Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnstegramı onları takip etmek için açtım çok güzel kilo veriyorlar imreniyorum valla benim 2katım olan insanlar şimdi tek bacağım kadar kalmışlar maşallah darısı başımıza

Menümü yazam
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği. 1 dilim süzme peynir. Domates yeşilbiber. Şekersiz ıhlamur 1 yumurta
Ara:yarım elma yarım muz 5 badem
Öğlen: 3 tavuk baget ve brokoli salatası
Ara: sade filtre kahve
Akşam: 3 tavuk baget ve brokoli salatası
Yeşilçay. Elma sirkeli su ve 1 tk. Çörekotu yağı

Büyüğü anaokuluna bıraktım ufağı uyutuyorum şimdi. 60 dakika koşarım 1 kap l karnitin içtim şimdi tozu dumana katacam

Akşamda çocuklar uyuyunca dumbbelle bu sefer göğüs olsun 1 saatte o.

İnstegramı onları takip etmek için açtım çok güzel kilo veriyorlar imreniyorum valla benim 2katım olan insanlar şimdi tek bacağım kadar kalmışlar maşallah darısı başımıza
Aynen ben de ondan açmıştım
Kullanmıyorum paylaşım yapmıyorum sadece motivasyon için..
Ağır yaşamlardaki kadınların face lerine instagramlarına da bak. Çok motive ediyor gerçekten. 250 kilo vermek ne demek.

Zaten o ağır yaşamlar izliyorum aman ya Rabbim Allah yardım etsin. Çok kotu çok zor

Senin kilon kaç canım sen de mi takıldın.

Ben ayda 1 tartılmaya karar verdim kızlar.. her hafta kilo verdiğimi gördükçe şımarıyorum ara verip duruyorum günlerce. Spor diyet karnitin sağolsun deyip deyip sapıtıyorum. Devam etseydim şimdi 70 lerdeydim. Oysaki hala aynıyım. Ayda 1 tartılayımda şımarmayayım

Tartilmadan önce tartinizi 5 kg bir ağırlıkla test edin bence, çünkü malesef tartıyı koyduğumuz yere göre de değişiyor rakamlar. Mesela açılmamış bir paket deterjanıniz varsa önce onu tartın, ben hep öyle yaparım

Zaten o ağır yaşamlar izliyorum aman ya Rabbim Allah yardım etsin. Çok kotu çok zor
Benim kilo vermemdeki en büyük etken zaten. Onlara bakmadan önce 2 gün diyet yapıp 3. gun bozuyordum ama onlara bakmaya başladıktan sonra kaçamak yapmamaya başladım. Son zamanlar yine bozdum hopp 2 kilo geldi hemen. Yine toplamam lazım.

Nette okudum dışarda tartılmak ile binada tartılmak arasında fark varmış doğrumu bilemedim ama

Evet bender onlara baktıkça çikolata yemiyorum artık en büyük hobim çikolata idi eşim koli getirirdi bende mideye sokup duruyordum ama artık asla

Canım ben ekledim tüm eksiklerimi takım menüleri kısmına:)

Evet bender onlara baktıkça çikolata yemiyorum artık en büyük hobim çikolata idi eşim koli getirirdi bende mideye sokup duruyordum ama artık asla
Yemeyince tadını unutuyor insan. Canı o kadar çekmiyor değil mi? Ben hep yalnız kaldığımda çikolataya saldırırdim mesela, bilinçaltımda beni cocuklugumdaki mutlu anlara götürdüğü için. Sonra bunu farkedince çikolata krizlerim de gitti artık eskisi kadar istemiyor canım

Evet eskiden yemeden dayanamazdım bağımlı gibi şuan artık hiç görmüyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…