket deterjanıniz varsa önce onu tartın, ben hep öyle yaparımKaptancığımAnka ve 12. takımın değerli üyeleri, sizden fikir istiyorum.Şimdi ben 61 küsür kiloyla başladım deneme haftası çat diye gitti 1 kilo ama takıma girdiğim süreden beri-iki ay oldu- verebildiğim kilo sadece 2, inanın 2 sene önce düğün zamanı spor falan da yaptığım yoktu 55'i gördüm, tabi çok kısa süre için, sonra işte en çok 63'e çıkmıştım.Hayır mesele şu , her gün neredeyse spor yapıyorum, tamam çok çok süper menülerim yok ama dikkat de ediyorum, yok arkadaş bari 57 falan olayım ya, veremiyorum ve tartı her gün değişik gösteriyor, mesela dün 59 çıktım sabah bakayım dedim 59,6 yarın baksam eminim farklı çıkacak, günde mutlaka 2 lt su da içiyorum anlamıyorum, demir eksikliği için ve panik atak var ben de o sebepten anti depresan kullanıyorum, acaba onlardan mıdır bilmiyorum ama yok yani takıldım kaldım
Benim kilo vermemdeki en büyük etken zaten. Onlara bakmadan önce 2 gün diyet yapıp 3. gun bozuyordum ama onlara bakmaya başladıktan sonra kaçamak yapmamaya başladım. Son zamanlar yine bozdum hopp 2 kilo geldi hemen. Yine toplamam lazım.Zaten o ağır yaşamlar izliyorum aman ya Rabbim Allah yardım etsin. Çok kotu çok zor
Aynı. Haftalardır çocukların hadtalığından yapamadım kilo aynuSenin kilon kaç canım sen de mi takıldın.
Nette okudum dışarda tartılmak ile binada tartılmak arasında fark varmış doğrumu bilemedim amaTartilmadan önce tartinizi 5 kg bir ağırlıkla test edin bence, çünkü malesef tartıyı koyduğumuz yere göre de değişiyor rakamlar. Mesela açılmamış bir paket deterjanıniz varsa önce onu tartın, ben hep öyle yaparım
Evet bender onlara baktıkça çikolata yemiyorum artık en büyük hobim çikolata idi eşim koli getirirdi bende mideye sokup duruyordum ama artık aslaBenim kilo vermemdeki en büyük etken zaten. Onlara bakmadan önce 2 gün diyet yapıp 3. gun bozuyordum ama onlara bakmaya başladıktan sonra kaçamak yapmamaya başladım. Son zamanlar yine bozdum hopp 2 kilo geldi hemen. Yine toplamam lazım.
Biraz karışık oldu ama
Elime geçen ilk kağıtla kalemle yaptım acelece.
Takım menülerimiz de ki 1 haftanın tablosu böyle .
Eksik olan arkadaşlar
bugün akşama kadar eklerseniz iyi olur yoksa kaptana böyle vereceğim
Onu hiç duymamıştım ilginçmis :)Nette okudum dışarda tartılmak ile binada tartılmak arasında fark varmış doğrumu bilemedim ama
Bende nette okudum binada tartildigi da daha ağır cikiyormusOnu hiç duymamıştım ilginçmis :)
Yemeyince tadını unutuyor insan. Canı o kadar çekmiyor değil mi? Ben hep yalnız kaldığımda çikolataya saldırırdim mesela, bilinçaltımda beni cocuklugumdaki mutlu anlara götürdüğü için. Sonra bunu farkedince çikolata krizlerim de gitti artık eskisi kadar istemiyor canımEvet bender onlara baktıkça çikolata yemiyorum artık en büyük hobim çikolata idi eşim koli getirirdi bende mideye sokup duruyordum ama artık asla
Evet eskiden yemeden dayanamazdım bağımlı gibi şuan artık hiç görmüyorum bileYemeyince tadını unutuyor insan. Canı o kadar çekmiyor değil mi? Ben hep yalnız kaldığımda çikolataya saldırırdim mesela, bilinçaltımda beni cocuklugumdaki mutlu anlara götürdüğü için. Sonra bunu farkedince çikolata krizlerim de gitti artık eskisi kadar istemiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?